Ga naar inhoud
GENEGEERD

De Vijf Groepen die de Wereld in hun Macht hebben


Keyser Suze
 Share

Recommended Posts

Jaren geleden ontmoette ik iemand, uit Engeland, die voor MI6 gewerkt zou hebben. Hij is gestopt daarmee en geëmigreerd omdat hij het zat was. Hij vertelde mij zijn visie op de wereld en ik kan er nog altijd geen speld tussen krijgen. Aan alles wat er politiek, economisch etc gebeurt herken ik de patronen. Dit is zijn -en inmiddels mijn- visie.

 

Er zijn vijf groepen die onderling afspraken maken om meer macht te verkrijgen cq geld te verdienen.

1. De groep van WAPENS en wapenproducerende landen (Nederland is de vijfde wapenexporteur van de wereld....Bilderberg is een Nederlands initiatief....)

2. De groep van OLIE (en auto-industrie, Shell, BP, etc)

3. De groep van RELIGIE (paus, Israel, Moslimleiders)

4. De GEORGANISEERDE MISDAAD (vrouwenhandel, drugs, kinderporno/prostitutie, vervalsing)

5. Het GROTE GELD (bedrijven....IBM, McDonalds, Microsoft, en natuurlijk de Banksters)

 

Let wel, de mensen die aan de top van zulke groepen staan hoeven zich niet eens bewust te zijn dat zij dansen naar de pijpen van wat ik maar aanmerk als de Bovenbazen. De Bovenbazen spelen de verschillende spelers tegen elkaar uit, laten samenvallende belangen door spelers voor elkaar boksen etc. Een voorbeeld. Er is een land in Afrika, daar zitten diamanten in de grond. Je verkoopt wapens aan dat land EN AAN DE TEGENSTANDER (haha dubbele winst), dus natuurlijk wordt er gevochten....er ontstaat een klimaat waarin DRUGSBARONNEN goed kunnen verdienen aan de afzet van hun producten, immers als je niets hebt dan maar tijdelijk op een wolkje zweven van de heroine of vechten onder invloed van pepmiddelen....de dames worden gedwongen in de prostitutie. Het grote geld komt op de proppen om de bloed diamanten te kopen, en bedrijven te planten (in elk land waar McDonalds staat, is geen oorlog meer bijvoorbeeld). Ondertussen is er een humanitaire ramp, de sukkels doneren geld, de VN stuurt Blauwhelmen -die allemaal bewapend moeten worden HAHAHA- die in jeepjes rondrijden op diesel etc etc. En wij, wij betalen de VN en de wapens van de Blauwhelmen.

Het is duidelijk wie hiervan profiteren. Zijn dit nou 'random' gebeurtenissen of kun je patronen ontdekken? Volgens mij was het Venezuela die oorlog voerde met een buurland omdat er olie onder een moeras zou liggen....het ene land werd gesponsord door de ene oliemaatschappij, het andere land door een andere olieboer. De wapenboeren werden er wijzer van en er is nimmer olie gevonden....haha, sukkels....de drugsbaronnen doen er tot op heden nog steeds prima zaken. Dat is ook de reden dat drugs NOOIT gelegaliseerd worden, er is gewoon veels te veel geld mee te verdienen. Onder druk van de Christelijke lobby, is Marihuana een Duivels kruid, en dus moet het met tak en wortel worden uitgeroeid....legalisering is ondenkbaar. De paus weet het niet misschien (of wel natuurlijk, die Ratzinger heeft nog bij de Hitler Jugend gezeten en is zo link als een looien deur) maar door de Vaticaanse opvattingen zal het Christelijk domme plebs in de Westerse landen en met name Amerika, nimmer een andere houding aannemen. Dat zou ik ook niet willen als ik drugsbaron was....hahaha. En iedereen weet dat de drugsmafiosis zoveel wapens kopen en dan nog genoeg geld hebben om geld te steken in vrouwenhandel en andere nare zaken.

 

