Ga naar inhoud
GENEGEERD

Niemand meer te vertrouwen


**Royale**

Aanbevolen berichten

Begin nu je eigen moestuin. Bekijk de zadenpakketten Op zoek naar waterfilters, messen, tools of lang houdbaar eten? Ga dan naar www.prepshop.nl!
  • 6 jaren later...

Weer een twijfels achtig geval mee gemaakt.

 

Op Facebook schreef een man dat hij heel handig was en onder ander kleine houten kastje maakte die vocht uit de atmosfeer haalt drie á vier liter op een dag

 

 

Dit schreef ik aan iemand die ik ook al kende van dit forum.

Dit lid zou proberen de gast op te sporen, het kon zijn dat wij geblokt waren, omdat de man zijn belofte niet waar kon maken, ik heb ook scherm kopieën gemaakt, maar weet niet of ik dit hier mag plaatsen.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 

Beste * * * *

Oké bedankt dat je het hebt gelezen en er over na hebt gedacht.

De man zou kastjes maken die water uit de atmosfeer haalt drie tot vier liter schoon drinkwater op een dag, hij was zoals hij scheef een kastje voor ons aan het maken, maar wilde eerst kennis maken en wilde dus ons adres. Het gratis kastje wat zoveel water op een dag kon op brengen was al te mooi om te geloven, en eerst bij ons op bezoek komen, nee daar ben ik niet op in gegaan, vervolgens niets meer van je laten horen, gaf mij het gevoel van een niet te vertrouwen zaakje, weer een geval van als iets te mooi lijkt om waar te zijn dan is dat het ook niet. we moeten nog voorzichtiger zijn.
Dank voor het lezen, we houden contact.

Met een hartelijke groet,
@JJ&A.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 

Welke dans zijn we ontsprongen, wat waren de intenties van de man echt, zullen we daar ooit achter komen, laat het ons allemaal helpen om nog voorzichtiger te zijn.

 

Het leek al te mooi om waar te zijn.

  • Leuk 1
Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 2 maanden later...

Niemand meer te vertrouwen, ja natuurlijk wel maar.

 

Houd er altijd rekening mee dat mensen in Procenten te vertrouwen zijn. 

 

Het lijkt wel als of niemand honderd present te vertrouwen zijn, dus verwacht dat ook niet, en geef als je dat wilt wat je kan missen zonder iets terug te verwachten, dan wordt je minder teleur gesteld, en als je dat toch leuke dingen voor terug komen dan ben je aangenaam verrast, en dat doet een mens goed.

 

Vriendschappen moet je blijven koesteren, en zo een warme band opbouwen.

 

Wij hebben nauwelijks nog verwachtingen en worden zo vaker verrast vroeger, buiten de preppers hebben we geen contacten, en hebben hier fijne contacten met lieve mensen, zeg maar de krengen uit de pap van deze maatschappij, wil je er ook kennis mee maken, stel je benaderbaar op, en ondersteun het forum, zonder dus te grote verwachtingen en je kan haast niet teleur gesteld worden.

 

Denk hier goed over na en word nog wijzer.

Je mag mij ook schragen met wijsheid, dat is welkom.

Link naar reactie
Delen op andere sites

En het verschil ook nog wee behoorlijk een vriend kan je waarschijnlijk wel vertrouwen met geld, dan maakt ook weer uit hoeveel geld, maar zou je hem en je vriendin ook samen in één bed laten slapen, en je bent zelf niet thuis.

Zie je het maakt verschil uit.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...