Ga naar inhoud
GENEGEERD

[Versterking van moderatie team met 3 toppers]


Mr. Gold
 Share

Recommended Posts

Beste forum gebruikers,

 

Sinds vandaag is het moderatie team versterkt met 3 geweldige persoonlijkheden en gebruikers die het oude moderatie team gaan ondersteunen. Vanwege de groei van het forum en dat onze topper @Communicator het stokje heeft over gedragen wilden we graag goed voor de dag komen met deze versterking.

 

 

Voor ons was het belangrijk dat er vers en jong bloed in het team zou komen en onze ogen vielen toen al snel op @Changing the mindset We zijn erg content dat deze jongeman deze taak op zich wilt nemen en met trots stel ik hem dan ook aan jullie voor.

 

Daarnaast hadden we als grote wens dat er een Vlaming het team zou versterken. 1 op de 7 bezoekers komt uit het prachtige Belgie en we willen deze mensen ook echt het gevoel geven dat ze hier welkom zijn en kunnen praten met die rare Hollanders ;-) Een warm welkom voor @lewieke als nieuwe Vlaamse moderator.

 

We hebben al een lange tijd grote steun van gebruiker @Greener en deze prachtige man wilde graag ook zijn bijdrage leveren aan het moderatie team. Ik had beloofd dat als hij dit zou gaan doen, ik een dansje zou gaan maken. Nu heb ik thuis wel even een paar mooie moves gemaakt maar wil dit natuurlijk ook graag met jullie delen. Dus bij de eerst volgende SC waar Greener en ik samen zijn ga ik een (kort) dansje doen om hem te bedanken :cool:

 

Hopelijk zullen onze bezoekers jullie goed behandelen en bedenk dat het niet persoonlijk is als ze jullie aanspreken of een postje ergens anders heen verplaatsen. We doen het met ze allen om het hier een gezellige en informatieve plek te creëren die ons zo lief is.

 

Succes nieuwe moderators en ik blijf vandaag glunderen van trots, dank.

 

Mr. Gold (ook wel professioneel levensgenieter genoemd).

 

------------------------------

 

[update info]

Ik kreeg via pm de vraag welke technische rechten de mods eigenlijk hebben en niet hebben. Maar aangezien ik denk dat anderen dat wellicht ook interessant vinden om te weten zet ik het hier ook neer. Dat zijn:

 

* threads en posts verplaatsen, verwijderen en samenvoegen;

* gebruikers waarschuwingen of berispingen geven (bij overtreden forum regels, trollen e.d.)

 

Mods kunnen geen account-gerelateerde gegevens inzien of aanpassen, zoals mailadressen, ipadressen en wachtwoorden resetten. Dat kunnen enkel de admins (Mr. Gold en ik.)

 

- Dr.P

  • Leuk 1
Link naar reactie
Share on other sites

Begin nu je eigen moestuin. Bekijk de zadenpakketten Op zoek naar waterfilters, messen, tools of lang houdbaar eten? Ga dan naar www.prepshop.nl!

Ok dan, hier is in ieder geval een mopje over drie moderators. Vrij vertaald van een ander forum en iets gewijzigd. Oftewel gejat :p.

 

3 moderators zitten bij de administrator voor een laatste test

Admin tegen de eerste moderator: 'Hoeveel is drie maal drie?'

'274'

'Heel goed, nu de tweede moderator. Hoeveel is drie maal drie?'

'Dinsdag'

'Prima, nu de laatste. Hoeveel is drie maal drie?'

'Negen'

'Uitstekend! Hoe kwam je daarop?'

'Simpel, ik heb 274 afgetrokken van dinsdag.'

Link naar reactie
Share on other sites

Gast
Je kunt niet (meer) reageren in dit topic.
 Share

×
×
  • Nieuwe aanmaken...