De mensen die in de Quote 500 staan, de mensen die wereldwijd als extreem rijk worden aangemerkt, de mensen die aan de top staan van landen en bedrijven, dat zijn slechts de ONBENULLIGE MARIONETTEN. De Bovenbazen hebben geen naam. Het is geen vereniging. Misschien bestaan ze niet eens. Wat ik wel weet is dat de patronen er zijn. En zelfs als de Bovenbazen niet bestaan, dan hebben we het PER GROEP over een top van pak hem beet, slechts een handvol ECHT belangrijke leiders die per groep de dienst uitmaken. Wapens bijvoorbeeld, dat zijn USA, Israel, China, Rusland en ZuidAfrika, en Nederland en Engeland. Olie bijvoorbeeld is Shell, BP, Texaco, Exxon. Per bedrijf of groep, behelst de werkelijk beslissende TOP een mannetje of duizend of zo. For the sake of argument, laat het per groep 10.000 mensen zijn, of 50.000.....dan nog, dan wordt deze planeet dus geregeerd door 5 x 1.000 of 5 x 50.000 mensen....en ik denk dan ook nog dat het blanke mannen zijn, echte Narcistische navelstaarders met teveel testosteron en teveel macht. Jachten in de Middellandse Zee, huizen op Hawaii, hoeren van modellen bureau's, privé legers rondom je villa, you name it. En de Bovenbazen? Die kent niemand....ik denk dat ze bestaan, zelfs als ze niet bestaan worden we gezamenlijk gewoon genaaid door minder dan 1% van de wereldbevolking. We zijn SUKKELS, sukkels dat we dit pikken, sukkels dat we niets doen. Wat dat betreft is de mensheid ziek, er is een tumor in het brein geslopen die zijn tentakels heeft uitgeslagen rondom onze vrije wil en het vermogen om na te denken. Onze wereld is voor 50% vrouwen...die zijn altijd de lul; als hun zoons en mannen niet kapot worden geschoten in een of ander idioot conflict, dan worden ze wel misbruikt door de kerk, de pooiers, de drugsdealers. De rest van de wereld bestaat voor 30% uit kinderen, dat zijn onschuldige slachtoffers van het systeem....de oude mannen hebben al genoeg leed gezien en meegemaakt in een of andere oorlog, die hoeven ook niets meer.....dus dan hebben we het verder over 10-20% mannen waarvan de meeste gewone weldenkende hardwerkende brave huisvaders zijn, de rest is soldaat of werkt voor een oliebedrijf of de misdaad of een bank.....dat maakt feitelijk niets uit in deze wereld. Homo Sapiens? Laat me niet lachen...Homo Sukkelis.....

Link naar reactie
Share on other sites

Begin nu je eigen moestuin. Bekijk de zadenpakketten Op zoek naar waterfilters, messen, tools of lang houdbaar eten? Ga dan naar www.prepshop.nl!
  • Replies 142
  • Created
  • Laatste reactie

Top Posters In This Topic

http://www.bol.com/nl/p/skull-bones/1001004004726938/

 

Wellicht interessant leesvoer voor je. Bevat veel gedetailleerde info.. al is het de vraag in hoeverre je sommige beweringen die gedaan worden moet geloven. Er wordt zelden bewijs gepresenteerd namelijk.. en dat maakt het altijd wat moeilijk voor mij om het te geloven. Zeker wanneer de auteur er zelf ook niet bij hoort/was.

Link naar reactie
Share on other sites

@ Koningsjef: Bilderberg, Skull and Bones, Vrijmetselarij, Illuminati en ga zo maar door....allemaal rookgordijnen om het af te doen als belachelijke complot theorieen....

 

@ Zwellever: er zou een wet moeten zijn, wereldwijd, waarin het totale bezit van één persoon nooit meer is dan 10 maal het gemiddelde, of....nooit meer dan 1 miljoen euro...of....ik weet het ook niet. Of er zou gewoon geen bezit moeten zijn....maar tsja, dat vind ikzo John Lennon achtig, dan zou ik ook geen aanspraak maken op mijn stripboeken verzameling, alhoewel ik het nummer Imagine het allermooiste vind dat er gemaakt is, dat mogen ze op mijn begrafenis draaien...maar al dat geld, al die macht, bij slechts enkele personen, leidt alleen maar tot meer machtshonger. Wat mij betreft zou het al een mooie stap zijn als het Vaticaan alle bezittingen zou schenken aan musea, dan wordt het weer van de mensen. En alle legers afschaffen...en raketten en dream on Keyser Suze....

Link naar reactie
Share on other sites

Hm nee.. het boek draait niet enkel om Skull and Bones. Het haalt ook een aantal historische passages naar voren .. al worden die wel vaak gelinkt aan skull and bones.

 

Magoed.. wat kunnen we er inderdaad aan doen? Zolang bijv. zo'n maffioso a la Berlusconi media in zijn bezit heeft..

 

Interessante vraag in deze is ook: Waarom is men wel Libië binnengevallen na een paar weken met veel vliegtuigen en dergelijke.. en heeft men dat in Syrië niet gedaan? Is het daar minder erg? Of lopen er dan wapendeals gevaar? Of was Libië puur toevallig het land met de grootste en makkelijkste oliereserves? :confused:

Link naar reactie
Share on other sites

KS

 

Je hebt het nu over het wezen van de mens. Als er een uitvinding wordt gedaan, wordt direkt - als in een soort reflex - naar de mogelijke militaire toepassingen gekeken. Wij mensen zijn zowat de enige soort, op wat chimpansees na, die oorlog voeren binnen de eigen soort. (We zijn overigens ook de enige soort die afval produceert waar niets of niemand wat mee kan, maar dat terzijde.) Homo Sapiens is gewoon niet helemaal lekker in de bol. Als individu zijn we soms geniaal, maar als soort zijn we rijp voor het gesticht. Je kunt dus wel leuk wat halve oplossingen bedenken hoe wij met z'n allen onze baasjes van de troon gaan stoten, maar dat gaat niet lukken. Het geld zit daar, de macht ligt daar en het organisatievermogen zit er ook. De elite is bijna een andere mensensoort, ook al omdat ze voornamelijk in eigen kring trouwen en kinderen krijgen. Wij zijn ongeorganiseerd gepeupel, wen er maar aan.

