Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Haskap

Lid
 • Aantal items

  1162
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  11

Haskap won de laatste dag op 1 juni 2020

Haskap had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

2527 Uitstekend

Over Haskap

 • Titel
  Diehard Prepper

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  - 0,6 NAP
 • Interesses
  doet graag moestuinieren en eet teveel pure chocola

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Enkele statusupdate

Bekijk alle updates door Haskap

 1. Ik ben persoonlijk een enthousiast survival liefhebber en het vermogen te overleven in moeilijke omstandigheden spreekt mij dus enorm aan. Wat is de beste manier om een ramp te overleven? Graag zou ik in contact komen met enkele preppers om een fotodocumentaire over hen en het preppen te maken. Om anonimiteit te garanderen wil ik zo fotograferen dat personen altijd onherkenbaar blijven en wil ik deze afspraak in een contract vastleggen, waarin ik het portretrecht en anonimiteit garandeer. Zonder contract geen foto's. Geselecteerde foto's worden altijd eerst ter goedkeuring overlegd aan de betreffende personen. Welke plaats neemt het preppen in, in het leven van alledag? In eerste instantie is de fotodocumentaire bedoeld voor beoordeling als onderdeel van mijn opleiding fotografie. Publicatie kan dan alleen na schriftelijke toestemming door de betreffende prepper. Ik hoop dat er enkele preppers zijn die hieraan zouden willen meewerken.

  e10traveller

×
×
 • Nieuwe aanmaken...