Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Recommended Posts

Om 22.45 is er na 1 of meerdere explosies brand uitgebroken bij Shell Moerdijk. Metershoge vlammen vormen een vuurzee die in Rotterdam zelfs te zien is!

Bron: nos.nl

Deze post delen


Link to post
Share on other sites
Begin nu je eigen moestuin. Bekijk de zadenpakketten Op zoek naar waterfilters, messen, tools of lang houdbaar eten? Ga dan naar www.prepshop.nl!

Nu.nl

 

Er zijn nog geen plannen om de mensen die rond industrieterrein Moerdijk wonen, te evacueren. Dat heeft de Veiligheidsregio Midden- en West-Brabant laten weten.

Vlakbij het Shell-complex ligt het dorp Klundert en het gehucht Noordschans. Ook Zevenbergen, Moerdijk en Fijnaart liggen in de omgeving.

 

http://www.nu.nl/binnenland/3793085/grote-brand-met-explosie-bij-shell-moerdijk.html

 

'Fijne' plek...... :

 

Het Shellcomplex ligt aan de Chemieweg in Moerdijk. Aan de andere kant van het industrieterrein is het terrein waar begin 2011 een enorme brand woedde bij Chemie Pack. Het bedrijf ging volledig in vlammen op. Het water en de bodem raakten ernstig vervuild.

 

K a n s

Deze post delen


Link to post
Share on other sites

Hoi,

 

De plek die in brand staat volgens p2000 is Shell haven 450. Ik ben nu aan het zoeken wat voor bedrijven er zitten. En belangrijker nog welke stoffen er nu in brand staan

Deze post delen


Link to post
Share on other sites

Bijgaand schermafdrukken uit het veiligheidsrapport van Shell Moerdijk. Genoeg giftige stoffen zeg maar:

 

[ATTACH=CONFIG]10654[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]10655[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]10656[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]10657[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]10658[/ATTACH]

Deze post delen


Link to post
Share on other sites

Potver, ik hoorde rond die tijd inderdaad alsof er een raam in m'n huis werdt dichtgetrokken en er een korte luchtslurf door het huis ging (kleine tik in het kozijn en ruit). Kan overigens niet eens, want het is een dicht systeem. Luchtdruk van buitenaf dus!

 

Keep the updates coming men!

 

CtM

Deze post delen


Link to post
Share on other sites

VLS Moerdijk B.V. ligt hemelsbreed op zo'n 1,5 - 2 km ervan af. Bedrijfsomschrijving is 'opslag in containers'. Maar wat?

Deze post delen


Link to post
Share on other sites

helaas niet dr.p. , ik heb al diverse dingen geprobeerd zelfs de risicokaart maar krijg praktisch geen info over bedrijven rondom de shell. En de shell is erg groot daar, als het uit de hand loopt dan hebben ze een groot probleem.

Deze post delen


Link to post
Share on other sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic...

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


×
×
  • Nieuwe aanmaken...