Ga naar inhoud

loper

Lid
  • Items

    39
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door loper

  1. Quote
    47 minuten geleden, Peerke zei:

    Zoals @Wafels al aangeeft https://internationalman.com/articles/nine-meals-from-anarchy/

    @Peerke ik mag toch hopen dat deze "realiteit" toch inmiddels wel bij de meeste "preppers" bekend is? Zo niet, dan zou ik toch maar wat beter het forum afstruinen en het nieuws blijven volgen,

    Nieuws moet je altijd blijven volgen, de alternatieve media dan wel te verstaan, omgeving altijd in de gaten houden,  kijken of alles klopt. Als het b.v. een warme dag is en er komt een man met een dikke jas aan, sta dan op scherp! Alleen staande tassen,  uitkijken! losse pijpen op drukke plaatsen ( geen elektriciteit pijp maar van metaal) etc etc verzin zelf maar andere dingen erbij, let op gelaat- uitdrukkingen, passen de kleren bij de schoenen enz. Dit kan als je oefent in een fractie van een seconde. het is een techniek, piloot view noemen ze het, en het komt van het Israëlische systeem Pro-check.

     

  2.  

    "Ma maison est mon château"

     

    Maak een plan, en test dit elk half jaar of het nog voldoet aan jouw eisen .

    Stel het e.v.t. bij, of verbeter het.

    Dat is de realiteit, goed beschermen, hekken voor de ramen, deuren verstevigen, alarmen installeren en zorgen dat je altijd in het voordeel bent!

    Verberg je verdedigings middelen op plaatsen waar je ze nodig zou kunnen hebben, zorg ook voor een noodplan, maak afspraken b.v met buren o.i.d.

    • Leuk 1
  3. Doet een beetje denken aan 31 augustus 1974. Oké, de meesten van ons waren toen misschien nog niet geboren. Maar toen ging Veronica uit de lucht. Ook iets wat je van tevoren niet voor mogelijk had gehouden, omdat het een onderdeel was van die tijd. Maar: naar de muziek van toen luisteren we nog steeds, binnenkort weer met de Top 2000. En zo bewaren we ook de geweldige tips van hier. Ik heb ze in multomappen zitten, in plastic hoesjes. Om zuinig te bewaren. Nogmaals bedankt voor alle werk.

     

    ,,Met het afscheid nemen van Preppers.nl sterft ook een beetje de preppers community in Nederland … Dat spijt mij … voor alle preppers! …" tuut tuut tuut tuuuuuuuuuuuuuuut......................................................................

    • Leuk 1
  4. Zal echter het afschaffen van de overheid niet gaan leiden naar anarchie?

    Er is immers geen toezicht?

    Er zal altijd een instantie nodig zijn om mensen te controleren of aan te spreken of in te grijpen wanneer zij dreigen te ontsporen of nadelig zijn voor maatschappij.

    Deze macht zou in dienst moeten staan van het volk( niet de leiding)

    Voor de rest ben je vrij Of je nu houd van Allah, Jahweh of het spaghetti monster gothic of hard rock het maakt mij niet uit!

     

    De strijdmacht dient alleen ingezet te worden om het eigen land te verdedigen en te helpen in nood.

    Het rechtssysteem gelijk te laten lopen met het rechtsgevoel.

     

    Het is inderdaad een utopie maar dat wil niet zeggen dat we er niets aan kunnen doen. Niets is onmogelijk!

  5. Geef ze hun kalifaat..

     

    Dus de schilderswijk, zijn we kwijt deze willen zichzelf ook als een kalifaat uitroepen!

    Maar dan vind het kalifaat "schilders wijk" dat de vogelbuurt mooier is dan hun eigen wijk, en wil dit ook annexeren! Moeten we dat dan ook opgeven om de goede vrede te behouden?

    Waar is dan voor jouw het eind? Als de Groningers en de Friezen ook hun onafhankelijke staat willen uitroepen doen we dat toch ook niet? Nee dan sluiten we een compromis., Wij staan toe dat ze hun eigen taal en vlag hebben maar blijven onder het gezag van Nederland!

