Ga naar inhoud

Jan

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Jan

  1. Beste forumbeheerder.


    We besloten mee te doen aan het forum omdat we in Nederland geen echte persvrijheid zien. Televisie laat zien hoe slecht het is in andere landen. Maar veel mensen hebben geen betrouwbare informatie en nemen daarom destructieve beslissingen. Onze deelname aan het forum is, dat meer mensen gaan nadenken over wat er gebeurt en hiermee een humanitaire catastrofe een beetje kunnen voorkomen, waardoor al duizenden mensen zijn omgekomen en vele alsnog zullen sterven. Als we hier onze opinie niet kunnen geven, zullen we ons tot meer internationale organisaties en media moeten keren. Wij geloven dat het de plicht is van elke persoon in deze moeilijke tijd om de zinloze en wrede dood van landgenoten te voorkomen. Of wil je dat we met vrolijke glimlachen en liedjes naar de begraafplaats lopen? Dit zal niet gebeuren! We roepen iedereen die zichzelf en hun naasten wil beschermen tegen het coronavirus op om zich te verenigen om samen de eerbiediging van onze legitieme burgerrechten te eisen, en vooral het recht op veiligheid en medische zorg, ongeacht de leeftijd. Jongeren willen plezier hebben terwijl ze de infectie verspreiden, en dan betalen ouderen hiervoor. Als het echter te druk wordt is er in de ziekenhuizen geen genoeg plaatsen en worden de ouderen geweerd. Wij zijn van mening dat dit de grondslagen van de democratie ondermijnt en mensen discrimineert. We vechten juist om te overleven. Laten we het samen doen!

  2. Op de vraag betreffende uw ouders denk ik het volgende.

     

    Ik heb heel veel medeleven met uw situatie bij uw ouders. Ik begrijp dit heel goed. We zijn ook maandenlang gescheiden geweest van onze geliefde kinderen en kleinkinderen en ons hart barst van pijn en verlangen. Wij zijn 60-jarige mensen met chronische ziekten die de beslissing hebben genomen om te voldoen aan een lockdown. We hebben de kans om te wachten tot de coronavirus-crisis voorbij is en nog eens 10 of meer gelukkige jaren te leven. Maar als iemand ouder is dan 80, dan kunnen de maanden voor de overwinning op het coronavirus zijn laatste zijn. Daarom, als moeder u vraagt om naar haar toe te komen, doe het dan. Wees alleen voorzichtig als dat mogelijk is. Doe als het mogelijk is eerst een coronavirus-test en ga in ieder geval niet naar uw moeder als u symptomen van de ziekte hebt. Dit is ons advies. Maar natuurlijk maakt elke persoon zelf zo'n keuze.

    • Leuk 1
  3. We denken dat de enge cijfers maar twee verklaringen hebben. De overheid en de gezondheidszorg hebben de verspreiding van het virus allang niet meer onder controle en doen te weinig om het een halt toe te roepen.
    De tweede reden is dat in andere landen mensen met het coronavirus al vanaf de eerste dagen medische hulp krijgen. En hier moet je zelfs enkele dagen wachten op de test. Mensen worden vaak te laat naar het ziekenhuis gebracht. Wij zijn van mening dat het lokale gezondheidszorgsysteem en zijn organisatie volledig ineffectief zijn gebleken in de situatie van de coronaviruscrisis. En dit heeft al duizenden mensen het leven gekost. Ook het ontbreken van maskers onder het personeel van verpleeghuizen droeg bij aan de infectie en dood van duizenden ouderen. Maar dit had voorkomen kunnen worden.

  4. Aan iedereen die dit volgt.

     

    In de wereld van vandaag is het moeilijk om informatie te verbergen. De televisie heeft ons herhaaldelijk laten zien dat we protesteren tegen de intrekking van regels die de verspreiding van het coronavirus beperken. Maar er zijn mensen die er anders over denken. We hebben geprobeerd ze op internet te vinden en hebben ze niet in Nederland gevonden. Het lijkt erop dat iedereen hier denkt dat alles is gedaan en normaal wordt gedaan. Wij denken van niet.
    Nederland noemt zichzelf een hoogontwikkeld land met hightech moderne geneeskunde. Maar de cijfers die iedereen op internet kan vinden, spreken voor zich. In Israël zijn bijvoorbeeld sinds het begin van de epidemie iets meer dan 188.000 mensen ziek geworden. Hiervan stierven 1256 mensen, of 0,67 procent. Israël besloot dat er te veel doden waren en legde een lockdown van drie weken op. Daar is, in tegenstelling tot ons, zoals u kunt zien, elk mensenleven waardevol. En hier lijkt het erop dat de demonstranten het leven van hun familieleden goedkoper inschatten dan toiletpapier.
    In de Verenigde Staten, lied onze televisie koelvrachtwagens met doodskisten op straat liet zien en er zijn tot op heden sinds het begin van de epidemie, iets meer dan 204 duizend mensen of 2,92 procent omgekomen. Ons plaatje is anders. Sinds het begin van de epidemie zijn bijna 94 duizend mensen ziek geworden en zijn er 6279 of 6,7 procent overleden.

