Ga naar inhoud
GENEGEERD

[Hallo Nederland] Jeroen vanavond bij omroep Max


Mr. Gold

Aanbevolen berichten

Begin nu je eigen moestuin. Bekijk de zadenpakketten Op zoek naar waterfilters, messen, tools of lang houdbaar eten? Ga dan naar www.prepshop.nl!

Hmm, beetje preken voor eigen parochie...misschien eens zinvol die oudjes in de omgeving te vragen waarom ze dit voorraadjes aanleggen en voorbereiden (zonder preppen als woord) en wecken en moestuinieren en zelf maken of repareren niet echt doorgeven aan hun kinderen en kindskinderen. De gemiddelde prepper wordt altijd gevraagd waarom die prept, waarom die vraag niet eens terugspelen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

En een legende is geboren LOL wel twee (of waren het anderhalf) minuten in beeld. Moet zeggen dat de gestookte (aardappel) alkohol het meest is blijven hangen;-) Misschien toch een maar een workshopje stoken gaan volgen , of misschien een ideetje op de volgende SC ;-)

 

Bij de drone dacht ik ook meteen, goh zal dat um zijn van de prijsvraag ;-)

 

Jammer dat er niet meer items uit de prepshop aan bod zijn gekomen, maar wel leuk om te weten bij wie we spullen kopen :D

Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...