Ga naar inhoud
GENEGEERD

Era of the shatterd illusions


Charlie
 Share

Recommended Posts

Even inhakend op de post van @Keyser Suze in de Crash binnen 6 - 12 maanden, waarin ons Orakel als Super Grover de revolutie wil leiden, wil ik een tekst van Brandon Smith (Alt-Market.com) aanhalen. Dateert alweer van jan 2015. Misschien is die tekst al eens gepost, daar heb ik niet naar gezocht. Hoe het ook zij, Smith is van mening dat de elite, die onze wereld verziekt met hun globalistisch, roofzuchtig kapitalisme, niet zo zelfverzekerd is als dat wij denken.

Ook de elite ziet met angst de toekomst tegemoet. Zij hebben niet alles onder controle. Of zoals hij het zegt:

 

"What may appear to be the "thoroughness" of the elitist con is actually a form of micro-management that exhibits a fundamental doubt of success. The globalists wish they could predict the future, but they cannot. So they are just as afraid as most of humanity. I believe we are entering an era in which they will feel the stark pain of shattered illusions and the destruction of their own fantasies, no less felt than the pain of the rest of the world."

 

Hetgeen niet wegneemt dat we ons moeten verzetten en voorbereiden op wat er komen gaat. Het hele verhaal, hoewel niet eenvoudig, is sterk en bevat heel veel waarheid.

 

Zie hier de complete tekst: LINK en hier het verhaal verteld door de narrator van o.a. Revolution Come:

 

[video=youtube;Ku3PtwvK-nk]

 

 

 

Charlie

  • Leuk 3
Link naar reactie
Share on other sites

Begin nu je eigen moestuin. Bekijk de zadenpakketten Op zoek naar waterfilters, messen, tools of lang houdbaar eten? Ga dan naar www.prepshop.nl!

De video en het artikel zijn gericht op weerstand tegen de 'Globalists' of de elite die de NWO nastreven of 1 wereldregering/heerschappij. Alhoewel ik er niet tegen ben om van elke burger een wereldburger te maken en deze ervan te doordringen dat wij allen 1 zijn en gezamenlijk een verantwoordelijkheid hebben om duurzaam met elkaar en deze planeet om te gaan, heb ik wel weerstand tegen de centralisatie van macht (be it politiek of economisch).

 

De slogan 'Power tends to corrupt, and absolute power corrupts absolutely'' omvat deze gedachte en weerstand van mij en velen tegen deze NWO goed naar mijn mening. Niet voor niks is de Trias Politica ontstaan om misbruik van deze absolute macht grotendeels te voorkomen. Met de absolute centralisatie van een wereldmacht of regering ben ik net als vele anderen bang dat we al snel richting George Orwells 1984 gaan of een politiestaat wat een feitelijke teruggang naar slavernij betekend maar dan op wereldschaal.

 

Daarom gaat mijn persoonlijke interesse ook uit naar het libertarisme en het Non Agression Principle (NAP). Het wegvallen van een regering (of meerdere) betekend het wegvallen van legers en het wegvallen van overheersing. Hiermee ontstaat grote vrijheid en vrede maar dit betekend wel verantwoordelijkheid en als het iets is wat men in deze tijd nog zal moeten leren is het eigen verantwoordelijkheid. Iets wat aan de basis van ons preppen ligt...

Link naar reactie
Share on other sites

Dit betoog van Brandon Smith is zonder compromissen. Hij beschrijft dat iedereen op een bepaalde manier z'n hoofd in het zand steekt. En dit juist de reden is waardoor TIPP voeten aan de grond gaat krijgen zodat hele bevolkingen en landen straks voor een gezichtsloos "gerecht" kunnen worden gesleept.

 

Als die lui hun zinnen hebben doorgedrukt, en er een totale dictatuur is gevestigd, kun je nergens meer schuilen, hoe goed je ook bent voorbereid. Dan zitten we met z'n allen aan de bedelstaf en moeten we met elkaar in de supermarkt op de vuist voor een stukje zeep.

 

Veel mensen steken hun hoofd in het zand doordat ze niet geloven dat zoiets ooit zou kunnen gebeuren. Maar je ziet de gelatenheid waarmee we ons in armoede laten drijven, ons sociale systeem laten kapotmaken waardoor miljoenen mensen een steeds uitzichtlozer bestaan krijgen.

 

Voorkomen is dus beter dan genezen, maar wie voelt zich geroepen?

Link naar reactie
Share on other sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic...

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

 Share

×
×
  • Nieuwe aanmaken...