Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

steve

Lid
 • Aantal items

  68
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  4

steve won de laatste dag op 3 juli

steve had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

44 Uitstekend

Over steve

 • Titel
  Adventurer

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  Antwerpen
 • Interesses
  algemeen
 • Beroep
  arbeider

Recente bezoekers van dit profiel

46 profielweergaven
 1. Tekst verwijderd door mijzelf. Dit was een feit, geen complot, Theorie of idee.
 2. We zijn verbonden via fora, GSM masten, Tablet, Computer, GPS , Bleutooth , APP's, Sociale media, overheidsinstellingen, verzekeringsmaatschappijen, scholen. Gates-vaccin is hetzelfde als het Jobs-vaccin, Microsoft en Apple (Android en iOS) En de basis daarvan ligt in Basic. met eroverheen DOS Voor communicatie en controle heb je maar heel weinig nodig. De Voyagers (1&2) hebben een BANDREKORDER als opslagvermogen van 70 KILOBITE. (Voor de jongeren onder ons even opzoeken BANDREKORDER) Deze machines communiceren, op het moment, and still counting, over een afstand van meer dan 2 miljard km. Er zit in de Voyagers minder data dan in uw GSM. Einde communicatie wordt na 48 jaar verwacht in 2025.
 3. Overigens hebben er al mensen een plan A,B,C,D, om het geldprobleem op te lossen. Bij een SHTF situatie zal het tijdelijk zijn, maar met huidige geldparty’s van diverse regeringen moet het fout lopen. Bedrijven die nu geld krijgen, zijn niet allemaal sterk genoeg om zonder steun te overleven. Sommige zouden zonder de steunmaatregelen niet eens bestaan. Ik verwacht binnen nu en 5 jaar een nieuwe beurskrach, ala 1929-1931. Ook toen kwamen de regeringen met overdreven steunmaatregelen en overwaarderingen. Die uiteindelijk gewoon volgens het systeem van survival of the fittest uitgezuiverd werden. Zoals altijd ten koste van de onvoorbereide kleine man. Na Wereldoorlog 1 , wilde men het systeem overeind houden, zodat de wederopbouw zich kon versnellen. Door de beurskrach werdt dit gestopt, en omdat Duitsland zijn oorlogsboetes moest blijven betalen, en dus nog harder genaa.t werd door de gealieerde, was dit een extra wrang gevoel voor de Duitse bevolking, die door hun leiders in een oorlog waren meegesleurd. De beurskrach veroorzaakte de crisis van de jaren ‘30, de opkomst van een jonge leider, die door de onvred , de 2e wereldoorlog veroorzaakte. Laten we duidelijk zijn , de NDSAP werdt groot en gekozen vanwege het ongenoegen door de ellende. Adolf Hitler heeft als partijleider hierdoor kunnen floreren. Overigens was Hitler de leider niet geweest, dan was er een andere opgestaan.
 4. En dan? Een virtuele munt op een virtuele bankrekening. Als je aan en verkoopt betaal je veel kosten, en als je verkoopt, moet je het in België als inkomsten boeken. (of verlies) Wat is geld nog waard, als de banken sluiten? Als er problemen komen en de banken sluiten, denk ik zelf dat cash snel opdroogt, goud te hoge waarde heeft, en zilver te weinig aanwezig is, omdat iedereen meent dat ze vooral goud moeten hebben. Ik persoonlijk zal geen goud aannemen, ken de waarde niet, het heeft geen koers tegen die tijd, dus of ik de helft te weinig krijg of 3/4 is een risico. Beter in natura een systeem opzetten.
 5. Als je android of apple product updates doorvoerd. Zit er nu een soort van communicatie systeem op je product, die zorgt dat Corona app's, als je ze download, met de verschillende ststemen , via bleutooth, kunnen samenwerken. De opmerking is als je de corona apps zou downloaden. (corona tracing) Maar wat als een ander de app download, en connect met jou bleutooth, dan pikken ze gewoon je privacy. Of is dit technisch te ver gedacht. Hier de nieuwslink. https://www.nu.nl/nucheckt/6059641/nucheckt-apple-en-google-hebben-niet-stiekem-corona-apps-geinstalleerd.html Zo wordt gemeld dat dit is aangekondigd, je kan het alleen, zoals gewoonlijk, niet weigeren. En als er een app komt ,en iemand zet deze op zijn GSM, dan gaat deze toch melden dat er via bleutooth contact is geweest met jou GSM. Ik weet de meeste gaan hem niet uploaden, maar verzorgend personeel "verplichten" maakt het trace programma vrij sluitend. Als mensen hun GSM blijven aan laten staan, omdat ze menen dat ze 24 uur bereikbaar moeten zijn, (ik dus niet) zijn ze volgbaar, met telefoonnummer en gekoppeld aan naam
