Ga naar inhoud
GENEGEERD

Merkel drijft Europa de afgrond in


Rodin
 Share

Recommended Posts

Merkel drijft Europa de afgrond in

 

EU_cartoon-110x92.jpg

 

En Rutte-deJager met hun parlement duwen hard om Nederland mee te storten. Iedereen die even nadenkt over wat er op dit ogenblik gebeurt, moet dit kunnen begrijpen. Maar hoeveel mensen durven nog te denken, of kunnen het nog?

Een artikel in der Spiegel: “Merkel is driving Europe into the abyss” is op dit punt zo duidelijk dat bij wijze van spreken iedereen het zou moeten lezen. Daarin wordt onder andere genoemd dat de EU-politici net wel beslist hebben om Spanje 100 miljard euro te geven met de nodige bezuinigingseisen aan het Spaanse volk, of in Spanje breken grote rellen en protesten los. En ook nog eens gaat de rente die Spanje voor zijn leningen moet betalen omhoog!

 

http://www.vrijspreker.nl/wp/2012/07/merkel-drijft-europa-de-afgrond-in/#more-110891

Link naar reactie
Share on other sites

Begin nu je eigen moestuin. Bekijk de zadenpakketten Op zoek naar waterfilters, messen, tools of lang houdbaar eten? Ga dan naar www.prepshop.nl!

Denk je dat wij al klaar zijn voor de te nemen moeilijke maatregelen?

De meesten denken: geen andere landen steunen en alles komt goed, alsof we even terug kunnen naar de gulden, muur om nederland (natuurlijk muur eerst een muur om Nederland, Duitsland en nog wat meer) en zomaar kunnen doorgaan.

 

Het is allemaal zo verweven zo corrupt en zo ver naar het randje gedreven dat ik betwijfel of er echt een fijne oplossing is.

En zolang er nog veel mensen zijn die denken griekeland spanje enz lekker ver weg laat ze maar verzuipen, zijn we er dus nog lang niet en valt er dus nog niks op te lossen, ze zullen de noodzakelijke ingrepen niet accepteren.

En dus modderen de overheden door, in een spagaat tussen iets en niets doen, tussen populair zijn en herkozen worden en tussen maatregelen nemen die zo inpopulair zijn dat ze een volgende ronde niet overleven of niet halen...

 

Wie weet de oplossing?

Link naar reactie
Share on other sites

Het geld dat zogenaamd naar Griekenland en Spanje gaat, komt daar helemaal nooit. De banken daar hebben een schuld aan de banken hier. Kortom, het geld gaat in een U-bocht weer terug. Wij, de burgers, verstrekken geld aan onze overheid om de banken te beschermen.

Link naar reactie
Share on other sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic...

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

 Share

×
×
  • Nieuwe aanmaken...