 

O ja, en wie nog altijd het sprookje gelooft dat Amerika voor een groepje ongewassen Syrische opstandelingen een wereldoorlog riskeert, moet zich beter informeren. De Palestijnen in Gaza, het grootste openlucht concentratiekamp ter wereld, de opstandelingen in Saudi-Arabie en Bahrein kan ze tenslotte ook geen moer schelen.

Link naar reactie
Share on other sites

@ Rodin: Je kunt dus wel leuk wat halve oplossingen bedenken hoe wij met z'n allen onze baasjes van de troon gaan stoten, maar dat gaat niet lukken. Het geld zit daar, de macht ligt daar en het organisatievermogen zit er ook. De elite is bijna een andere mensensoort, ook al omdat ze voornamelijk in eigen kring trouwen en kinderen krijgen. Wij zijn ongeorganiseerd gepeupel, wen er maar aan.

 

Mmm....gewoon je hoofd buigen en het accepteren is niet mijn ding. Misschien als deze gedachte door HEEEEL veel mensen wordt uitgedragen, dat er iets verandert. Jouw instelling verandert niets. Ik vertel iedereen te pas en te onpas mijn verhaal, op festivals, in de kroeg, op mijn werk....iedereen begrijpt het en misschien dat er een vonkje ontstaat dat een vlammetje of een vuurtje wordt. Niets doen is geen optie Rodin. Accepteren dat het zo is....die varkentjes uit Animal Farm hadden ook alle macht, en toch gingen ze op hun bek. Anonymous, Wikileaks, ook allemaal zinloos? Ga maar lekker op je handen zitten, beetje zeuren dat het allemaal zo erg is met Homo Sapiens....of je trekt je bek open. Mijn verhaal staat op heel veel plekken op het net, er is altijd veel discussie, misschien een vlammetje? Ben jij het aapje dat genoegen neemt met de schillen omdat er iemand op de top van de apenrots zit die sterker en slimmer is en de bananen eet? Of ga je voor de hele banaan en jut je de hele kolonie op? Of ga je strijdend ten onder om toch die Alpha aap van de rots af te kukelen en als het jou niet lukt, dan wellicht de volgende omdat jij hem hebt uitgeput?

Ik wil niet zeggen dat ik met spandoeken loop of affiches plak, en ik doe net zo hard mee met de Rat Race, met een tablet en een nieuwe telefoon. En LCD breedbeeld. Maar bewustwording van het proces, dat is mijn ding en dat vertel ik wel iedereen. Er gebeurt natuurlijk geen moer en ik weet ook niet wat concreet er zou moeten gebeuren hoor, ik ben geen Orakel....ik eigen land zouden we wel eens kunnen beginnen door dat belachelijke Koningshuis af te schaffen, stemmen voor politieke partijen die dat ook wensen, weg met die mislukte inteelt Oranjes die met een gouden lepel in hun mond geboren worden. Kweetniet of het iets uitmaakt, misschien een druppel op gloeiende plaat, maar liever proberen iets te veranderen dan niets doen, toch?

Link naar reactie
Share on other sites

@ Koningsjef: Bilderberg, Skull and Bones, Vrijmetselarij, Illuminati en ga zo maar door....allemaal rookgordijnen om het af te doen als belachelijke complot theorieen....

 

@ Zwellever: er zou een wet moeten zijn, wereldwijd, waarin het totale bezit van één persoon nooit meer is dan 10 maal het gemiddelde, of....nooit meer dan 1 miljoen euro...of....ik weet het ook niet. Of er zou gewoon geen bezit moeten zijn....maar tsja, dat vind ikzo John Lennon achtig, dan zou ik ook geen aanspraak maken op mijn stripboeken verzameling, alhoewel ik het nummer Imagine het allermooiste vind dat er gemaakt is, dat mogen ze op mijn begrafenis draaien...maar al dat geld, al die macht, bij slechts enkele personen, leidt alleen maar tot meer machtshonger. Wat mij betreft zou het al een mooie stap zijn als het Vaticaan alle bezittingen zou schenken aan musea, dan wordt het weer van de mensen. En alle legers afschaffen...en raketten en dream on Keyser Suze....

 

Wetten werken nooit op die manier.

Er zouden zelfs minder wetten moeten zijn. Want van meer wetten krijg je geen vrijere samenleving.

Anders zou iemand op die wet toe moeten zien, en die zou dan zoveel macht hebben...

Het belangrijkste zou zijn dat er vrije handel wereldwijd mogelijk was zonder subsidies en belastingen.

En stuur alle ambtenaren naar huis.

 

Wat dacht je van ons geliefd koningshuis?

En maar zwaaien met die vlaggetjes.

