Ga naar inhoud

Vinkipedia

Lid
 • Aantal items

  26
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Vinkipedia's Achievements

Elementary prepper

Elementary prepper (2/11)

16

Community reputatie

 1. Misschien al gepost, maar een heel duidelijke weergave waarom social distancing zo enorm belangrijk is. https://www.washingtonpost.com/graphics/2020/world/corona-simulator/ Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 2. https://www.gelderlander.nl/overbetuwe/vier-inwoners-van-overbetuwe-besmet-met-coronavirus~a3d237fa/ 4x Overbetuwe toegevoegd.
 3. dat kan uiteraard ook. Ik ben normaal wel degene die de kids naar school brengt... Maar tot vandaag waren in onze gemeente nog geen gevallen bekend.
 4. ik heb iemand thuis bezocht waarvan een collega van z’n partner de dag ervoor ziek is geworden. De partner heb ik tijdens dat bezoek maximaal 2 minuten gezien zonder fysiek contact. Het klinkt erg via via, maar is tot nu toe de enige lead die ik heb. bezoek was afgelopen woensdag..
 5. Zijn er eigenlijk al preppers met symptomen? Vinkipedia en vrouwlief gaan nu over de 38 graden met lichte keelpijn... helaas kan ik een connectie maken naar een achteraf confirmed case.. We hebben genoeg voorraad en voorzieningen om het een tijdje uit te zingen. Keep you posted.
 6. Als ik deze tweet tread helemaal doorlees is het totale chaos in Italië. Zo wordt het niet in de MSM naar buiten gebracht, en dat is zorgelijk. Voor mij is dit het kantelpunt om bug-in te gaan. (ik werk ondertussen al thuis..)
 7. https://www.gelderlander.nl/renkum/man-in-oosterbeek-met-corona-contacten-worden-onderzocht~add7efa1/ Een inwoner van Oosterbeek is besmet geraakt met het coronavirus. De man was vorige week met partner en kinderen in Noord-Italië. Toen hij klachten kreeg, is hij uit voorzorg thuis gebleven. Toegevoegd in de lijst
 8. Ja, staat in de lijst. Bedankt voor de melding.
 9. Als ik de uitleg op die site goed begrijp moeten nieuwe gebruikers zich registreren en moeten dan een corona status doorgeven: Asymptomatich: geen klachten en niet getest -> niks aan de hand symptomatisch: klachten maar niet getest -> geen risico / gerucht self positive test: positief getest maar nog niet bevestigd door WHO / RIVM -> gerucht WHO confirmed: bevestigd door WHO / RIVM. Als we dit al betrouwbaar kunnen bestempelen, dan kan ik in regio Midden Gelderland er een aantal 'geruchten' bijzetten. Deze info staat op de site in de 'chatbox'. De admin geeft deze info.
 10. Bij ons wordt opgeschaald. Iedereen is verplicht de laptop mee naar huis te nemen ivm eventuele sluiting van kantoor. Reizen is niet toegestaan. Iedereen met maar een klein drupje aan de neus wordt verzocht vanuit thuis te werken. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 11. Ik kan midden gelderland doen! Bij deze de aanmelding Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 12. Wij hebben al een paar weken een reis beperking en sinds februari een reisverbod naar en van China. Bij de bekende klachten: kom niet naar kantoor en neem contact op met de huisarts. Bij de koffiemachines staat desinfecterende vloeistof en bij de wasbakken hangen instructies voor handen wassen. Mijn werkgever neemt striktere maatregelen dan de RIVM en ben blij met deze pro-actieve houding. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
×
×
 • Nieuwe aanmaken...