Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Peerke

Lid
 • Aantal items

  122
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  1

Peerke won de laatste dag op 17 februari

Peerke had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

113 Uitstekend

1 Volger

Over Peerke

 • Titel
  Survivor

Recente bezoekers van dit profiel

185 profielweergaven
 1. Ik heb een internetpenvriendin. Ja. Zij had een vriend op bezoek en ze kusten elkaar. 10 dagen later bleken hij en haar vrouw besmet. 3 dagen later kreeg zij klachten. Na het nemen van vlierbessenthee met kruidnagel en honing voelt ze zich al een stuk beter. Zelf neem ik hoge dosis vit-c, vit-d, echinacea, propolis, gemberthee met honing en citroen. Hibiscus thee is ook erg goed en erg lekker. Stay safe !
 2. Water zal blijven stromen. Dat is geen reden om je zorgen over te maken. Tenzij er een storing is.
 3. @studentje22 Zo werkt het hier nu eenmaal. Stel je je niet voor of plaats je iets wat niet in het straatje ligt van de mods, dan krijg je een waarschuwing. Ik heb het zelf al meerdere malen mogen ervaren, en waarschijnlijk krijg ik er om deze melding ook weer 1. Daarom ben ik hier bijna niet. Je kunt je vraag gerust stellen op : www.preppers.zone
 4. Ook de groeten van Ruud....
 5. Groepsimmuniteit zoal Rutte dat noemde is een grote onzin. Je laat dus een grote massa besmetten, waarvan ook een deel zal heengaan. In Singapore is na de eerste besmetting volledige quarantaine ingegaan, en reizen zeer beperkt. Gevolg. Nauwelijks besmettingen. De lockdown in China heeft ook gewerkt. Chinese artsen zijn ruim 3 maanden voor met kennis op de EU. Rutte moet publiekelijk aan de schandpaal komen. Dit is geen preventie, maar massale sterfte. Drastische maatregelen zijn nodig. Handen wassen met desinfectiegel maken de bacteriën kapot, ook de goede en zijn totaal niet effectief tegen een virus. Een virus wat door aerosolen wordt voortgebracht. Totaal wanbeleid. Totale onkunde. En dan vind een meerderheid dit nog de beste premier ooit ! Ik niet !
 6. Peerke

  Roggebrood

  Hartkecks. Overal online uitverkocht of niet meer leverbaar.
 7. Ook dan better safe than sorry. In China wordt het lente en nemen de aantallen besmettingen af, en het aantal herstelden toe.
 8. Vandaag is bekend gemaakt dat in mijn stadje een bevestigde besmetting van 1 persoon ook officieel is. Mij zien ze voorlopig niet in de supermarkten of andere winkels. Dit is precies waarvoor ik heb geprept.
 9. oliver steven Kohlman1 maand geleden The only thing with four legs that the Chinese don't eat are chairs.
 10. In Italië hebben ze iedereen die verdacht was naar het ziekenhuis gebracht. Vandaar een tekort aan bedden en hulpmiddelen. Had urgentie eerst gepakt. Het coronavirus in het kort Het virus verspreidt zich vooral via hoest- en niesdruppeltjes die kort in de lucht hangen. Wie geen symptomen vertoont, vormt amper een besmettingsgevaar. Een geïnfecteerde persoon besmet gemiddeld twee à drie anderen. Dit aantal kan dalen bij goede voorzorgsmaatregelen. Verreweg de meeste patiënten hebben milde (griepachtige) klachten. Bijna alle sterfgevallen betreffen oudere of al zieke mensen. Met voorzorgsmaatregelen kun je deze mensen beschermen. Lees hier wat de belangrijkste voorzorgsmaatregelen zijn.
 11. 600 besmettingen en 5 doden. Tijdens het griepseizoen van 2018 waren er ruim 8000 doden. Hoor ik niks of niemand over. De lente is in China begonnen. Het aantal besmettingen neemt af, en het aantal herstelden toe. Handen schudden mag niet, want uitwisseling van bacteriën. Desinfectiegel is werkzaam tegen (goede) bacteriën, niet tegen virussen. Virussen worden doorgegeven door hoesten en niezen. Onzinmaatregelen. Virussen gedijen goed in koud en klam weer. Binnenkort wordt het weer hier ook beter. Warmer, droger, zonniger en minder wind. Ik voorspel dat het virus sneller weg is dan dat het is gekomen. En hou je weerstand en immuunsysteem op peil. Het virus treft vooral ouderen, zieken en zwakken. IMHO. Storm in een glas water.
 12. Peerke

  Een nieuwe fiets !

  Van de oude ATB is bijna alles bruikbaar gebleken voor deze, al voor reserve onderdelen. Alleen het kale frame is overgebleven. Die mag de ijzerboer hebben.
 13. Peerke

  Een nieuwe fiets !

  Ga ik zeker doen ! Morgen van mijn oude ATB de belangrijkste onderdelen overzetten en dan mag de rest naar de fietsenmaker voor wat hij nog kan gebruiken.. Deze fiets is echt lichtgewicht. Mijn oude was loodzwaar.
 14. Idem. Bedrijf kon niet leveren.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...