Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Haskap

Lid
 • Aantal items

  1160
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  11

Haskap won de laatste dag op 1 juni

Haskap had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

2516 Uitstekend

Over Haskap

 • Titel
  Diehard Prepper

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  - 0,6 NAP
 • Interesses
  doet graag moestuinieren en eet teveel pure chocola

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Deze redenatie hoor je nu overal. Het is toch een volstrekt scheve vergelijking? De oversterfte wegens corona is ontstaan TERWIJL er vergaande maatregelen zijn getroffen, de oversterfte aan griep ontstaat zonder dat de hele maatschappij wordt stilgelegd, zonder dat er iemand in zijn elleboog niest, thuisblijft met een snotneus of zijn handen een keertje vaker wast. Kortom, 'het viel allemaal reuze mee' - dat is dus inbegrepen de draconische maatregelen waardoor de zorg niet geimplodeerd is. Zoals we hebben gezien in bv Lombardije en Ecuador. Dan was de oversterfte nog veel hoger g
 2. In een grote wijde pot kun je ze binnen kweken, in gewone potgrond. Ik heb een stuk wortel vlak onder de grond gelegd en dat is uitgelopen. Op dit moment is de plant afgestorven, in het najaar loopt hij weer uit. Als hij weer gaat groeien komt de stengel met 20-30cm per dag de grond uit. Hij wordt dan ongeveer een meter hoog. Ik heb hem nu een paar jaar en de wortel loopt telkens weer uit. Moet je even op internet zoeken wat het beste moment is om te starten. Zoek op 'Kurkuma kweken' dan vind je van alles. Leuk om te proberen, want het kan dus prima. Succes!
 3. Maar wel een alleen enkel laagje katoen zonder enige verdere filtering door tissue of keukenpapier. Dus ik zou 'm zelf nooit zo gebruiken. Dit lijkt mij dus echt een gevalletje schijnveiligheid - maar goed, ik ben ook geen expert...
 4. Het hele idee was juist (voor zover ik begreep uit het artikel) om op die manier de gebruiksduur te verlengen. Hij zegt, op deze manier kun je het een hele dag ophouden. Tja, waarom? Omdat je langdurig buiten bent, of in de trein zit, of in een winkel werkt?
 5. Mijn aarzeling: als je urenlang met citroen en zeep op je gezicht zit, dat lijkt me geen goed idee voor je gezichtshuid.
 6. Een uitgebreider interview met meer concrete toelichting en een instructie in de Weekendkrant van de Bollenstreek. Kort: pers een citroen (pH 3) en meng er 2 theelepels handafwasmiddel doorheen. Doe in een diep bord en doordrenk het mondkapje. Laat het daarna drogen aan de waslijn, niet in droger doen. Claim: hierdoor kun je het mondkapje langer blijven gebruiken, omdat de combinatie van zuur en zeep eventuele virussen onschadelijk maakt. Niet TNO-goedgekeurd, dus mogelijk volgt binnenkort een reprimande of rectificatie... Ben benieuwd naar de meni
 7. Kom net deze tegen. Nuancering ter verdediging van de boeren: ga nou niet alles op 1 hoop gooien, zegt deze viroloog. En ook hier is weer van alles tegenin te brengen.
 8. @OBL-Rien Ah gelukkig... De bloedprikkers. Dan is de online vertaling een beetje dunnetjes en/of kort door de bocht. (Of mijn kennis van zaken) @M.V.E. Bij het woord aderlating zag ik meteen allerlei middeleeuwse toestanden voor me. Of allerlei onduidelijke alternatieve kwakzalverij. Dank voor jouw aanvulling. Wist niet dat het nog steeds ingezet werd.
 9. Dat zijn wel heel interessante cijfers. Zeker dat sterftepercentage.
 10. Onbekend woord opgezocht. Phlebotomy = aderlating In een ziekenhuis in Chicago?? Is dat een officiële discipline in het ziekenhuis?
 11. Dat je je zelfgemaakte masker kunt testen door er een spuitbus op te zetten. Dan zie je hoeveel er doorheen komt. Was alleen niet duidelijk of het een deo, haarlak of WB40 was. En blijkbaar was er meer mis, dat de hele tweet nu verdwenen is.
 12. Na de persconferentie gisteren nu een uitgebreid artikel in de Volkskrant over het leven na de eerste golf, met div epidemiologen aan het woord: Nederland na de lockdown: ‘Dit wordt het grootste experiment dat we ooit hebben gedaan’ https://www.volkskrant.nl/a-b525ac91 - Waarschijnlijk de scholen het eerste weer open - Vergeet alle evenementen voor onbepaalde tijd - Vergeet vakanties voorlopig maar en zeker in het buitenland - Veel economie moet lokaal blijven: alleen in eigen stad of regio uit eten of naar het theater - Lastige scenario's v
×
×
 • Nieuwe aanmaken...