Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Nederlandse Apache neergestort in Mali


Recommended Posts

"In Mali is een Nederlandse Apache neergestort, meldt persbureau Reuters. De helikopter zou zijn neergestort in de noordelijke provincie Gao. Het ministerie van Defensie in Den Haag kan het bericht nog niet bevestigen.

Volgens het Franse persbureau AFP zijn bij de crash twee mensen om het leven gekomen.

De Nederlandse blauwhelmen helpen de VN bij het herstel van de veiligheid en stabiliteit in Mali. De VN-missie is ook bedoeld om de lokale bevolking te beschermen tegen islamitische rebellen.

Inlichtingen

Bij de vredesmissie in Mali zijn militairen uit meer dan twintig landen betrokken. De Nederlandse militairen voeren er verkenningen uit en verzamelen inlichtingen. "

Bron: http://nos.nl/artikel/2025312-reuters-nederlandse-apache-neergestort-in-mali.html

 

NOS journalist Kees Broere tweete het afgelopen half uur:

 

"Reports about crash of Dutch Apache helicopter in northern Mali."

"The crash of Dutch Apache helicopter seems to have taken place near base and airport in Gao. Mechanical failure seems likely."

 

Een apache gevechtshelikopter heeft 2 piloten, waarvan er in dit geval mogelijk 2 zijn overleden. Defensie wil nog niet reageren.

 

Met vriendelijke groet,

 

Iamlordx

 

Edit 19:42:

Spellingsfoutje

 

Edit 19:46:

 

Om 20:00 heeft het ministerie van defensie een persconferentie aangekondigd. Hopelijk komt hier duidelijkheid naar voren.

 

Edit 20:27;

 

Slachtoffers zijn kapitein René Zeetsen (30) en eerste luitenant Ernst Mollinger (26). Commandant der Strijdkrachten Tom Middendorp bied namens de gehele krijgsmacht zijn steunbetuigingen en condoleances aan.

Defensie gaat uit van een ongeluk, maar het voorval wordt nog onderzocht.

Link to post
Share on other sites
Begin nu je eigen moestuin. Bekijk de zadenpakketten Op zoek naar waterfilters, messen, tools of lang houdbaar eten? Ga dan naar www.prepshop.nl!
Gast Heksenboot
De anti overheids lobby zal wel weer juichen bij dit bericht, maar het is waar, het zijn toch wel redelijk bekende collega's.

 

Nou nou, niet zo zwartkijken.

Gecondoleerd.

 

Vaak hoor je over neerstortende helikopters. Volgens mij zijn het gewoon kutdingen.

Link to post
Share on other sites
Ik heb respect voor deze vliegers.

Wil ook helikopterpiloot worden ,maar denk er maar nog eens goed over na.

 

Kerel, ik weet niet hoe oud je bent, en dat heeft er ook niks mee te maken, maar je kan dood gaan aan alles, dus als je wil rijden in op een (snor) (brom) (motor) fiets of rijden in een auto of vrachtwagen of vliegen in een JSF of een domme Cesna, het maakt niet uit!

 

Laat je alsjeblieft niet weerhouden van je ambities door bang te zijn om te sterven. Je zou dan niets meer kunnen in je leven.

Link to post
Share on other sites
Absoluut niet sarcastisch. Gewoon dat ding in de lucht houden aub. ;)

 

Mijn idee ook, hoe zeer het ook moedig is om te sterven voor je land helpt jouw werk om onnodige slachtoffers te voorkomen.

 

Waarom zitten onze jongens daar in Mali?

Link to post
Share on other sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic...

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...