    Wat deze cijfers aangeven? Dat onze medische instellingen slecht waren voorbereid, maar we mogen trots zijn op onze crematoria. Ze deden hun werk met succes en we werden niet bang gemaakt door de lijken die op straat lagen. Ze werden op tijd afgevoerd. Bedankt daarvoor tenminste.
    En hoe zit het met andere landen? In Polen, dat onlangs tot de Europese Unie is toegetreden, was het sterftecijfer bijvoorbeeld 2,88 procent (iets meer dan tweeduizend mensen stierven, drie keer minder dan in Nederland). In Bulgarije stierven 761 mensen, in Griekenland 338, in Hongarije 686 mensen. Dus in welke landen is de medische hulp dan zwak. Maar na de optimalisatie en bezuinigingen van de regering op onze medische hulpverlening, toen de afgelopen tien jaar veel ziekenhuizen werden gesloten, hadden artsen nauwelijks meer kunnen doen. Zelfs nu heeft de regering voor hun onzelfzuchtige en gevaarlijke werk alleen maar vernederende kruimels aan hen toewerpt, ondanks de eisen van de oppositie.
    De Wereldgezondheidsorganisatie heeft al gewaarschuwd dat in oktober het aantal gevallen dat zal overlijden zonder ziekenhuisopname groot zal zijn. Nederland heeft bijna geen tijd meer om de levens van honderden mensen te redden. De nieuwe coronavirusregels die afgelopen vrijdag zijn aangenomen, zien eruit als een zielige aanfluiting, omdat ze de sterke toename van het aantal gevallen niet kunnen stoppen. Wat te doen? Ja, draag in ieder geval maskers en doe iets anders, zoals in landen die met succes weerstand bieden aan het coronavirus. Nu is er nog even tijd om iets te doen. Als je ouders, je geliefden, broers, zussen, vrienden onder de doden zijn, zeg dan niet dat je niets wist en niets kon doen. Dat zou kunnen, maar het lijkt erop dat je dat niet wilt. Dus zijn jullie hierna mensen? En is er iets voor je kinderen om je te respecteren? Gemeenheid en misdaden blijven niet onbestraft. De geschiedenis heeft dit vele malen bewezen. Na de oorlog moesten de Duitsers jarenlang hun reputatie opruimen voor mensen die verbrandde in ovens en stikten in gaskamers. Weet U zeker dat voor de ouderen en zieke mensen die zijn gestikt door het coronavirus, die niet genoeg plaatsen in ziekenhuizen hadden, u zich niet voor God en de mensen hoeft te antwoorden? Wij geloven in gerechtigheid.

  5. Heeft in Nederland niemand medelijden met zijn dierbaren?
    De tweede golf van coronavirus in Nederland. Elke dag zijn er bijna tweeduizend nieuwe besmettingen.
    Nederland heeft in de periode van de epidemie al met meer dan 6000 levens betaald. Het sterftecijfer is bijna het dubbele van het wereldgemiddelde. Overigens vallen er in Nederland al meer doden dan in Zweden.
    Er zijn echter al groepen mensen in Zweden en Frankrijk die hun regering hebben aangeklaagd wegens het uitblijven van maatregelen tegen het coronavirus. In Nederland worden alleen de stemmen gehoord van degenen die volledige vrijheid willen. Deze mensen willen ongestraft en ongehinderd anderen besmetten en daadwerkelijk de dood in sturen.
    In Nederland hebben nationale en seksuele minderheden rechten. Maar oude en zieke mensen die bang zijn voor het coronavirus en voor wie het mogelijk fataal is, worden feitelijk beroofd van alle burger en mensenrechten. Allereerst het recht op leven en het recht op tijdige medische zorg. Er is zelfs een doodvonnis getekend dat bijna niemand ergens maskers draagt. En ook omdat mensen vaak te laat naar ziekenhuizen worden gestuurd. Iedereen denkt alleen aan de economie, over zichzelf, overgeven aan plezier en amusement. Dat hierdoor duizenden mensen die nog jaren zouden kunnen leven zullen sterven lijkt het niemand iets te schelen. Echt niemand heeft medelijden met hun dierbaren en je bent klaar om te dansen op de graven van je ouders. Zijn jullie daarna überhaupt nog mensen? Wie zal de schaamteloosheid en onmenselijkheid stoppen. Het lijkt erop dat we niet in de 21ste eeuw leven in een land dat trots is op zijn humanisme en liberalisme, maar in de tijd van kannibalen. Jammer voor het Holland van nu. Vroeg of laat zult u zich moeten verantwoorden voor de dood van mensen vanwege uw egoïsme. De geschiedenis vergeeft moordenaars niet. En door te weigeren mensen te beschermen, word je feitelijk medeplichtig aan de moorden en dus zelf een moordenaar.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...