Ga naar inhoud
GENEGEERD

En Italie volgt


Freddy
 Share

Recommended Posts

"De Italiaanse premier Monti heeft er vertrouwen in dat Italië geen 'volledig' reddingsplan nodig heeft. Maar Italië zal mogelijk wel moeten aankloppen bij het noodfonds ESM om staatspapier op te kopen, mocht de rente niet dalen. Dat zei Monti na een vergadering met de ministers van Financiën in Brussel. Het IMF roept ondertussen Italië op om nog meer te hervormen."

 

Lees het hele artikel:

 

http://www.standaard.be/artikel/detail.aspx?artikelid=DMF20120710_124

Link naar reactie
Share on other sites

Begin nu je eigen moestuin. Bekijk de zadenpakketten Op zoek naar waterfilters, messen, tools of lang houdbaar eten? Ga dan naar www.prepshop.nl!

Monti is een vazal van G$, die man heeft helemaal geen mandaat gekregen van het Italiaanse volk. De banksters proberen heel Europa aan zich te onderwerpen.

Gelukkig zal blijken dat hun papieren piramide ineenstort en hun feodaal stelsel spoedig vervangen gaat worden door een beter systeem.

Link naar reactie
Share on other sites

Dat 'spoedig' moeten we maar afwachten. Volgens mij kunnen die 'banksters' dit spelletje nog wel eens langer gaan volhouden dan je denkt.

 

Dat durf ik in twijfel te trekken, het noorden opzadelen met hoge 'garant stellingen' wordt ondertussen reeds vervangen door daadwerkelijke bedragen die gestort moeten worden in het ESM.

 

Dit kunnen onze politieke leiders niet al te lang volhouden want het is niet te verkopen aan het volk dat wij hier miljarden moeten inleveren ten kosten van de decadente levensstijl van Spanjaarden en Italianen. We zitten echt heel dicht bij het uiteenvallen van de muntunie imo.

 

Helaas moeten we eerst een destructieve kritische massa bereiken in de werkeloosheid en ellende om vervolgens met geweld de democratie te herstellen. Brussels dictaat is gewoon een ordinaire dictatuur die langzaam maar zeker in ons leven is geslopen. Als je mensen berooft van hun nationaliteit en de mogelijkheid om te beschikken over hun eigen lot dan resteert er enkel nog maar nationalisme en geweld als optie om je van deze dictatuur te bevrijden. De technocraten die de unie vorm wilden geven deden dit te snel en zonder mandaat van het publiek, deze strategische fout zal fatale gevolgen hebben.

Link naar reactie
Share on other sites

  • 2 months later...
  • 1 month later...

en de volgende is er al: cyprus!

 

De Europese Unie heeft opnieuw de portemonnee getrokken voor een lidstaat met problemen op de financiële markten. Na Griekenland, Spanje en Portugal is het nu Cyprus dat geld uit het noodfonds nodig heeft. De eilandrepubliek leent ongeveer 17 miljard euro uit het fonds, wat neerkomt op ongeveer 15.000 euro per Cyprioot.

 

De staatszender CNA maakte vandaag bekend dat de Cypriotische centrale bank een akkoord met de trojka van IMF, ECB en EU bereikt had. Later vandaag zou dat bevestigd worden, maar tot dusver is er nog geen officiële bevestiging.

Link naar reactie
Share on other sites

  • 7 months later...

Italie is te groot om erbij te redden..

De echte shit moet nog boven boven water komen.

Het zal mij niet eens meer verbazen dat Italie een grotere beerput dan Griekenland gaat worden.

Volgens mij zijn de Italianen veel erger dan de grieken.

Het zal nog wel even duren voordat daar alle ellende boven is komen drijven.

 

Ben benieuwd hoe Europa dat gaat oplossen, te groot om te redden en om laten vallen zal ook niet geaccepteerd worden.

Het zal wel uitkomen op jarenlang pappen en nat houden en langzaam steeds meer geld totdat het net zo'n onmogelijke situatie als met Griekenland wordt.

Hoelang Europa dat spel met Italie erbij kan gaan volhouden???

 

Prep ze,

K a n s

Link naar reactie
Share on other sites

  • 8 months later...

Tientallen gewonden bij betoging in Rome

 

Tienduizenden Italianen hebben zaterdag in Rome tegen het beleid van het kabinet-Renzi gedemonstreerd.

De betoging begon vreedzaam. Op een gegeven moment begonnen activisten met flessen en andere voorwerpen te gooien op agenten en hun gepantserde voertuigen. De politie voerde daarop charges uit. Persbureau ANSA rept over een „stadsguerilla”. Van de circa 30 gewonden (20 agenten en een tiental activisten) is er een, een betoger, ernstig aan toe.

 

De demonstratie richtte zich tegen de werkloosheid, het gebrek aan betaalbare woonruimte, de bezuinigingen en tegen grote infrastructurele en militaire projecten.

Link naar reactie
Share on other sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic...

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

 Share

×
×
  • Nieuwe aanmaken...