Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Log in om dit te volgen  
phaelin

Waarom er geen democratie meer is in de EU

Recommended Posts

Begin nu je eigen moestuin. Bekijk de zadenpakketten Op zoek naar waterfilters, messen, tools of lang houdbaar eten? Ga dan naar www.prepshop.nl!

Super interessante docu dit. Het plaatst alles wat er nu gebeurd in een perspectief. Ik las laatst nog dat GMO patenten van Monsanto, Bayer en BASF worden uitgebreid en goedgekeurd zijn door de Europese commissie. Rara, hoe komt dit!! (verder moet je maar even zelf deze youtube fim kijken)

Deze post delen


Link to post
Share on other sites

Democratie bestaat nie!

 

http://www.ninefornews.nl/democratie-bestaat-niet-dit-is-de-reden-waarom-stemmen-geen-nut-heeft/

 

In NL proberen de gevestigde orde van partijen de kiesdrempel zo hoog te maken, dat nieuwe partijen geen schijn van kans maken zich te profileren dan wel een kiezersschare op te bouwen. Als dat geen bewijs is dat democratie niet bestaat.

 

Overigens heeft de geschiedenis ons verteld dat geen enkel systeem ooit goed heeft gewerkt op de lange termijn. Democratie en kapitalisme is al helemaal water en vuur.

Deze post delen


Link to post
Share on other sites

Voor de huidge machthebbers achter de schermen, rijken der aarde en multinationals, is democratie alleen maar lastig. Om gewone burgers, de grote massa, de illusie te geven dat ze zelf iets te vertellen hebben is er een doortrapt toneelstuk opgetuigd dat we democratie noemen. Tijdens verkiezingen kun je stemmen op (A) partijen van de gevestigde orde die uiteindelijk allemaal hetzelfde programma hebben en (B) bij voorbaat kansloos gemaakte partijen. Vandaar dat er nooit veel verandert.

Deze post delen


Link to post
Share on other sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic...

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

Log in om dit te volgen  

×
×
  • Nieuwe aanmaken...