Ga naar inhoud
GENEGEERD

BBC: How to survive a disaster


Dreutel

Aanbevolen berichten

Bij vrijwel elke verschrikkelijk ramp is er vrijwel altijd minimaal één overlevende. Wat maakt je een overlever? BBC Horizon maakte er een serie over. Hier het eerste deel:

 

 

Volgens mij heb ik hem al eerder gezien, maar ik weet niet meer of dat via het forum was. De inzichten zijn belangwekkend genoeg om nog maar eens de aandacht te vestigen op deze docu,

Link naar reactie
Delen op andere sites

Begin nu je eigen moestuin. Bekijk de zadenpakketten Op zoek naar waterfilters, messen, tools of lang houdbaar eten? Ga dan naar www.prepshop.nl!

Dank voor dit filmpje. Niet twijfelen en meteen actie ondernemen is toch wel het motto wat in dit filmpje sterk naar boven komt.

 

Ik moet zeggen dat ik een aantal keer in mijn leven (o.a. in casino, bioscoop, hotel) het brand alarm hoorde afgaan en toen ook redelijk nonchalant reageerde (achter af waren dit vals alarmen). Een keer op mijn oude werk waar ik in een groot gebouw werkte ging het alarm af en werd er allemaal lacherig over gedaan en met ze allen naar beneden uiteindelijk en was toch een groot incident aangezien het gebouw op instorten stond. Ik zal nooit meer laconiek reageren en daar heeft Preppers.nl wel mijn ogen voor geopend.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...