    ( Eigelijk is Belgie ook van ons maar dat vertellen wij ze lekker niet:rolleyes:)

     

    .Zet er een hek om.

     

    Maak er een gevangenis van ja dat helpt Zij 8 x per dag bidden en jij 8 huisbezoeken extra afleggen om hun te onderhouden. (wand ze aan hun lot overlaten is niet humaan)

     

    Of enkele reis Saudi Arabië.

     

    Ach ja uit het oog uit het hart he, met struisvogel politiek kan je het probleem niet oplossen!

     

    Het is een immens probleem waar momenteel niet zo snel of makkelijk een oplossing voor te vinden is.

    Spanningen tussen landen en volkeren zijn er al sinds mensenheugenis geweest, en zullen er ook altijd blijven.

  6. Ik vindt dat p.nl te veel afwijkt van het concept

    Ik vindt dat p.nl niet te veel afwijkt van het concept

     

    Welk concept?

     

    Er is weinig ruimte om te verwoorden wat je bedoeld in een pol

    Met concept bedoel ik "het doel van het forum" voor wat het opgericht is! (of ben je dat vergeten na 3399 berichten?)

  7. Beste mods,

     

    Mijn excuus voor de reactie maar ik heb enkele ""Franse vrienden" verloren in Parijs! dat doet mij zeer veel zeer!

     

    Het feit is dat zij dus niet weerbaar waren, en dat wil ik anderen besparen om dit bespreekbaar te maken.

    Ik begrijp ook dat dit een heel moeilijk onderwerp is waar ikzelf ook nog niet uit ben of kan bevatten!

    Maar toch vraag ik met klem om mijn berichten te laten staan zodat een ieder er over na kan denken en dit misschie in de toekomst kan voorkomen.

     

    huild mon cœur Paris

    • Leuk 1
  8. Als je het niet eens bent met een mod mag je dat niet zeggen?

     

    Vertel mij even wat ik verkeerd heb getypt!

    Is mijn mening niet even belangrijk als een mening van b.v. Keyser Suze? of Loreen?

    Maken jullie onderscheid? Wie wat zegt? Ik dacht dat dit een democratisch land (forum) was!

    Ik heb geen wapen genoemd alleen een voorgesteld gedaan om hier een topic over te beginnen.

     

    Please vertel mij welke woorden ik niet mag typen!

    (of gaan jullie dit bericht modereren?)

    ik geloof dat er nog een oer-hollands gezegde is van "Zachte heelmeesters maken stinkende wonden"

  9. Zoals ik een aantal pagina's geleden al heb gezegd wat doen al die toekomstige kanslozen hier, het is natuurlijk wel dat deze mensen met de Islam zijn opgegroeid. en omdat zij hier niet begrepen worden ( in een christelijk land) vormen zij een makkelijke prooi voor groeperingen die geradicaliseerd Islam zijn . Daar vinden ze begrip. Die spreken hun "taal" en wat gebeurt er? Deze mensen worden ook geradicaliseerd! met alle gevolgen van dien , want hun nieuwe gastland begrijpt hun niet!

    Dat dit van vluchteling tot slapende cel maakt willen de mods niet zien of weten, Dat er een duidelijk verband is tussen hoe wij de vluchtelingen behandelen en ze behandeld worden door indoctrinatie van geradicaliseerde willen de mods niet zien,maar als het woordje geweer getypt wordt is er paniek en volgt er een ban, wand knuffelen is wat zij doen!

    Elke oorlog ooit is begonnen om een geloof. En geloof is wat er hier niet ter discussie gesteld mag worden. Elke oorlog in de wereld werd uitgevochten met wapens, en wapens is wat er hier niet ter discussie gesteld mag worden.

    Maar deze redenen zijn de hoofdzaken van het preppen! Zijn dan ook niet de belangrijkste redenen waarom wij preppen? Om een oorlog te overleven en ons weerbaarder te maken?

