Ga naar inhoud
GENEGEERD

Fabrieksmedicatie vs natuurmedicatie


Aanbevolen berichten

Begin nu je eigen moestuin. Bekijk de zadenpakketten Op zoek naar waterfilters, messen, tools of lang houdbaar eten? Ga dan naar www.prepshop.nl!
  • Reacties 78
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

 

 

 

NEE!!!

 

Gewoon nee. Homeopathie is eerder de duivel dan de hele farmaceutische industrie bij elkaar!

 

Het is de grootste oplichtingspraktijk die er ooit is gemaakt. Ik geloof echt in genezen met kruiden voor de kleine dingen. Ik weet dat soms normale medicijnen noodzakelijk zijn. Homeopathie is de grootste onzin die er is. Lees elk onderzoek, lees elke test, lees hoe het is ontstaan en je komt er achter dat er geen enkele mogelijkheid is dat dat werkt. Als je veel geld uit wilt geven aan een onzin product, kies dan voor homeopathie. Zelfs als er nooit een SHTF aan komt, als je je BOB nooit nodig hebt, geld uitgeven aan homeopathie is echt gegarandeerd weggegooid geld. Het is niets beter dan een placebo. Van mij mag het ook vandaag nog verboden worden. Graag zelfs! Er zijn veel slechte producten, maar homeopathie is misschien wel de gevaarlijkste. Er sterven mensen omdat ze in homeopathie geloven en daardoor niet naar de dokter gaan. Deze mensen geloven liever in een Dr. Vogel (Oh sorry, tegenwoordig Vogel omdat zijn universiteit nooit heeft bestaan en hij alles bij elkaar had gelogen), dan in een dokter. Steeds meer mensen pakken homeopathie voor dingen die bij wijze van met een banaan of een paracetamol opgelost kunnen worden, maar pakken niet iets dat werkt maar een homeopathisch "middel" wat simpelweg niets doet. Tegenwoordig mag er op homeopathische middelen niet meer staan waar het tegen werkt omdat het nergens tegen werkt. Als ze dat er weer op willen hebben moeten ze het aan kunnen tonen maar dat is onmogelijk, want het is een oplischtings praktijk en niet een geneesmiddel.

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 2 maanden later...

Ik zou bij mensen nooit aanraden niet naar een dokter te gaan een dokter is onmisbaar. Wel vind ik dat als mensen baat bij homeopathie hebben ze dat gewoon moeten kunnen doen. Zelf vind ik de medicinale werking van kruiden interessant al komen die in mijn ogen niet uit een potje.

Ieder bedrijf probeert een slaatje te slaan uit zijn eigen product of het nu medisch is of homeopathisch hoe meer ze ervoor kunnen vangen hoe beter ze het vinden.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


×
×
  • Nieuwe aanmaken...