Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

CIA analyse: 2020 burgeroorlog in Duitsland.


Recommended Posts

Het gerenommeerde Duitse blad Zeit komt met een bericht dat niet wordt overgenomen door de Nederlandse media.

 

Zeit onderschrijft het CIA verhaal dat Duitsland op de rand van een burgeroorlog staat en onbestuurbaar zal worden met parallelle samenlevingen die niet uitwisselbaar zijn. Zeit meldt vervolgens dat 2020 erg optimistisch is.

http://www.israned.nl/2015/01/cia-analyse-2020-burgeroorlog-in.html

 

En voor degene die Deutsch kunnen sprechen: http://community.zeit.de/user/julien-germain/beitrag/2010/09/20/cia-prophezeit-b%C3%BCrgerkrieg-deutschland-und-eu

 

Hmm, ik zie net dat het Duitstalige artikel uit 2010 stamt...

Link to post
Share on other sites
Begin nu je eigen moestuin. Bekijk de zadenpakketten Op zoek naar waterfilters, messen, tools of lang houdbaar eten? Ga dan naar www.prepshop.nl!

dit is een niet onderbouwd verhaal, denk een hoax zoals ze het mooi zeggen. je kan geen oorlog voorspellen, dit zou het heel makkelijk maken voor de tegenstander. een burgeroorlog ontstaat ook doordat er ontevredenheid heerst waar men het niet eens over dreigt te worden. dat we in een kruitvat leven ben ik 100% van mening maar om nou te roepen in 2020 klapt de boel, nee. ook de C.I.A heeft geen glazenbol. leuk stuk maar ben bang dat het zonder enig onderzoek is geschreven op persoonlijke meningen gebaseerd en het woord CIA erbij gebruikt om vertrouwen te wekken.

Link to post
Share on other sites

in dat geval wil ik ook wel analyst worden,

er staat in weze alleen dat verschillende bevolkingsgroepen niet als een mengelmoes leven maar als apartere groepjes die elkaar niet zoveel overlappen

dit geld trouwens niet alleen voor rassen/geloven maar ook volgens het cpb voor inkomensklasses

erg generalistisch geschreven dus

Link to post
Share on other sites

Hmmm... Ik ken de Duitsers en Duitsland best aardig. En die segregatie is er wel, zeker naar inkomensklasse, maar dat funtioneert prima langs elkaar heen zonder erg veel wrijving... Ik zie het ook niet zomaar gebeuren die burgeroorlog...

Link to post
Share on other sites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...