Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Cynica

Lid
 • Aantal items

  366
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  4

Cynica won de laatste dag op 21 september

Cynica had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

313 Uitstekend

1 Volger

Over Cynica

 • Titel
  Senior Prepper

Recente bezoekers van dit profiel

197 profielweergaven
 1. Ik niet, ik zou zielsgraag in n hutje op de hei wonen. Helaas is dit voor mij geen haalbare kaart. Gelukkig is er nu weer een lichte lockdown, waardoor t weer lekker rustig is op straat. Dat ben ik totaal niet met je eens. Ik geef je n voorbeeld van 1 bedrijf uit 1 branche. https://www.ad.nl/binnenland/henm-verbrandt-jaarlijks-12-ton-nieuwe-kleding~a393594c/?referrer=https://duckduckgo.com/
 2. Nooit gedacht dat ik hier ooit iets zou posten, maar ... President Trump en zijn vrouw testen positief op corona. https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/buitenland/artikel/5187648/president-trump-test-positief-op-coronavirus Aanvulling: Wopke zei dat Covid de zwarte zwaan was, maar dit lijkt er meer op. https://www.zerohedge.com/markets/futures-plunge-gold-spikes-after-trump-positive-covid-test 😉
 3. Beste Jannen, (u bent inmiddels in een koninklijk wij veranderd) Wat wilt u nu eigenlijk zeggen? Want ik heb moeite om wijs te worden uit uw lappen tekst, wat dat betreft heeft u weinig medelijden met uw lezer(s). Vervolgens wil ik u vragen, zit u wel op het juiste forum? Heeft u hier eigenlijk wel gelezen hoeveel tips en goede raad en steun wij elkaar gegeven hebben in deze rare crisis?
 4. Ik heb even op moeten zoeken wat nou precies moonshot is. https://www.visionair.nl/ideeen/moonshot-thinking/ Ik zie het hier in Nijmegen uit de klauwen lopen. Veel haarden (o.a. 2 scholen / 1 studentenkroeg (51 besmettingen) / kapper), niet bekend hoeveel klanten (80?) er zijn geweest bij zieke kapper, en dus niet te traceren, niet kunnen testen door ondercapaciteit laboratoria. De Jonge op t matje ... Net zoals in februari-maart. Beetje lauw en hypocriet handelen, paniek laten oplopen, mensen vragen om drastische en eenduidige maatregelen. Hupsakee, daar is
 5. Vergeet vooral niet de aankomende financiëel - economische collaps. Ik denk dat veel, héél veel mensen niet weten waar ze 't zoeken moeten de komende jaren. Afhankelijk van de timing van die collaps zie ik in maart '21 nog wel een glorieuze overwinning voor mw. Kaag in het verschiet.
 6. Tip van Ray Mears: zorg dat je altijd een reepje binnenband (van de fiets) en een aansteker bij je hebt.
 7. Hebben ze die ook in een lengte van 3.25 m? Maar denk niet dat de overburen daar blij mee zijn ?.
 8. Dat zou volgens mij een enorm verschil maken. Heb hier (flatje vier hoog) alle ramen en deuren afgedekt met witte lakens. Tegen de zon, maar heb de afgelopen weken gevoeld dat ook de stralingswarmte (van omliggende flats) enorm verminderde! Heb t deze keer 29 graden in huis gehad, twee jaar geleden was t 32 graden!
 9. Dacht dat er heel vaak een DS wordt aangewezen, bv. als er een half kabinet tegelijk ergens naar toe moet. Mocht dan het vliegtuig crashen, dan is er een designated survivor, die de taken kan waarnemen tot er nieuwe verkiezingen zijn uitgeschreven. In de huidige tijd gaat het misschien om het gegeven dat het halve kabinet met corona in bed / quarantaine ligt / zit, de designated survivor neemt dan de taken waar. Dit is géén blijvende benoeming!
 10. Die zijn idd héél mooi! En niet eens zo duur. Zelf was ik van plan om bij tweedehands winkels te kijken naar die roostertjes uit n magnetron. Zijn ook rond, maar niet van gietijzer.
 11. ? Heb 'm vanochtend gekocht ... Het ding is nog maar net uit de doos, heb nog geeneens sprokkelhout op t balkon ?
 12. Dankzij deze geweldige review heb ik vanochtend de stove gekocht. Had altijd 'romantische' gevoelens bij koken op een tripod met hangende pot. - Hoor je de mondharmonica ook al? - Maar gegeven de huidige (en toekomstige) hittegolven en droogte denk ik dat open vuur veel te gevaarlijk wordt. Maar is er een overdaad aan sprokkelhout die zó de stove ingeschoven kan worden.
 13. Daar was ik ook bang voor en heb van te voren wat gezocht. Met lampolie zou je de lijmresten 'makkelijk' moeten kunnen verwijderen. Verder heeft het eerste stuk ducttape al losgelaten van de stof nu de volle zon er op staat. Morgen dus toch de geplande schroefogen in t kozijn timmeren en knoopsgaten in de stof naaien.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...