Ga naar inhoud
GENEGEERD

Waarom werd de USS Donald Cook zo bang in de Zwarte Zee, dat ze er vandoor gingen?


Tom
 Share

Recommended Posts

Als we dus denken (de regering denkt dat ook) dat de Amerikanen ons wel beschermen tegen de Russen of wie dan ook, komen we toch wel in het nauw met de nieuwste Russische wapens. Geen bescherming van ons vaderland zelfs de marine is er niet om ons te redden. En daar is een goede reden voor want de Russen kunnen elk marine schip vleugellam maken of is het vinlam.

 

 

Het volgende is te lezen in op de site http://www.voltairenet.org/article185860.html (via http://www.stevequayle.com/)

 

 

Wat gebeurde er in de Zwarte Zee met de USS Donald Cook.

 

Op 10 april 2014 voer de USS Donald Cook de wateren van de Zwarte Zee op.

Op 12 april een Russische Su-24 tactische bommenwerper vloog over het schip en zorgde voor een incident dat, volgens verschillende berichten in de media, een volledig gedemoraliseerde bemanning op het schip achterliet zozeer zelfs dat het Pentagon gaf een waarschuwing aan de bemanning..

 

De USS Donald Cook (DDG-75) behoort tot de 4e generatie geleide projectiel torpedojagers wiens belangrijkste wapens zijn; Tomahawk kruisraketten met een bereik tot 2.500 kilometer, en die in staat zijn nucleaire ladingen te vervoeren.

Dit schip draagt ​​56 Tomahawk -raketten in de standaardmodus en 96 raketten in attack mode.

 

De Amerikaanse destroyer is uitgerust met de meest recente Aegis Combat System

 

[video=youtube;FL-HecSCjg0]

 

Het is een geïntegreerd marine wapensysteem die de raketafweersystemen van alle destoyers koppelt in hetzelfde netwerk met andere schepen en alsmede zorgt dit systeem voor de detectie van de vijand.

Het volgen en vernietiging van honderden doelen moet tegelijkertijd.

Bovendien, de USS Donald Cook is voorzien van 4 grote radars, waarvan het vermogen vergelijkbaar is met dat van verschillende grondstations. Voor de bescherming vanuit de lucht, draagt ​het ​meer dan vijftig anti-luchtdoelraketten van verschillende typen.

 

Op 12 april vloog een Russische Su-24 langs de USS Donald Cook zonder bommen noch raketten, maar alleen een soort mand onder de romp, die volgens de Russische krant Rossiyskaya Gazeta, een Russische elektronische wapen bevat genaamd Khibiny .

 

Zo gauw de Russische je het Amerikaanse schip naderde, dit elektronisch apparaat schakelde alle radars, controle circuits, systemen, informatie-overdracht systemen uit wat zich aan boord van de Amerikaanse destroyer bevond.

Met andere woorden, het geavanceerde Aegis -systeem, wat gekoppeld was met de defensiesystemen op de meeste moderne schepen van de NAVO werd uitgeschakeld, zoals het uitschakelen van de TV met de afstandsbediening.

 

 

De Russische Su-24 simuleerde vervolgens een raketaanval tegen de USS Donald Cook , die letterlijk doof en blind was achtergelaten.

Alsof de Russen een oefening uitvoerden, vlogen de Russische vliegtuigen ongewapend een oefenaanval uit en herhaalde dezelfde manoeuvre 12 keer alvorens weg te vliegen.

 

Daarna is de 4e generatie destroyer onmiddellijk weggevaren naar een haven in Roemenië.

 

Volgens sommige media, 27 zeelui van de USS Donald Cook hebben gevraagd om te worden ontheven van de actieve dienst.

 

LEES GEHELE ARTIKEL OP;

http://www.voltairenet.org/article185860.html

Link naar reactie
Share on other sites

Begin nu je eigen moestuin. Bekijk de zadenpakketten Op zoek naar waterfilters, messen, tools of lang houdbaar eten? Ga dan naar www.prepshop.nl!
Zeer interessant verhaal! Ik ga er zeker meer over lezen. Ter nuancering alvast:

https://medium.com/war-is-boring/russia-claims-its-bomber-jammed-u-s-destroyer-8b58c9b56515

 

Is ook wel weer plausibel, maar dat ik bij de marine ga is nu wel uitgesloten (Kan dat trouwens nog als je 60 jaar bent geworden)?

 

Maar als ik deze promofilm zie vind ik toch wel erg motiverend:cool:

http://www.youtube.com/watch?v=vXRvEUD3Mx0

Link naar reactie
Share on other sites

De jamming apparatuur is wel ontwikkeld. Het is lastig om de informatie te vinden, omdat het onder Russisch staatsgeheim valt. Het project is na wat financiële discussies ontwikkeld door het Kaluga Radio Engineering Research Institute (KRRTI), deel van het KRET. Er werken totaal 67.000 mensen aan o.a. electronic warfare (EW) en avionics (electronic systems for aircraft) systemen.

Het is wel de vraag of het al ver genoeg doorontwikkeld is om het Aegis systeem volledig te disrupten. Ik wil dat aspect van het verhaal op voorhand nog niet als een hoax afdoen.

 

Hier een foto van het Russische jamming systeem:

[ATTACH=CONFIG]14573[/ATTACH]

 

Een aantal uitvoeringen zijn al uit prototype en vorig jaar gedemonstreerd in Dubai

 

Dubai Airshow 2013: KNIRTI displays new Su-35 EW package

http://www.janes.com/article/30625/dubai-airshow-2013-knirti-displays-new-su-35-ew-package

Link naar reactie
Share on other sites

Defense.gov bevestigd de locatie van het schip (of de boot, weet nooit hoe die marine mannen iets noemen) en een incident maar geen bijzonderheden en niets over een Aegis stoorzender.

 

Probleem met dit soort dingen is dat zelfs als het waar is je van de US (Dus van zo'n beetje alle westerse media) er niets over zult horen, terwijl de Russen misschien hier en daar wat propaganda op internet zetten maar zoals gewoonlijk stilletjes afwachten.

 

Russian Aircraft Flies Near U.S. Navy Ship in Black Sea

Link naar reactie
Share on other sites

Gast ghostwhiper

dan lijkt het me dat ze er in het vliegtuig ook tot op zekere hoogte last van hebben als er storende apparatuur onder hangt.

lijkt me stug dat ze iets af gaan werpen met als resultaat dat de amerikanen het op gaan pikken om te onderzoeken.

Link naar reactie
Share on other sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic...

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

 Share

×
×
  • Nieuwe aanmaken...