    Daarom is het als prepper belangrijk om te weten wanneer de vlam in de pan slaat. Nu dit is het moment! Alle internationale afspraken worden herzien en we zakken langzaam terug naar wat wij eeuwen lang hebben gedaan,

    Grenzen beschermen, eendracht in het land brengen!

    Daarom vind ik het belangrijk dat deze twee onderwerpen hier op Preppers.nl besproken moeten kunnen worden, desnoods in een apart topic.

     

    huild mon cœur Paris

  10. @Stuudje

    Jij noemt het een "ontwikkeling" dat is in mijn beleving een vooruitgang, ik beschouw deze gebeurtenissen als een verarming, een teruggang omdat het geen vluchtelingen zijn maar goudzoekers! (uitzonderingen daargelaten natuurlijk)

    In het verleden ving Nederland ook vluchtelingen op. Dat was geen punt, nee, dat was menselijk, die kwamen ook uit een oorlogs- gebied. Deze mensen namen ook graag onze normen en waarde over (bv vrijheid van menings- uiting en geloofsovertuiging) en integreerde in de maatschappij en hielpen mee deze verder op te bouwen.

     

    Maar het feit dat momenteel deze instroming meer en meer op een invasie gaat lijken, met "vluchtelingen" uit landen en of gebieden waar er geen oorlog en of relatief veilig is , daar niet willen blijven, om in een nieuw land een toekomst willen opbouwen.

    Waarom nemen ze geen land waar ze een veilige toekomst kunnen opbouwen? Nee ze willen naar Nederland Duitsland België Frankrijk en Engeland omdat alles daar voor hun geregeld zou worden.

     

    Daar aangekomen blijkt het niet zo'n Utopia te zijn als zij verwachten, en kunnen niet mee te draaien in deze maatschappij omdat zij

    A de taal niet spreken.

    B te laag opgeleid zijn.

    C niets van het land en zijn cultuur weten.

    Dus eigenlijk de nieuwe kanslozen worden in onze maatschappij.( en we hebben er al te veel! )

     

    Daarom houden zij vast aan hun eigen vertrouwde gewoontes en cultuur! Deze mensen doen mij huiveren!

    De bijbehorende normen en waarden van die cultuur stamt uit de middel eeuwen en is niet toepasbaar in onze moderne samenleving ,( b.v. ik heb in COA'S gezien dat ze zelfs niet wisten hoe het toilet werkte, en hun behoeftes naast de barak deden!, Ze kookte midden in een kamer op een zelfgemaakt houtvuurtje !)

     

    Mijn voorbereidingen zijn dezelfde die mijn vader voor de WOll heeft getroffen, zoveel mogelijk inslaan, voedsel water en verdedigingsmiddelen gereedschappen en zelfvoorziening.

    Wanneer (niet als) de klap komt, zo lang mogelijk normaal blijven en zo lang mogelijk onder de radar blijven.

  11. Geen mening dus.

     

    Let wel deze "kinderen" gaan straks in de maatschappij komen, gaan spelen of als ze wat ouder zijn werken, met andere kinderen ook misschien met die van jou.

     

    Het is niet dat ik tegen vluchtelingen ben, maar tegen de normen en waarden die deze mensen binnen onze land brengen. Net zo goed ben ik tegen dat ze onze normen en waarden in hun landen proberen te brengen, dat gaat niet zoals uit de vele voorbeelden in het verleden.(leren we daar niets van?)

    Als ze hier willen komen zijn ze wat mij betreft welkom, maar niet hun normen en waarden!

  12. Mwah, het is al vaker gezegd, jongelui in depubertijd, vol hormonen,die zich vervelen, die vol spanning zitten, die gaan wel eens "los". Gezien het aantal incidenten vind ik het meevallen.

    En echt uit de krant wordt het niet gehouden, je leest her en der berichten uit diverse landen.

     

    Bijvoorbeeld:

    Zweedse-partij-wil-vluchtelingen-ontmoedigen-met-folders

     

    Ach het is dus volgens jou normaal dat ze elkaar met messen te lijf gaan? Probeer je het nu te bagatelliseren?

×
×
  • Nieuwe aanmaken...