Link naar reactie
Share on other sites

Beste OBL-Rien,

 

Het voordeel van geen overheid hebben zie ik wel in dit kader. Toen we nog rustig rondzwierven als Jager-Verzamelaars hadden we dit niet. Ook huidige nomadenvolken gaan vaak gebukt onder overheden die lijntjes op de kaart trekken en belastingen willen heffen ed. Denk maar aan de mongolen, die worden werkelijk krankjorum van de overheid en als ze een stap in china zetten riskeren ze moeilijkheden.

Pas toen we landbouw kregen en er financiele middelen ontstonden om een leger op de been te helpen voor de hoofdman, later koning, ontstond er een boel ellende. Ik zal het stuk lezen, ben benieuwd. Emoties daar werk ik dagelijks mee, dus als er iets is dat bij mij de haren van kan doen rijzen, wordt het nog interessanter....dank

Link naar reactie
Share on other sites

Ik denk dat in grote lijnen het verhaal wel zo ongeveer zo in elkaar zit.Sterker nog,ik denk dat "hunnie"dat ook wel weten en dat hun organistie graad,waarschijnlijk, nog veel hoger ligt als uit je verhaal blijkt.

De vraag is echter;en nu?

Wie een oplossing weet,mag het zeggen.

 

Oplossing? kijk eens naar mn avatar! REVOLUTION! shoot the fuckers

Link naar reactie
Share on other sites

Gaarne geen boodschappen die aanzetten tot het plegen van misdaden.

 

You're making giant blips on the radar son..

 

Ik denk ook dat cgprepper een typisch gevalletje van damnautocorrect had....waarschijnlijk was de boodschap: solution? shit them suckers.

Ik heb geregeld rare berichten door de auto correct....

Link naar reactie
Share on other sites

  • 5 weeks later...

En weer een aardig voorbeeld hoe geld groep en olie groep verstrengeld zijn....

 

http://www.marketwatch.com/story/what-central-banks-provide-oil-markets-take-away-2012-02-29 * Central banks keep furiously pumping more money into the economy — right now in Europe, and mostly by stealth. But as soon as they do so, the price of oil goes up and that promptly takes money out again. Like hamsters on a wheel, they are running more and more furiously all the time — and getting precisely nowhere.

Link naar reactie
Share on other sites

Hoi KS,

 

Het zal raar klinken maar ik denk dat 'de gewone mens' dus de 95% dit ook wil....

 

Ze willen naar een rolmodel kunnen op kijken, of hebben een rolmodel nodig.

Dat zijn vaak rollen met geld macht of aanzien, helaas niet de beste rolmodellen...

Dat is ook een van de redenen dat een geloof zo lekker kan gedijen bv.

 

Macht corrupteerd, maakt blind en is erger dan verliefdheid, om maar iets te noemen waar we allemaal iets bij kunnen voorstellen.

Er zijn maar heel weinig mensen die met macht 'normaal' kunnen blijven.

 

Hoe meer macht hoe groter de waanzin, er zijn genoeg voorbeelden van heersers die zichzelf gelijk probeerde te stellen aan goden en dat waarschijnlijk zelf ook echt geloofden.

 

Het is de bedoeling dat we evolueren, we zijn ondertussen heel goed in het verkrijgen van kennis en, in het verleden ook al, in het verkrijgen van macht, echter of we daar ook al genoeg wijsheid voor hebben gekregen, ik betwijfel het ( ik weet het wel zeker).

 

De mens is tot grote dingen in staat maar helaas we moeten wel altijd een enorme trap onder onze kont krijgen voordat we iets doen.

Ik dat licht is de, onvermijdbare, crisis die er komen gaat een enorme kans voor de mensheid, dat hij weer ten koste moet gaan van veel mensen levens bljkt, helaas, uit de geschiedenis een dom feit te zijn.

Ik hoop alleen dat we in het process van evolutie niet deze, meer dan speciale, aardkloot of onszelf om zeep helpen....

 

Grt

Kans

Link naar reactie
Share on other sites

De chinezen weten relatief weinig, hebben weinig vrijheid en kennis achter 'the great wall' maar een groot aantal vinden het ook wel best.

Als ze te eten hebben en hun leven kunnen leven wat dan nog meer.

 

Dit gedrag zie je bij een meerderheid van de mensheid.

 

Over mensheid, we zijn met veeeel te veel. Ons aantal zou in verhouding moeten staan met het aantal Leeuwen, wolven en apen....

Link naar reactie
Share on other sites

Wat ik nu ga vertellen zal waarschijnlijk een dolk in mijn zijn ( rug) kunnen worden. Al wat wij zien en ervaren in de Noord westerse wereld is wel degelijk gepland. Een wolk, bestaande uit bedrog.

Van de liter benzine voor je auto tot je leuke flesje cola. Dat wij een prijs zullen betalen en reeds betalen is eigenlijk / feitelijk te wijten aan onze eigen domheid.

