Ga naar inhoud
GENEGEERD

Wijzigingen in het mod team


Dr.Prepper
 Share

Recommended Posts

Onze @netuyas heeft vandaag besloten zijn taak als moderator op het forum neer te leggen. Het modteam en @Mr. Gold en ik gaan hem zeer missen.

Als je behoefte hebt naar zijn motivatie te vragen, dan kan je je hem een PMetje sturen.

 

Netuyas heeft enorm veel van zijn beschikbare tijd gestoken in deze vaak ondankbare taak en daarvoor verdient hij m.i. respect en lof.

Hij blijft wel gewoon forum member en laten we hem veel plezier en succes wensen met de extra uren tijd die hij hiervoor vrijmaakt om nog beter te kunnen preppen :)

 

NETU BEDANKT!

Link naar reactie
Share on other sites

Begin nu je eigen moestuin. Bekijk de zadenpakketten Op zoek naar waterfilters, messen, tools of lang houdbaar eten? Ga dan naar www.prepshop.nl!
Dr. Prepper, @all, bedankt voor een collegiale tijd en alle steun (rechtstreeks en via PM) Het was een lastige beslissing, maar ik vond dit de juiste stap. Ik heb alle vertrouwen in mijn (inmiddels ex) collegae dat ze dit preppersforum eer aan zullen blijven doen.

 

Het is vaak als mod niet gemakkelijk om voor de grootste groep goed te doen, laat staan voor iedereen en je zit vaak tussen wal en schip. Het is ook een groeiproces, wat werkt, wat werkt niet en pas als je al in de schoenen

van een mod hebt gestaan, weet je wat het is. Respect voor je keuze, het geleverde werk en alle begrip voor je keuze.

  • Leuk 1
Link naar reactie
Share on other sites

Bedankt voor je inzet en tijd en ik hoop dat we je als forumlid regelmatig mogen terugzien ook in de lastige discussies. Ik begrijp je keuze in ieder geval.

 

Zelf zou ik niet geschikt zijn als MOD omdat je dan niet altijd vrijuit kan discussiëren en de gulden middenweg moet volgen volgens de regels van het forum. Ik waardeer vooral de vele draadjes die je keurig hebt opgeschoond, samengevoegd en vele nuttige prep-informatie.

Link naar reactie
Share on other sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic...

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

 Share

×
×
  • Nieuwe aanmaken...