Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Bxoza

Lid
 • Aantal items

  12
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

10 Goed

Over Bxoza

 • Titel
  Jr. prepper

Persoonlijke Informatie

 • Nieuwsbrief
  Nee
 1. @Windmill Dar klopt, maar gelukkig weet ik hoe je zoiets kan oplossen! In ieder geval bedankt voor de melding!
 2. @Windmill, alle preppers! haha en @Pr3pper dankjewel en ja dat klopt, wederom het is een exploratief onderzoek en we tasten nog in het duister.
 3. @rumble dankjewel en @Dreutel, uiteraard ben ik ook geïnteresseerd in mensen die dat niet in geloven. Daarbij, het hoeft niet per se echt einde van de wereld te zijn. Meer eerder iemands toekomstvisie van de wereld, dus ook bijvoorbeeld de mens zal overleven door technologische ontwikkeling. Tjah ik kan natuurlijk niet teveel ´verklappen´ wat precies de doel is van de vragenlijst haha. Maar iedereen kan het invullen, mensen die geloven dat de samenleving zal veranderen of niet. In ieder geval, bedankt uw advies, ik zal zeker er naar kijken.
 4. Geachte Preppers, Mijn naam is Brasil Xozakos en ik ben momenteel bezig met mijn afstudeerscriptie met het onderwerp: End of the World and The Psychological Functions. In het kort, vraag ik me af wat voor psychologische factoren het sterkste verband heeft met in het geloven van het einde van de wereld. Dit is niet alleen heel erg interessant, maar ook zeer vernieuwend. Want men heeft hierover nauwelijks echt op verdiept, dus mijn onderwerp is zeer exploratief. Vandaar heb ik veel deelnemers nodig van diverse doelgroepen en jullie preppers zijn één ervan. Waarom? Heel simpel, jullie zijn heel erg bewust bezig in eventuele drastische veranderingen in onze huidige samenleving. De vragenlijst is zeer anoniem, u hoeft alleen uw geslacht en leeftijd in te vullen en hieronder is het desbetreffende linkje die direct leidt naar de vragenlijst. Daarbij het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 10 a 15 minuten. https://tilburgss.co1.qualtrics.com/SE/?SID=SV_6mtYJsdxyM3bldj Alvast heel erg bedankt voor uw medewerking. Heeft u een vraag over de vragenlijst? Stuur gerust een PM en ik zal ze meteen beantwoorden. Met vriendelijke groet, Brasil Xozakos
 5. Blijft altijd een lastig kwestie. Men kan mensen overtuigen waarom doneren heel belangrijk is en levensreddend kan zijn. Echter, het is moeilijk voor mensen om zoiets belangrijks echt in te schrijven. Er zijn teveel onzekerheden gepaard en de mens houdt niet van onzekerheid. Hieronder een interessant artikel over doneren. http://citeseerx.ist.psu.edu/viewdoc/download?doi=10.1.1.173.2319&rep=rep1&type=pdf
 6. Persoonlijk denk ik dat er altijd een tweedeling zal bestaan, mits dat onze wijze van opvoeding zal veranderen. Want momenteel worden we (grotendeels) opgevoed om steeds te keuzen te maken in je leven. Keuze wat voor persoon je wilt worden, in welk community je behoort, wat voor soorten vrienden etc etc. Een persoon die geen keuze kan of wilt maken, worden als ´vaag´ of als ´verloren´ beschouwd.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...