Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Cynica

Lid
 • Aantal items

  354
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  3

Cynica won de laatste dag op 11 augustus

Cynica had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

300 Uitstekend

1 Volger

Over Cynica

 • Titel
  Senior Prepper

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Die zijn idd héél mooi! En niet eens zo duur. Zelf was ik van plan om bij tweedehands winkels te kijken naar die roostertjes uit n magnetron. Zijn ook rond, maar niet van gietijzer.
 2. 🥴 Heb 'm vanochtend gekocht ... Het ding is nog maar net uit de doos, heb nog geeneens sprokkelhout op t balkon 🤣
 3. Dankzij deze geweldige review heb ik vanochtend de stove gekocht. Had altijd 'romantische' gevoelens bij koken op een tripod met hangende pot. - Hoor je de mondharmonica ook al? - Maar gegeven de huidige (en toekomstige) hittegolven en droogte denk ik dat open vuur veel te gevaarlijk wordt. Maar is er een overdaad aan sprokkelhout die zó de stove ingeschoven kan worden.
 4. Daar was ik ook bang voor en heb van te voren wat gezocht. Met lampolie zou je de lijmresten 'makkelijk' moeten kunnen verwijderen. Verder heeft het eerste stuk ducttape al losgelaten van de stof nu de volle zon er op staat. Morgen dus toch de geplande schroefogen in t kozijn timmeren en knoopsgaten in de stof naaien.
 5. Omdat t nog zeker n week heet blijft, heb ik voor ramen en deuren zonwering gemaakt. Vanochtend 4 lakens gekocht = 24 euri. Heb er maar 3 nodig 😀. Ducttape moet iedereen in huis hebben.
 6. Ik vond dit wel grappig, 'naming and shaming' de andere kant op. https://www.gelderlander.nl/nijmegen/oproep-fitnessclubs-aan-hubert-bruls-zorg-dat-uw-gewicht-vermindert-en-doe-net-als-boris-johnson~aab1c92a/ 😄
 7. Gevonden! Geocachen. Lijkt me erg leuk, maar dat gaat niet lukken met mijn telefoon 😄. Alhoewel ... m'n telefoon zou t wel kunnen, maar ik heb geen internetbundel 🤣.
 8. Dit is mijn medicijn tegen alle gekte. Kilometervreten deed ik eerst, totdat ik bij de bieb het boekje 'The Wander Society' van Keri Smith meenam en las. Nu dwaal ik door mijn eigen en aanliggende wijken en ontdek de leukste dingen. Op vrijdagochtend deel ik dat dan met mijn wandelmaatje en zij is dan helemaal lyrisch 🥰, "wist jij dat, gewoon hier!" En zij neemt dan weer haar man mee om te laten zien, en hij weer een vriend enz. Medicijn ...
 9. Misschien niet zo fris 😏 ... Ik heb m'n dikke latex huishoudhandschoenen gebruikt. Wreef de haartjes zó van m'n bovenlip, geen pijn. Niks! Als ik 't met de pincet doe, springen de tranen in m'n ogen. Ben héél blij met jouw tip 😀.
 10. Geniaal!!!! Ik heb t net geprobeerd op mijn 'beginnende' snorretje. Zat al wat maanden te twijfelen of ik dan toch maar naar een schoonheidsspecialiste zou gaan. Babybilletjeszacht! Dank je wel, @JJ&A! Je hebt me een hoop geld uitgeven bespaard 😍
 11. Dit vind ik toch nog geen avondklok. Open tot 01.30 uur, kan je je royaal vol laten lopen. Voor mij is het n avondklok als ze aan t begin van de avond de horeca sluiten, bv. om 20 - 21 uur. Maar er wordt op dit moment van alle kanten enthousiast geroeptoeterd over mogelijke maatregelen die men in wil zetten. Gekoppeld aan een lezers-poll, zodat als de mensjes in Den Haag weer aan t werk gaan er vast een uitgewerkte versie klaar ligt van wat wij Nederlanders pikken aan maatregels en wat niet ( dus waar nog wat gemasseerd dient te worden?). https://www.gelderlander.nl/home/in-de-strijd-tegen-het-coronavirus-moeten-overheden-alles-uit-de-kast-halen-dus-ook-controles-achter-de-voordeur~a1f57628/ De uitkomst van de poll vind ik beangstigend: 46% voor // 54% tegen. Vooral ook omdat tegelijkertijd wordt bericht over de aankomende studentenintroductie-tijd. Dat duurt nog een paar weken ...
 12. Wat stoer dat je bent gaan zwemmen, Rien 🤩!!! Kennelijk eerst plaatsen voordat ik n tweede quote kan toevoegen ...
 13. Er zijn meer dan genoeg mensen die niet willen weten. Lekker het nieuwste telefoontje kopen, 3x per jaar op vakantie enz. enz. Ik zie het niet meer als mijn taak om 'mensen wakker te maken'.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...