Ga naar inhoud
GENEGEERD

Duurzaam leven: verwarming


lewieke

Aanbevolen berichten

5 uur geleden, Michael Lee Platt zei:

ik zou me meer zorgen maken over die vliegtuigen die ons dagelijks besproeien, fluoride en medicijnresten in ons drinkwater, en natuurlijk het dagelijkse gaslighten van de media, dat is echt gif.

Ooooh ja,  dat is zooo heel zeker waar!!!

 

En dan al het andere nog.

Om maar even wat te noemen:

 

bodemvervuiling,allerlei kwalijke stoffen in materialen die we de hele dag (en nacht) om ons heen hebben , alle troep in de voedselketen en in de potjes en tubes waarmee we onszelf "verzorgen", in de "genees"middelen,in de was-en "schoonmaak"middelen.

 

Dan hebben we nog de milieu- en omgevingverziekende wind-en zonneparken en niet eens last en zeker niet the least , de steunpilaren van de moderne samenleving,de zendmasten en hun straling...

 

Phones die veel mensen de hele dag op hun lichaam dragen, de "veilige en effectieve vaccinaties" waarmee velen onder ons in het lichaam mee rondlopen...

Pfffff...ik stop hier maar.

 

Gaat het nog een beetje ??

🙈🙉😫😱☠️  😊🥴🤪

 

  • Leuk 1
Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 1 maand later...
Begin nu je eigen moestuin. Bekijk de zadenpakketten Op zoek naar waterfilters, messen, tools of lang houdbaar eten? Ga dan naar www.prepshop.nl!
  • 2 weken later...
  • 1 jaar later...

Wij houden het hier maar gewoon op het stoken van hout. Eigen bos dus een onuitputtelijke voorraad. Tuurlijk, het is werken voor de kost, maar daar ga je niet dood aan. En ik vind het hout stoken ook gewoon een mooie eerlijke bezigheid. Zeker als je soms in je houtvoorraad die lelijke stukken tegen komt die bijna niet kapot te krijgen waren. Zo, denk je dan als ie de kachel in gaat, dit is de tweede keer dat ik het warm van je ga krijgen. Dus het hout vormt hier altijd een belangrijk deel van de levenscyclus, naast alle beslommeringen als moestuin, dieren etc. Wie sprak ook ooit deze onsterfelijke woorden? Geen betere raad dan voorraad! 😊 En zo is het maar net.

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...