Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Hopjesvla

Lid
 • Aantal items

  3
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

5 Neutraal

Over Hopjesvla

 • Titel
  Jr. prepper

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Bedankt nog voor jullie hulp! Uiteindelijk hebben we toch besloten om het onderwerp preppen niet te behandelen in de podcast. We vonden dat het al te breed uitgemeten werd in de media. Dit zijn de links naar de podcastaflevering over corona. Spotify: https://open.spotify.com/episode/3WzcHoQIkt4Fxk6ubHAFUX?si=GIwyW_4MR6KE62NDOZoaTQ Apple podcast: https://podcasts.apple.com/nl/podcast/alicante/id1498633738?i=1000467497679 Online, NPO Radio 1: https://www.nporadio1.nl/podcasts/alicante Of in een willekeurige andere podcastapp zoeke
 2. Dank voor het meedenken! Ik zal een linkje plaatsen als het lukt om de prep-invalshoek uiteindelijk ten uitvoer te brengen. Ik vind het een interessant gegeven dat er blijkbaar minder jonge mensen preppen dan wat oudere mensen. In principe mag het ook een wat oudere figuur zijn, maar dan moeten we in de podcastaflevering even de vraag beantwoorden hoe het kan dat er wellicht minder jonge mensen preppen.
 3. Lieve mensen, Voor NPO Radio 1 maak ik een podcastaflevering over het Coronavirus waarin we persoonlijke verhalen verzamelen. Er is nog geen besmettingsgeval in Nederland ontdekt, maar dat lijkt een kwestie van tijd. Op dit forum zie ik dat er verschillende gebruikers zijn die bijvoorbeeld het (tijdelijke) medicijn chloroquine bestellen, om het maar vast in huis te hebben. Heb jij ook al maatregelen genomen? In de vorm van bijvoorbeeld extra voeding, medicijnen of mondkapjes? En zo ja, sta je dan open voor contact om je verhaal te doen? Ik wil even bena
×
×
 • Nieuwe aanmaken...