Ga naar inhoud
GENEGEERD

CIA analyse: 2020 burgeroorlog in Duitsland.


Renanim
 Share

Recommended Posts

Het gerenommeerde Duitse blad Zeit komt met een bericht dat niet wordt overgenomen door de Nederlandse media.

 

Zeit onderschrijft het CIA verhaal dat Duitsland op de rand van een burgeroorlog staat en onbestuurbaar zal worden met parallelle samenlevingen die niet uitwisselbaar zijn. Zeit meldt vervolgens dat 2020 erg optimistisch is.

http://www.israned.nl/2015/01/cia-analyse-2020-burgeroorlog-in.html

 

En voor degene die Deutsch kunnen sprechen: http://community.zeit.de/user/julien-germain/beitrag/2010/09/20/cia-prophezeit-b%C3%BCrgerkrieg-deutschland-und-eu

 

Hmm, ik zie net dat het Duitstalige artikel uit 2010 stamt...

Link naar reactie
Share on other sites

Begin nu je eigen moestuin. Bekijk de zadenpakketten Op zoek naar waterfilters, messen, tools of lang houdbaar eten? Ga dan naar www.prepshop.nl!

dit is een niet onderbouwd verhaal, denk een hoax zoals ze het mooi zeggen. je kan geen oorlog voorspellen, dit zou het heel makkelijk maken voor de tegenstander. een burgeroorlog ontstaat ook doordat er ontevredenheid heerst waar men het niet eens over dreigt te worden. dat we in een kruitvat leven ben ik 100% van mening maar om nou te roepen in 2020 klapt de boel, nee. ook de C.I.A heeft geen glazenbol. leuk stuk maar ben bang dat het zonder enig onderzoek is geschreven op persoonlijke meningen gebaseerd en het woord CIA erbij gebruikt om vertrouwen te wekken.

Link naar reactie
Share on other sites

in dat geval wil ik ook wel analyst worden,

er staat in weze alleen dat verschillende bevolkingsgroepen niet als een mengelmoes leven maar als apartere groepjes die elkaar niet zoveel overlappen

dit geld trouwens niet alleen voor rassen/geloven maar ook volgens het cpb voor inkomensklasses

erg generalistisch geschreven dus

Link naar reactie
Share on other sites

 Share

×
×
  • Nieuwe aanmaken...