Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Info_junky

Moderator
 • Aantal items

  946
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  10

Info_junky won de laatste dag op 24 juni

Info_junky had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

668 Uitstekend

2 Volgers

Over Info_junky

 • Titel
  Specialist

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. *bonkt met hoofd tegen muur en mompelt iets over per 1 july was het bijna halsoverkop in de draconische wet verankerd die 'gewoon' per 1 oktober er komt, HOEZO vinden jullie het een 'achlaatmaarwaaiuh' advies 🙄* "Waarschijnlijk". Jájá. Oh en dan "het is niet toevallig" Goh, bang dat een ander clubje ook naar de rechter gaat en wèl z'n gelijk haalt? Grondwet doet er nu ineens wel toe en vinden jullie nu ineens wél iets om rekening mee te houden? Echt. M'n bloeddruk. Ik ga maar eens zèlf flink afstand nemen hier van. Ze zijn met reces en vinden blijkbaar dat ze wel wat anders te doen hebben dan op stoute mensen letten. Nou, mooi. Maar ik houd het wel in de gaten. Want de 'brieven om 23 uur op vrijdagavond' tactiek en het 'uitonderhandelen van de noodwet via email tijdens reces' maakt dat een schuin oog nodig zal blijven.🤨 Fijn weekend mensen!
 2. Corona-ring Ze zijn er maar druk mee https://www.rockefellerfoundation.org/national-covid-19-testing-action-plan/
 3. Interresant stuk. Goed leesbaar, geen diep medische terminologie. https://elemental.medium.com/coronavirus-may-be-a-blood-vessel-disease-which-explains-everything-2c4032481ab2 Het plaatje:
 4. https://wattsupwiththat.com/2020/06/25/weird-out-of-nowhere-something-just-rocked-earths-magnetic-field/
 5. En geen cash hè, cash is bah! "Waar betaald u dat allemaal van?" Oh de implicaties zijn -huge-... En dan dit nog ff: Even los van *wie* het zegt , ze leest iets voor uit Trouw... over het vasthouden aan de 1.5 meter maatregel.... en ik zat 😒🤨 Als er een 2e golf* komt willen ze echt het publiek de schuld geven he, en de lockdown x10 invoeren als "straf"/ redding 🙄 "Jullie hielden je niet aan de regels!!1!11!, kijk nou eens wat wíj allemaal moeten doen omdat jullie!!1!!1! ..." en zo zitten de oudjes straks weer in eenzaamheid "hetisallemaalhullieschuld" Maar *eigenlijk* was de regel helemaal niet meer nodig, dat weten we, maar dat zeggen we lekker niet, want dat is te onduidelijk...voor als we straks toch het weer nodig hebben...misschien....op zeker....toch?!? Echt. Echt. Echt.😒
 6. Ok. Zo gaan ze het dus doen. Zie laatste zin, onderaan. Als je de check-vragen wèl stelt krijg je privileges. Dus mèt app + qr-code straks ook. Niet verplicht. Maar toch ook stiekem wel.
 7. 10 juni blog https://www.privacyfirst.nl/over-ons/columns/item/1191-het-nieuwe-abnormaal-noodwet-is-staatsterrorisme Ik lees nu inmiddels op twitter ook over afstel, maar ook over "uitonderhandelen tijdens reces via mail" 🤔
 8. Vaccin tests https://www.courthousenews.com/first-vaccinations-begin-in-africa-for-covid-19-trial
 9. Liveblog over corona en nieuwe versoepelingen. Elk nieuw nieuws wordt steeds bovenaan geplaatst. Dus pagina steeds even verversen in de loop van de dag. https://www.omroepbrabant.nl/nieuws/3224022/coronanieuws-steeds-minder-steun-voor-coronabeleid-regering
 10. 17 miljard 3 mensen tegelijk, verdronken 😥
 11. Livestream youtube https://youtu.be/fQP7pjlVXZU En iemand denkt er zo over
 12. Motie van afkeuring = aanmoediging
×
×
 • Nieuwe aanmaken...