 6. Volgens mijn theorie, is dit dus het corona probleem. operatiekamers moeten ingepland worden. Specialisten willen nl allemaal tegelijk hun operaties doen. Maar Covid-19 vereist per operatie, veel meer tijd wegens gehele ontsmetting De wachtrij is nog niet weggewerkt. En wat mij betreft, i.p.v. via de spoed meteen opereren , hebben ze het probleem doorgeschoven. En dan is er dus geen plaats. Het schijnt nu weer steeds beter te gaan, alleen de spoedoperaties moeten nu ook ingepland worden. En vroeger was het: plaats, bed erin en op de tafel ermee. Vloer met een dweiltje en klaar.
 7. De tien wachtdagen waren in België. Zelfs de controlerend arts vraagt zich af hoe dat in godsnaam kan , want bij dit soort breuken moet men normaal, de dag van constatering, opereren. De controlerend arts gaat navraag doen, hoe dit mogelijk is. Foto's en scans waren ook meteen gemaakt, maar operatie werd uitgesteld. 10 Dagen gips met 3 middenvoetsbeentjes hun kom gebroken. Revalidatie tot midden September al voorzien.
 8. https://www.hln.be/nieuws/binnenland/overzicht-128-nieuwe-besmettingen-20-opnames-in-ziekenhuizen-r-waarde-blijft-op-0-87~ad388d75/ Meer besmettingen als gisteren. Meer ziekenhuisopnamen dan gisteren. Meer overledenen dan gisteren. conclusie, De trend is dalende? (weekgemiddelde ja, maar dat kan dus snel omslaan) Hier het bewijs dat je met statistieken en gemiddelden alles in je voordeel kan uitleggen.
 9. Ik heb mijn telefoon meestal uit staan, en doe alles via mail. Moet ik bellen, zet ik mijn telefoon aan. Stuur een sms en je weet ik bel binnen 3 dagen, stuur een mail en ik bel dezelfde dag. Overdag heeft mijn werkgever een telefoon. Ik heb nog nooit geen app gehad, ben geen kuddedier. OP Gsm en Ipad staat bleutooth uit, gebruik bleutooth om mijn gehoorapp. bij te stellen, en dan gaat GSM weer uit, en in de kast.
 10. Wat als je niet kiest? Ben je dan automatisch donor? Persoonlijk laat ik me opstoken, en ik vind het best, dat ze onderdelen recycleren. Woon in BE en daar is de wet als volgt, “wie zwijgt stemt toe”. Maar als Nederlander in België weet ik het niet, maar ik ga er vanuit dat ze niet discrimineren, en er uithalen wat mogelijk, en niet eerst mijn pas gaan zoeken. Ik ben dan toch al in Wahalla. 😝😝🤣
 11. Tegen de gewone griep, is er in een miljoen jaar nog geen groepsimmuniteit. Covid-62 gaat er volgens mij ook komen. Ik denk dat er minder mensen in het ziekenhuis komen, omdat de meest zwakke al weg zijn. Of deze mensen worden geisoleerd. Als men naar oversterfte cijfers kijkt, zijn er ook veel meer mensen in Nederland gestorven dan vermeld. Wie nu ziek wordt, maar niet getest heeft in Nederland geen Covid, hier in België, heeft men al Covid bij vermoeden. Oversterfte en Covid doden is ongeveer gelijk in België. Nu de zwakste overleden of genezen zijn , is het logisch dat er minder zieken zijn. Ga je massa’s nu bij elkaar toelaten, loop je het risico, dat geisoleerde groepen alsnog een groot probleem gaan krijgen, en medisch gaan vormen.
 12. De regel over loting staat er waarschijnlijk omdat er altijd weer een lulhannes of trezebees van een journalist blijft doorvragen naar de bekende weg. Zeggen ze loting, dan kunnen ze daar over doorzagen. Tegenwoordig spreekt men niet van komkommertijd ,maar van corona tijd. Er is geen nieuws, dus moet je er gaan zoeken/maken. Eigenlijk weten we allemaal ,de arts beslist, en loting zal er niet komen. Vol is vol, en als er dan eentje vertrekt uit de ic , dan heeft een dokter al lang die plaats virtueel ingevuld.
 13. Sorry maar bij een levensverzekering en/of hypotheek hoort een medisch attest, ook voor dokters. Als ik geen attest van algehele gezondheid kan voorleggen, dan krijg ik geen hypotheek of levensverzekering. Anders gaat iedereen met een onzekere gezondheid zich snel verzekeren. Hypotheek van 5 ton, en de verzekering zorgt dat de partner/echtgeno(te)ot kostenvrij woont.
 14. Leeftijdskeuze hoeft niet, ze schatten gewoon in dat de oudere er langer moet verblijven. En wat zorgpersoneel betreft, ook zonder covid ervaring , daar vergissen ze zich, of moesten ze te snel reageren, en wegjagen mag niet. Blijft alleen nog de vraag, "Die voetballer of minister met geld , behoren die tot beroepen van cruciaal belang zodat ze voorrang krijgen"? (Zie dit ook nu in ziekenhuizen) Ik kan zoals dit soort mensen, 's avonds geen scan en operatie krijgen , laatst 10 dagen wachten met breuk(je).
×
×
 • Nieuwe aanmaken...