Ga naar inhoud
GENEGEERD

Goed schoeisel


Jacob

Aanbevolen berichten

@Jacob

 

ik kan Meindl en Lowa erg aanbevelen, ik heb zelf extra sterke schoenen nodig + een steunzool want ik heb het in de familie zitten dat we flink doorgezakte voeten hebben. meestal word er voor mijn schoenen iets minder als uw streefbedrag betaald. de schoenen die ik altijd had waren met gore-tex dus goed waterdicht, ze hadden een kneiterharde zool maar ik kon er s'winters nog gewoon veilig mee lopen, maar wel beheerst, niet te snel, en de voeten zo plat mogelijk, lichtelijk "hardvoetig" ( i.p.v. hardhandig ;) ) op de grond zetten, en als je voelt dat je bijna gaat glijden gewoon even inhouden en op de stukken gaan stappen die zo ruw mogelijk er uit zien. maar tot zover de tips voor lopen op een volledig geasfalteerd schoolplein waar de plassen niet wegstromen wilden :rolleyes:.

 

ik kon er goed pijnlijk mee schoppen, want van de punt dacht iedereen dat het stalen neuzen waren, maar het was gewoon de zool.

 

bovendien had ik eigenlijk nooit last van stinkvoeten, dus het was ook behoorlijk goed geventileerd ( ook belangrijk )

 

ik had zelf nooit halfhoge schoenen, maar daardoor had ik wel het probleem dat ik als ik door de regen fietste natte sokken kreeg omdat mijn regenbroek verkeerd zat en het water allemaal naar binnen sijpelde ( halfhoge lost dat al op, en fietsen met een wat langere regenbroek ook :rolleyes: )

 

niet om alleen reklame te maken maar meindl is echt mijn merk, daar heb ik de beste ervaringen mee.

 

( en overigens, kisten schijnen heel slecht te werken op gladde oppervlakken zoals ijs, vanwege het soort rubber dacht ik )

Link naar reactie
Delen op andere sites

Begin nu je eigen moestuin. Bekijk de zadenpakketten Op zoek naar waterfilters, messen, tools of lang houdbaar eten? Ga dan naar www.prepshop.nl!
Heb twee paar Timberlands. Wat je zegt is allemaal waar, maar die schoenen zijn enorm zwaar en daardoor niet echt geschikt voor langere wandelingen. Als,ik echt wandelen ga doe ik mijn Meindls aan.

 

Daar heb je volkomen gelijk in. Voor lopen gebruik ik ook andere en lichtere schoenen.

Groeten,

Friso

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast Repelsteeltje

Ik loop op de standaard NL legerkistjes. Wekelijks poetsen (tenzij je ze echt afragt wat vaker) en ze gaan (bij mij) ongeveer 4 verzolingingen mee :)

Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...