Stel: Zou jij iets kopen van iemand wetende dat je een week/ maand/ jaar daarna geen drinkwater meer hebt? Zou je dat doen?

Zou jij iets kopen als er een label op zou staan: 3 zelfmoorden per dag om dit in jou handen te krijgen? Zou je dat doen?

Zou jij investeringen doen als je weet dat daar door mensen hun huis, hun dorp verliezen.? Zou je dat doen?

Wel ja, we doen dat. We zijn zulke egoïste dat het niet meer uit maakt wie of wat de prijs betaald voor onze hebberigheid.

Ik hou van cola , The cool thing , Cola Thats life . En ondertussen zuigen die het water weg van onder de voeten van landbouwers in Indië. 1 FLES cola = 4 liter water.

Ik heb niet de gewoonte om mijn woorden te staven met een link hier en een link daar.

Ik weet waarover ik praat. En ik hoop dat ooit de mensen die dit soort van massa vernietiging legaal kunnen verwezenlijken onder de norm van THATS WHAT WE NEED zich verslikken in hun greed.

  • Leuk 1
Link naar reactie
Share on other sites

Hoi Chinake,

 

Je hebt gelijk.

Het is soms echt niet weten vaak ook, helaas, niet willen weten.

Ik heb er altijd al moeite mee gehad, derde wereld landen waren zo ver weg niemand maakte het toch echt uit wat daar gebeurde.

We wilden mooie spullen voor weinig geld, wat daarvoor ergens anders gebeurde dat was gelukkig ver weg en daar zie je niks van.

 

En nu, nu hoor je gewoon zeggen dat griekenland maar moet omvallen en straks komen spanje en italie, en wie weet wat volgt?

Verrekt dat is eigenlijk niet meer zo ver weg... Daar zijn we nog op vakantie geweest, en nog steeds, lekker goedkoop!

 

We vergeten maar even snel dat we al jaren heel leuk verdienen aan die landen door de rente die we ontvangen.

We veschuilen ons graag achter de banken en overheden die dat doen maar eigenlijk willen we het allemaal niet weten zolang het bij 'ons' maar goed gaat.

We hebben ze zoveel geleend dat nu de rente omhoog gaat, verrassing !, ze de rente alleen al nauwelijks kunnen opbrengen.

En natuurlijk wisten economen en banken dat!

Maar het was lekker snel geld verdienen.

Het hele systeem zit nu zo verweven dat niemand meer kan inschatten wat er gebeurt als griekenland echt de euro verlaat, alleen maar meer geld blijven geven is ook geen oplossing.

Bij schaken noemen ze dat schaakmat en is de wedstrijd afgelopen er is een winnaar en een verliezer.

Maar ja nu het hele monetaire systeem op het spel staat durft niemand echt knopen door te hakken en onpopulaire besluiten te nemen.

Het resultaat doormodderen, geen winnaars of zelfs gelijkspel, nee enkel verliezers, bedankt politici, bedankt beleidsmakers goed werk, en nu met een mooie bonus/salaris je snel uit de voeten maken!

 

Grt kans

Link naar reactie
Share on other sites

KS, ik ben het helemaal met je eens, vooral met "De Bovenbazen hebben geen naam. Het is geen vereniging. Misschien bestaan ze niet eens. Wat ik wel weet is dat de patronen er zijn."

 

Wat je beschrijft heeft een gemeenschappelijke deler.

Denk er maar eens over na, wat maakt het mogelijk dat al deze groepen zoveel invloed hebben?

 

Ik zal je niet in spanning laten: Dat is het (inmiddels oeroude) idee dat er een overheid nodig is. Zonder een overheid die nota bene dor de mensen zelf "gewenst" en gefinancierd wordt zou het onmogelijk zijn de controle uit te oefenen die nodig is om de genoemde 5 patronen te laten bestaan. De mens is zijn eigen slaaf, de mens is niet vrij omdat hij niet durft.

 

Let wel, het belangrijkste is niet de overheid zelf, het is het idee (meme) dat een overheid nodig is.

 

De oudste en meest profitabel meme die ik ken is het overheids meme.

 

Dus de oplossing is niet meer overheid, zoals JR al aangaf, de oplossing is minder overheid. Het liefst geen overheid.

 

En ja ik ken inmiddels denk ik wel alle "argumenten" pro overheid. Niet één er van is steekhoudend en bestand tegen logica. De meme is zeer sterk.

 

Misschien heb je mijn overtuiging dat we onze belangrijkste memes in de eindfase ingeprent krijgen wel gelezen. Dan begrijp je ook waarom ik denk dat deze meme oersterk is en zich massaal met emotionele reacties op elke vermeende aanval verdedigd. Enkel door consequent logisch na te denken kun je deze meme ueberhaupt op het spoor komen.

