Ga naar inhoud
GENEGEERD

Tactical vet pens


Aanbevolen berichten

Ik ben twee jaar geleden een kilo of 16 afgevallen door te sporten en gezond te eten. Ik heb toen mijn voedingspatroon flink omgegooid en viel per week 1 kilo af. Inmiddels is er weer een kilo of 6 bij gekomen maar dit is eigenlijk allemaal spiermassa. Ik merk dat sinds die tijd het hardlopen een stuk makkelijker gaat. Ik heb gewoon minder gewicht mee te sjouwen. Gisteren voor het eerst sinds een tijdje weer een stukje gefietst. Twee keer 17 kilometer met een lange koffiepauze tussendoor. Gewoon in de spijkerbroek op een semi-racefiets. Ondanks dat het denk ik ruim een half jaar geleden was dat ik wat langer op de fiets zit merk ik ook hier dat het fietsen me een stuk makkelijker af ging. Voorlopig is mijn conclusie dan ook dat ik mijn pens niet mis en dat ik erg blij ben dat ik dat extra gewicht niet meer in de vorm van vet met me mee hoef te sjouwen.

 

Punt van aandacht blijft de hoeveelheid eten die ik per dag naar binnen werk. Toen ik aan het afvallen was zat ik op 1500 calorieën. Nadat ik op gewicht was heb ik dat opgeschroefd naar ongeveer 2000 maar ging ik ook weer wat vaker snoepen. Inmiddels ben ik begonnen met een 12 weeks trainingsprogramma met de suspension trainer en is mijn inname naar ongeveer 2800 calorieën per dag gegaan. Ook op de dagen dat ik niet train. Spieren kosten nu eenmaal meer energie en dat is zeker een ding als je voldoende eten wilt preppen. Wil je een beetje in vorm zijn tijdens een SHTF dan moet je gewoon meer eten per dag.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Begin nu je eigen moestuin. Bekijk de zadenpakketten Op zoek naar waterfilters, messen, tools of lang houdbaar eten? Ga dan naar www.prepshop.nl!

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...