Ga naar inhoud
GENEGEERD

Fifa en de US vs IS vs Rusland


Lekker
 Share

Recommended Posts

Fifa en de US vs IS vs Rusland

 

Met de herverkiezing van dhr. Blatter als voorzitter van de FiFa voetbalbond heeft de US een flinke nederlaag geleden in de steun van Jordanië aan de strijd tegen IS en een overwinning voor president Putin ten opzichten van de US.

 

Want het is toch overduidelijk een politiek spel, IS wordt door een samenwerkingsverband min of meer aangepakt, mede door steun van Jordanië.

Prins Ali bin Al-Hussein is een prins uit Jordanië, de enige tegen kandidaat van Blatter, en laat nou net één van de grote bondgenoten van Jordanie, de US in de form van de FBI, enkele voetbal bobo’s uit het kamp van Blatter hebben opgepakt voor omkoping, een paar dagen voor de herverkiezing van Blatter.

 

Er is duidelijk een deal gesloten met Jordanië en de US, wij helpen in de strijd tegen IS, jullie helpen Jordanië in de strijd tegen Blatter.

Mede door de steun van Rusland, de grote vijand van de US, is Blatter weer verkozen. Als ruil daarvoor mag Rusland in 2018 het WK houden.

De bond van Azië heeft bij monde van Sjeik Salman uit Bahrein de volledige steun aan dhr. Blatter uitgesproken, Azie, waar ook China bij hoort, bondgenoot van Rusland en geen grote vriend van de US, als tegen prestatie mag Azië een extra lid uitvaardigen (en dus meer steun voor Blatter).

 

2022 gaat het WK naar Qatar. Sejant detail is dat Qatar en Saoedi-Arabië zowel in Syrie de rebellen steunen (en daarmee de US) maar ook een broertje dood hebben aan het Islamitisch Broederschap, en dat ze daarmee beide stromingen steunen.

Echter gaan wel grote sommen geld uit Qatar naar IS, dit tegen het zere been van de US.

 

Wat maar weer aangeeft dat ook hier Rusland weer wint ten opzichte van de US in het FiFa oorlogje, Qatar krijgt het WK 2022, Rusland in 2018.

En zo is de FiFa ook het strijdtoneel geworden van het politieke strijdtoneel, US versus .. (meerdere antwoorden mogelijk).

 

 

 

 

***** Compleet uit de duim gezogen & bedacht complot ******

  • Leuk 2
Link naar reactie
Share on other sites

Begin nu je eigen moestuin. Bekijk de zadenpakketten Op zoek naar waterfilters, messen, tools of lang houdbaar eten? Ga dan naar www.prepshop.nl!
Wat had iedereen gaan lopen janken als de KGB de FIFA-leden had opgepakt inpv de FBI .

 

De VS verplaatst zijn wetten nu ook buiten hun landsgrenzen.

 

Dat de KGB zich ermee bemoeide had gekund..... zij het niet dat het WK van 2018 in Rusland is ;)

Link naar reactie
Share on other sites

Das waar.

En als het WK in de VS geweest zou zijn!

 

Dan hoeven jij en ik niet te bedenken dat de KGB hun visite kaartje af mogen geven met arrestaties, we weten hoe het werkt, en zo gaat het ;)

Link naar reactie
Share on other sites

Mwoach, als zelfs sportgerelateerde zaken op niet-sportief gebied gebruikt worden om iemand bij de bondgenoeten te 'helpen' weet je hoe ver een imperium heen is.

Hoe `toevallig` is de aanhouding juist nu?

Hoe lang heeft men e.e.a. zijn gang laten gaan?

Corruptie en dat is het. Zowel bij de FIFA als bij de VS en die bondgenoot.

Link naar reactie
Share on other sites

Vanaf het begin van de acties tegen de FIFA door de Amerikaanse FBI gingen bij vele alle alarmbellen rinkelen.

Corruptie interesseert Amerikanen geen bal, dat is voor hen dagelijkse business, maar zoals Hiddink zei, “De FBI doet dit niet voor niets”

 

 

Met geen woord wordt er in de mainstream media gerept over de werkelijke motieven van het aanpakken van de FIFIA door de FBI en het gedwongen “vrijwillige”, kort volgend op zijn herverkiezing, vertrek van Sepp Blatter.

De laatste weken duidelijk is geworden dat ieder WK , zelfs al we teruggaan naar het WK in Frankrijk in 1998 of Amerika in 1994, het resultaat was van geheime onderhandelingen in achterkamertjes.

Dus de FBI zal er nu alles aan doen om Rusland het WK van 2018 te ontnemen.

 

Hoe Rusland op dit alles zal gaan reageren is op dit moment niet duidelijk. Het zal waarschijnlijk toch ook een aantal positieve gevolgen voor Poetin hebben die zich gedurende de komende periode als dit proces zich ontvouwt, zullen openbaren.

 

Doordat Rusland wederom groot onrecht wordt aangedaan, zeker ook in de ogen van de voetballievende doorsnee bevolking, zal Poetin dit kunnen gebruiken zijn populariteit in Rusland nog groter te laten worden.

 

Wat ook niet geheel onbelangrijk is, is dat Poetin miljarden Euro’s zal kunnen besparen doordat er geen stadiums hoeven te worden gebouwd, waar enkele wedstrijden worden gespeeld en welke vervolgens worden gebruikt door grazende koeien. Nog los van de enorme bedragen die bespaard kunnen worden op het aanpassen van de infrastructuur zoals wegen en bruggen.

 

 

 

http://www.zerohedge.com/news/2015-06-07/fifa-confirms-russia-will-be-stripped-2018-world-cup-if-evidence-bribery-emerges

Link naar reactie
Share on other sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic...

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

 Share

×
×
  • Nieuwe aanmaken...