 

Ik herhaal het nog maar eens, lees dit boekje: http://anarchiel.com/downloads/On_Truth_The_Tyranny_Of_Illusion_FINAL_Dutch_Version_1_02_Novel_Size.pdf

 

Het is geen dik boek, het is geen moeilijk boek. Het is een openbarend boek. Je zult de wereld nooit meer door dezelfde ogen bekijken. Zelfs als men vervalt in ontkenning en heeft een heftige emotionele afwijzende reactie op de inhoud heeft (hetgeen maar al te vaak voorkomt). Weet dan dat die emotie al in je kindsheid geplant is, en elke dag opnieuw onderhouden wordt door de media en je omgeving. Toch is het de enigste uitweg om te ontsnappen van al dat wat je in je post noemde.

 

Pdf gelezen en moeten googlen wat een meme is, tijd geleden dat ik uit 1 post veel geleerd heb. Dank!

Link naar reactie
Share on other sites

  • 4 months later...
Jaren geleden ontmoette ik iemand, uit Engeland, die voor MI6 gewerkt zou hebben. Hij is gestopt daarmee en geëmigreerd omdat hij het zat was. Hij vertelde mij zijn visie op de wereld en ik kan er nog altijd geen speld tussen krijgen. Aan alles wat er politiek, economisch etc gebeurt herken ik de patronen. Dit is zijn -en inmiddels mijn- visie.

 

Er zijn vijf groepen die onderling afspraken maken om meer macht te verkrijgen cq geld te verdienen.

1. De groep van WAPENS en wapenproducerende landen (Nederland is de vijfde wapenexporteur van de wereld....Bilderberg is een Nederlands initiatief....)

2. De groep van OLIE (en auto-industrie, Shell, BP, etc)

3. De groep van RELIGIE (paus, Israel, Moslimleiders)

4. De GEORGANISEERDE MISDAAD (vrouwenhandel, drugs, kinderporno/prostitutie, vervalsing)

5. Het GROTE GELD (bedrijven....IBM, McDonalds, Microsoft, en natuurlijk de Banksters)

 

Let wel, de mensen die aan de top van zulke groepen staan hoeven zich niet eens bewust te zijn dat zij dansen naar de pijpen van wat ik maar aanmerk als de Bovenbazen. De Bovenbazen spelen de verschillende spelers tegen elkaar uit, laten samenvallende belangen door spelers voor elkaar boksen etc. Een voorbeeld. Er is een land in Afrika, daar zitten diamanten in de grond. Je verkoopt wapens aan dat land EN AAN DE TEGENSTANDER (haha dubbele winst), dus natuurlijk wordt er gevochten....er ontstaat een klimaat waarin DRUGSBARONNEN goed kunnen verdienen aan de afzet van hun producten, immers als je niets hebt dan maar tijdelijk op een wolkje zweven van de heroine of vechten onder invloed van pepmiddelen....de dames worden gedwongen in de prostitutie. Het grote geld komt op de proppen om de bloed diamanten te kopen, en bedrijven te planten (in elk land waar McDonalds staat, is geen oorlog meer bijvoorbeeld). Ondertussen is er een humanitaire ramp, de sukkels doneren geld, de VN stuurt Blauwhelmen -die allemaal bewapend moeten worden HAHAHA- die in jeepjes rondrijden op diesel etc etc. En wij, wij betalen de VN en de wapens van de Blauwhelmen.

Het is duidelijk wie hiervan profiteren. Zijn dit nou 'random' gebeurtenissen of kun je patronen ontdekken? Volgens mij was het Venezuela die oorlog voerde met een buurland omdat er olie onder een moeras zou liggen....het ene land werd gesponsord door de ene oliemaatschappij, het andere land door een andere olieboer. De wapenboeren werden er wijzer van en er is nimmer olie gevonden....haha, sukkels....de drugsbaronnen doen er tot op heden nog steeds prima zaken. Dat is ook de reden dat drugs NOOIT gelegaliseerd worden, er is gewoon veels te veel geld mee te verdienen. Onder druk van de Christelijke lobby, is Marihuana een Duivels kruid, en dus moet het met tak en wortel worden uitgeroeid....legalisering is ondenkbaar. De paus weet het niet misschien (of wel natuurlijk, die Ratzinger heeft nog bij de Hitler Jugend gezeten en is zo link als een looien deur) maar door de Vaticaanse opvattingen zal het Christelijk domme plebs in de Westerse landen en met name Amerika, nimmer een andere houding aannemen. Dat zou ik ook niet willen als ik drugsbaron was....hahaha. En iedereen weet dat de drugsmafiosis zoveel wapens kopen en dan nog genoeg geld hebben om geld te steken in vrouwenhandel en andere nare zaken.

