Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Sjuul

Lid
 • Aantal items

  544
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  6

Sjuul won de laatste dag op 9 mei

Sjuul had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

362 Uitstekend

1 Volger

Over Sjuul

 • Titel
  Specialist

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  in een huis, aan een straat, met nog meer straten erom heen
 • Interesses
  creatief, klussen, tuinieren, handig met de naaimachine, koken, muziek, dansen, zingen = Het Leven!
 • Beroep
  Het leven leven,

Recente bezoekers van dit profiel

506 profielweergaven
 1. @Info_junky, Hoefde jij niet je mond met aangelengde waterstofperoxide 1 minuut te spoelen? Voordat je tandarts los ging? Ik van de week wel, bij mijn tandarts, gore troep, branden in mijn mond! niet normaal! Hoop dat de Koninginnewesp en ander mooi plekje heeft gevonden!
 2. @Info_junky, Mee eens. Je hebt goede suikers- laag GI, geen pieken in je bloedsuiker gehalte, etc, trage vertering. En de foute suikers, Waar je bloedsuikers van gaan pieken En Dalen, als een malle. Die kans op allerlei welvaartsziektes verhoogd. Welvaartsziektes is een embrella term, he, Valt zoo veel onder. Waarvan veel is terug te voeren naar foute voedsel patronen.
 3. @Info_junky, Al die zogenaamde vleesvervangers zitten vol met suikers, in de vorm van tarwe, rijst, mais, aardappel afgeleide sooi... Nog meer suiker, nog meer pieken in je bloedsuiker spiegel, nog meer kans op- vroeg of later, suikerziekte en andere "welvaartsziektes" . They got you by the balls! We hebben al dat vlees niet nodig, om gezond en sterk te zijn... De vleesmafia doet goed zijn best! Ik heb ze ook wel es gegeten, vond ze eigenlijk niet erg smakelijk, smaken allemaal, ongeveer, het zelfde.
 4. @JJ&A, Tsja, wat zou ik nou es zeggen.....? Dit wordt al heel lang gemeld, he? Dát je niet veilig bent, zelfs niet met dat vaccin..... Erger nog, je bent in staat om iedereen om je heen te besmetten... Dus! conclusie......? Zoals @Ron sr al gezegd heeft, in zijn grapje over muizen... Nee, want het is allemaal nog in een test fase..... Selectieve volkerenmoord noem ik het. Sterkte!
 5. @Ron sr, RIght on! ✋, = high five! Zelfs de tests staafjes zijn nog in een test fase.. Zijn zelfs niet eens bedoelt om mensen mee te testen, enkel als labotorium test spul. Kan je nagaan! Maar het brave nederlandse volk loopt er braaf achter aan. laat zich graag voorliegen. Achja......
 6. Onlangs, een paar maanden terug? Ik ben de tijd een beetje kwijt, door die corona ellende.... ZIjn er micro plastics gevonden in haar placenta. Micro plastics zitten o.a. in je shampoo, en andere lekkere geurtjes lotions, gels, tandpasta e.d die je gebruikt onder de douche... Je vraagt je af, hoe kan ik dan douchen / je haar wassen en schoon ruiken? Als ik niet meer die heerlijke ... mag gebruiken? wil gaan gebruiken? Uhm, zoals mensen dat vroeger ook deden, met een blok zeep. De Aleppo olijf zeep is geweldig, kan je je haar prima mee wa
 7. Voor de gezondheidsfreaks onder ons? Je kan het gat in de bast ook dichten met het vocht, de gel van een Aloe Vera plant, dan help je de natuur met de natuur. Ik heb twee berken bomen in mijn tuin, zijn komen aanwaaien vermoed ik. heb ik in ieder geval niet geplant. Volgens deze (oude) info is het nu al te laat om af te tappen? er zitten al blaadjes aan de boom... Volgend jaar nieuwe kansen! Jammer dat @Tom en @ Kans niet meer hier actief zijn.... Of toch nog wel....?
 8. @DrSnuffelbips, Leuk! maar, eh, das meer een workshop dan wat ik onder een opleiding versta.... toch? Blijft interessant, natuurlijk.
 9. @Abdars, Hallo, hallo! Ik dacht van de week nog, even Abdars vragen, hoe het gaat, met hem, zijn vrouwen, kinderen + fruitbomen! 😀 Wat een prachtig uitzicht, die heuvels. Het is nog steeds te koud in Nederland, om in mijn tuin bezig te zijn Hagel, regen en storm! Gisteren hele dikke hagelstorm over mij heen gekregen, koud!! Ik kweek al wel groentes voor, in de vensterbank. Verder, die corona gekte houdt niet op. Mensen gedragen zich alsof ze vrij zijn... Laten zich graag misleiden door de beloftes van de regering...
 10. @MamaM, OOH! Wat een goed idee, dat was ik helemaal vergeten, van die cups. Ik gebruikte gewoon natuurlijke spons, werkte ook heel goed, gewoon touwtje doortrekken en klaar. Ook wasbaar. Ja, vooral al die chemicaliën die ze in tampons & maandverband stoppen, die je huid uitdrogen en erger.... ! Schande! Bedankt voor je reactie.
 11. @DrSnuffelbips, Dus, jij gaat dat doen? T meeste is online, toch? Klinkt wel goed!
 12. Net gevonden, online, weegbree, de smalle en brede uitvoering, zijn levens voedsel. Kan je voor zoveel dingen gebruiken. Is meestal bekend, omdat je met deze plant de prik van brandnetel kunt elimineren, net zo als met hondsdraf. Blad plukken, goed kneuzen en dan op de brandnetel plek wrijven. Paardebloem is nog zo'n plant die zeer veelzijdig is, je kan paardebloem limonade maken van de bloemen, sla van het blad, stoven als groente. Wel uitkijken dat je niet vlak langs drukke wegen plukt, ivm uitlaatgassen/ fijnstof. En, goed wassen voor gebruik.
 13. Veel mensen eten " gezond" uit angst voor ziektes, kanker, suikerziekte e.a. Ik eet gezond, omdat ik graag mijn organen wil ondersteunen. Zodat zij niet uitgeput raken. Want veel organen in je lijf, hebben last van uitputting, zonder dat je daar al/ nog last van hebt, merkt.. In de Chinese geneeskunde, bijv, gaan zij ervan uit, dat je MILT het meest belangrijke orgaan is. In de Westerse "gezondheidsmanie" hebben ze geen idee, van de functie en nog belangrijker, de samenhang, tussen wat je allemaal consumeert en hoe je organen daar onder kunnen lijden? En samen
 14. @Info_junky, Nee, dat bedoel ik niet UFO autootjes en dergelijke, had hij het niet over. Klopt, ook hier, in dit gehucht, mag een vriend niet met zijn auto naar t werk komen - een verzekeringsmaatschappij, een hele grote. Afstand huis-werk, iets meer dan 1 km schat ik zo. Nu werkt ook hij, van uit huis, dus die auto? staat te verroesten op de parkeerplaats.🚙
×
×
 • Nieuwe aanmaken...