Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

OBL-Rien

Lid
 • Aantal items

  3513
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  52

OBL-Rien won de laatste dag op 12 juli

OBL-Rien had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

2386 Uitstekend

6 Volgers

Over OBL-Rien

 • Titel
  Mankinds only hope

Persoonlijke Informatie

 • Homepage
  http://www.overbeterleven.nl

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Het is wellicht een goed idee om een meting van de meest kritische vitamine, mineraal en hormoon waardes te laten uitvoeren om te zien of je moet supplementeren of niet. Ook kun je overwegen door bv 23andme een DNA gezondheidsanalyse uit te laten voeren om de gevoeligheid voor bepaalde (genetische) ziektes te bepalen.
 2. Interresant, toch rechtshandig lijkt het. Dat maakt het interpreteren van zijn gezichtsuidrukking er niet eenvoudiger op.
 3. Is Rutte linkshandig? Zijn gezichtsuitdrukking lijkt daarop te wijzen, en als ik zijn handtekening op wikipedia zie dan zou dat ook heel goed een duw ipv trek handtekening kunnen zijn. Weet iemand dit?
 4. Inmiddels ben ik -denk ik- te oud om nog als reserve onderdelen gezien te worden... 😞 Dus mij maakt het niet uit. Al naar gelang hoe achterdochtig men is kan ik me wel voorstellen dat vooral jongere mensen zich wellicht zouden willen afmelden...
 5. Ik moet het afkloppen, maar ondanks potentiële gevaarlijke sporten heb ik nog nooit iets ergers dan een lichte knie beschadiging gehad. (Was na een week of twee weer weg) Natuurlijk wel de normale blauwe plekken of zere plekken, maar niet iets waarvoor ik naar de arts moest.
 6. Oh, ik heb ooit eens tips gehoord om de gevolgen van een hersenschudding te minderen: Visolie. Naar het schijnt heeft het consumeren van veel visolie (of gewoon lekker veel vis -warm en koud- eten!). Vooral onmiddellijk (eerste uren) na de hersenschudding. Maar ook de weken er na. Of dit werkelijk helpt weet ik niet, de persoon die het beweerde zij er baat bij gehad te hebben. Misschien dat @Info_junky het eens kan uitproberen 😉
 7. Een lichte hersenschudding is lastig maar "overleefbaar". Ze zijn in hun effect niet te vergelijken met een zware hersenschudding, daar kun je jaren (!!) last van hebben.
 8. De vraag is nu: waar gaat de goudprijs nu heen? De belangrijkste TA formaties die ik zie voor de goudprijs grafiek zijn de Flag en de Cup with Handle. Beide zijn zeer positief voor de goudprijs, maar verschillen op de tijd as. Cup & Handle (CwH): Zie de post die ik hierboven citeerde. Een vertraging van een paar jaar, en dan snel naar 3300 of daaromtrent. Flag: Geen vertraging, maar direct (2-3 jaar) door naar boven de 3000. Op dit moment heeft imo de CwH de meeste kans, maar niet met overweldigende nummers. Voor de CwH zouden we die veel boven de vorige piek mogen uitkomen, dus ergens tussen 1800 en 1900 toppen. Wat dit echter moeilijk maakt is dat het mooie ronde getal 2000 een soort magnetische werking heeft. Het zou dus zo maar kunnen dat we even door de 2000 gaan om vervolgens toch weer terug te vallen tot 1700 (mogelijk 1600 in een paniek) en de CwH dan afgemaakt wordt. Gaat de prijs "duidelijk" door de 2000 zonder de neiging terug te vallen (Flag), dan is 3000 welhaast onvermijdbaar (binnen een jaar of 2/3). Zoals altijd: Pure speculatie! geen garanties!
 9. De timing was een beetje off, maar niet zo heel veel. Vandaag is de 1800 gevallen: https://goldprice.org/gold-price-chart.html
 10. Ik kom soms dingen tegen op het internet die ik bijzonder ziens/horen waardig acht. Die mij opvallen door het inzicht dat ze mij verschaffen. In dit draadje zal ik de betreffende links posten. Het zullen er niet veel zijn, want ik ga zeer selectief te werk. Ik zal ze ook niet extra aanprijzen of loven, gewoon een linkje meer niet.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...