 

De mensen die in de Quote 500 staan, de mensen die wereldwijd als extreem rijk worden aangemerkt, de mensen die aan de top staan van landen en bedrijven, dat zijn slechts de ONBENULLIGE MARIONETTEN. De Bovenbazen hebben geen naam. Het is geen vereniging. Misschien bestaan ze niet eens. Wat ik wel weet is dat de patronen er zijn. En zelfs als de Bovenbazen niet bestaan, dan hebben we het PER GROEP over een top van pak hem beet, slechts een handvol ECHT belangrijke leiders die per groep de dienst uitmaken. Wapens bijvoorbeeld, dat zijn USA, Israel, China, Rusland en ZuidAfrika, en Nederland en Engeland. Olie bijvoorbeeld is Shell, BP, Texaco, Exxon. Per bedrijf of groep, behelst de werkelijk beslissende TOP een mannetje of duizend of zo. For the sake of argument, laat het per groep 10.000 mensen zijn, of 50.000.....dan nog, dan wordt deze planeet dus geregeerd door 5 x 1.000 of 5 x 50.000 mensen....en ik denk dan ook nog dat het blanke mannen zijn, echte Narcistische navelstaarders met teveel testosteron en teveel macht. Jachten in de Middellandse Zee, huizen op Hawaii, hoeren van modellen bureau's, privé legers rondom je villa, you name it. En de Bovenbazen? Die kent niemand....ik denk dat ze bestaan, zelfs als ze niet bestaan worden we gezamenlijk gewoon genaaid door minder dan 1% van de wereldbevolking. We zijn SUKKELS, sukkels dat we dit pikken, sukkels dat we niets doen. Wat dat betreft is de mensheid ziek, er is een tumor in het brein geslopen die zijn tentakels heeft uitgeslagen rondom onze vrije wil en het vermogen om na te denken. Onze wereld is voor 50% vrouwen...die zijn altijd de lul; als hun zoons en mannen niet kapot worden geschoten in een of ander idioot conflict, dan worden ze wel misbruikt door de kerk, de pooiers, de drugsdealers. De rest van de wereld bestaat voor 30% uit kinderen, dat zijn onschuldige slachtoffers van het systeem....de oude mannen hebben al genoeg leed gezien en meegemaakt in een of andere oorlog, die hoeven ook niets meer.....dus dan hebben we het verder over 10-20% mannen waarvan de meeste gewone weldenkende hardwerkende brave huisvaders zijn, de rest is soldaat of werkt voor een oliebedrijf of de misdaad of een bank.....dat maakt feitelijk niets uit in deze wereld. Homo Sapiens? Laat me niet lachen...Homo Sukkelis.....

 

ik ben met je eens... maar ik zou het iets anders verwoorden

 

1 Grondstoffen bedrijven ( goud olie diamanten ijzer zout hout etc...)

2 Zware industrie ( botten autos krannen vliegtuigen nasa etc...)

3 Bankenwezen (verzekeringen uitzendbureaus makkelaars)

4 Interprises ( post telefoonlijnen internet data ) die zijn vaak in hoge matte bevriend met 1 en 2 zoals bosch samsung en tele internet bedrijven...

5 Religie... ooit was dit nummer 1.... maar het wordt steeds minder...

 

ik denk dat georganiseerde misdaad geen noemenswaardige... plek verdient...

 

 

meeste mensen zijn idd sukkels... er zijn maar weinig heel slime mensen... idd maar en in combinatie met lef... doorzettings vermogen en andere handige .... eigenschappen komt dit idd rond 1%....

 

die mensen kiezen wij als onze leiders en die leiden ons...

Link naar reactie
Share on other sites

KS

 

Je hebt het nu over het wezen van de mens. Als er een uitvinding wordt gedaan, wordt direkt - als in een soort reflex - naar de mogelijke militaire toepassingen gekeken. Wij mensen zijn zowat de enige soort, op wat chimpansees na, die oorlog voeren binnen de eigen soort. (We zijn overigens ook de enige soort die afval produceert waar niets of niemand wat mee kan, maar dat terzijde.) Homo Sapiens is gewoon niet helemaal lekker in de bol. Als individu zijn we soms geniaal, maar als soort zijn we rijp voor het gesticht. Je kunt dus wel leuk wat halve oplossingen bedenken hoe wij met z'n allen onze baasjes van de troon gaan stoten, maar dat gaat niet lukken. Het geld zit daar, de macht ligt daar en het organisatievermogen zit er ook. De elite is bijna een andere mensensoort, ook al omdat ze voornamelijk in eigen kring trouwen en kinderen krijgen. Wij zijn ongeorganiseerd gepeupel, wen er maar aan.

 

O ja, en wie nog altijd het sprookje gelooft dat Amerika voor een groepje ongewassen Syrische opstandelingen een wereldoorlog riskeert, moet zich beter informeren. De Palestijnen in Gaza, het grootste openlucht concentratiekamp ter wereld, de opstandelingen in Saudi-Arabie en Bahrein kan ze tenslotte ook geen moer schelen.

 

ik vroeg me all af of er ook heledere mensen in zo een forum zitten

Link naar reactie
Share on other sites

@ Koningsjef: Bilderberg, Skull and Bones, Vrijmetselarij, Illuminati en ga zo maar door....allemaal rookgordijnen om het af te doen als belachelijke complot theorieen....

