Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Recommended Posts

De Europese Commissie liet tussen 2009 en 2013 een rapport met richtlijnen opstellen die zouden bepalen welke soorten landbouwgif veilig zijn om voedselgewassen mee te besproeien. Toen bleek dat volgens de richtlijnen maar liefst 31 soorten gif verboden moeten worden, hield de Commissie het rapport achter.

 

https://europa.partijvoordedieren.nl/news/wantrouwen-over-weggemoffeld-gifrapport

Link to post
Share on other sites
Begin nu je eigen moestuin. Bekijk de zadenpakketten Op zoek naar waterfilters, messen, tools of lang houdbaar eten? Ga dan naar www.prepshop.nl!

Ik ben benieuwd wat er met de kosten van de waterschappen, de mens en diergeneeskunde en de veehouderij gebeurt als deze giffen verboden worden. De directe kosten lijken vaak te stijgen. in dit geval de voedselprijzen voor mensen die gangbaar eten, maar de indirecte besparing zal waarschijnlijk groot zijn.

 

Wat mij betreft mogen deze gifstoffen gelijk verboden worden. Ik ben het zat om het waterschap steeds meer te moeten betalen omdat er mensen zijn die zo nodig chemische stoffen over hun eten laten gooien omdat het dan "goedkoop"is.

  • Leuk 1
Link to post
Share on other sites

Tevens zijn door die vervuiling ook de biologische producten duurder dan nodig. Terwijl bij bio teelt en bio consumptie de prijs net zo laag kan worden als al die bespoten producten.

 

Leve de economie!

“31 soorten landbouwgif worden momenteel totaal onverantwoord in het milieu en op ons voedsel gespoten. Een dagelijks Europees bestuur dat bewust objectieve onderzoeken achterhoudt die in het belang zijn van volksgezondheid, dieren en het milieu, is het vertrouwen van de burgers en het parlement niet waard,” zegt Europarlementariër Anja Hazekamp.

 

Wie gaat er nog steeds stemmen? koop liever biologisch voedsel!

Dat is een directe aanslag op de economie van de chemie producenten. En gezonder voor al het leven.

 

De politiek zit tot heel diep in dat ene donkere deel van de industrie. Vraag maar aan Demmink, die weet de weg!

 

Je moet een reputatie toekennen aan andere gebruikers voordat je dat opnieuw kunt doen aan @Dreutel.

  • Leuk 2
Link to post
Share on other sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic...

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...