 

@ Zwellever: er zou een wet moeten zijn, wereldwijd, waarin het totale bezit van één persoon nooit meer is dan 10 maal het gemiddelde, of....nooit meer dan 1 miljoen euro...of....ik weet het ook niet. Of er zou gewoon geen bezit moeten zijn....maar tsja, dat vind ikzo John Lennon achtig, dan zou ik ook geen aanspraak maken op mijn stripboeken verzameling, alhoewel ik het nummer Imagine het allermooiste vind dat er gemaakt is, dat mogen ze op mijn begrafenis draaien...maar al dat geld, al die macht, bij slechts enkele personen, leidt alleen maar tot meer machtshonger. Wat mij betreft zou het al een mooie stap zijn als het Vaticaan alle bezittingen zou schenken aan musea, dan wordt het weer van de mensen. En alle legers afschaffen...en raketten en dream on Keyser Suze....

 

dat kon ja in communisme en of islam...

 

in communisme is iedereen gelijk dus niemand heeft meer... als ander...

 

en in islam moet je iets van 30% van je winst aan armen uitgeven... (wat natuurlijk in real life nooit gebeurt...)

 

 

in democratische kapitalitische staat... gaan slime bijzondere mensen VOORUIT... en de rest probeert wat van mee te pikken ik vind het op zich eerlijk...

 

waarom zou iemand die hard werkt... voor bijv een 10 een 5 moeten krijgen...

Link naar reactie
Share on other sites

Hm nee.. het boek draait niet enkel om Skull and Bones. Het haalt ook een aantal historische passages naar voren .. al worden die wel vaak gelinkt aan skull and bones.

 

Magoed.. wat kunnen we er inderdaad aan doen? Zolang bijv. zo'n maffioso a la Berlusconi media in zijn bezit heeft..

 

Interessante vraag in deze is ook: Waarom is men wel Libië binnengevallen na een paar weken met veel vliegtuigen en dergelijke.. en heeft men dat in Syrië niet gedaan? Is het daar minder erg? Of lopen er dan wapendeals gevaar? Of was Libië puur toevallig het land met de grootste en makkelijkste oliereserves? :confused:

 

in syrie bemoeit russland zich mee geld zelfde ook voor iran...

Link naar reactie
Share on other sites

KS, ik ben het helemaal met je eens, vooral met "De Bovenbazen hebben geen naam. Het is geen vereniging. Misschien bestaan ze niet eens. Wat ik wel weet is dat de patronen er zijn."

 

Wat je beschrijft heeft een gemeenschappelijke deler.

Denk er maar eens over na, wat maakt het mogelijk dat al deze groepen zoveel invloed hebben?

 

Ik zal je niet in spanning laten: Dat is het (inmiddels oeroude) idee dat er een overheid nodig is. Zonder een overheid die nota bene dor de mensen zelf "gewenst" en gefinancierd wordt zou het onmogelijk zijn de controle uit te oefenen die nodig is om de genoemde 5 patronen te laten bestaan. De mens is zijn eigen slaaf, de mens is niet vrij omdat hij niet durft.

 

Let wel, het belangrijkste is niet de overheid zelf, het is het idee (meme) dat een overheid nodig is.

 

De oudste en meest profitabel meme die ik ken is het overheids meme.

 

Dus de oplossing is niet meer overheid, zoals JR al aangaf, de oplossing is minder overheid. Het liefst geen overheid.

 

En ja ik ken inmiddels denk ik wel alle "argumenten" pro overheid. Niet één er van is steekhoudend en bestand tegen logica. De meme is zeer sterk.

 

Misschien heb je mijn overtuiging dat we onze belangrijkste memes in de eindfase ingeprent krijgen wel gelezen. Dan begrijp je ook waarom ik denk dat deze meme oersterk is en zich massaal met emotionele reacties op elke vermeende aanval verdedigd. Enkel door consequent logisch na te denken kun je deze meme ueberhaupt op het spoor komen.

 

Ik herhaal het nog maar eens, lees dit boekje: http://anarchiel.com/downloads/On_Truth_The_Tyranny_Of_Illusion_FINAL_Dutch_Version_1_02_Novel_Size.pdf

 

Het is geen dik boek, het is geen moeilijk boek. Het is een openbarend boek. Je zult de wereld nooit meer door dezelfde ogen bekijken. Zelfs als men vervalt in ontkenning en heeft een heftige emotionele afwijzende reactie op de inhoud heeft (hetgeen maar al te vaak voorkomt). Weet dan dat die emotie al in je kindsheid geplant is, en elke dag opnieuw onderhouden wordt door de media en je omgeving. Toch is het de enigste uitweg om te ontsnappen van al dat wat je in je post noemde.

 

je kunt nooit van overheden... winnen... of overheden afschaffen... omdat mensen jarenlang voor gevochten hebben om deze overheden hun flagen etc te krijgen...

 

ik geloof in overheden... we hebben stuuring nodig... maar dan... met lossere touwen... iets tussen nederland en amerika denk ik...

Link naar reactie
Share on other sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic...

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

 Share


×
×
  • Nieuwe aanmaken...