Ga naar inhoud

Johan de Barbaar

Lid
  • Items

    243
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Johan de Barbaar

  1. Wij hier in de Noordoostpolder, de vergeten en van alle religie(GELUKKIG MAAR) en ontwikkeling verlaten streek van nederland....hebben schaliegas VERBODEN/VERBOTEN/NJET/NON/NEIN/NICHT . Betalen wel miljoenen aan weggegooide milieusubsidie aan linkse windenergiemolentjes....(ze lopen echt met molentjes) maar goed, beter als die chemiezooi in de grondwater-zooi.....of niet?

  2. De Duitsers mogen pakweg 1 miljoen asiel/gelukszoekers opvangen...und Frau merkel zal Pinokkio Rutte wel overtuigen om er een half miljoen van over te gaan nemen...dus 500.000 mondjes erbij.....maak maar ruimte in je huis zou ik zeggen tegen de voorstanders......

    Dat zal menigeen niet graag lezen of horen...het is echter wel de hedendaagse realiteit en als je onze zogenaamde vrije media mag/moet geloven komen ze met honderduizenden via het oosten deze kant op....dat is niet wat ik denk(!) dat laten ze ons dagelijks op het nieuws toch zien?

  3. Ik denk dat dit hier wel kan.

     

    Moskou boos om NAVO training centrum in Georgië.

     

    http://www.nu.nl/buitenland/4114344/moskou-boos-navo-centrum-in-georgie.html

     

     

     

    Het zal niet bij deze oefening blijven, er staan er nog genoeg op de Navo-agenda waar Poetin zich in zijn land aan kan optrekken, elke provocatie is alleen goed voor zijn imago en status als redder van zijn vaderland....moedertje Rusland...en het lokt van zijn kant alleen maar verdere sanctie,s tegen het westen uit!

  4. Omsingel de grens van de VS is net als er nu bij Rusland gaande is.

    Dan was de 3ewereldoorlog als bezig geweest.

     

    Zo was het destijds ook met de Cubacrisis.

    Toen ging de VS heel hard dreigen met een oorlog.

     

    Dankzij Poetin is het nu nog rustig.

    Hoelang houd hij het dreigen en sarren van de NAVO nog vol!

     

     

    Het is niet alleen Poetin die zich rustig houd, er spelen uiteraard grotere belangen een rol w.o. de economie wereldwijd waar ook de gekrenkte Russische bevolking mee te maken heeft.

    We zien de jojo-effecten hier op de beurzen, de leugens , bedrog en indoctrinatie van de bevolking.

    De NPO,NOS en andere staats-gerelativeerde media-kanalen moeten het volk koest houden...en dat gebeurd ook al decennialang, mede door de diverse politieke en religieuze stromingen in dit land van schaapjes en kudde-aanhangels.

    Preppers en zelfstandig denkende individuen zijn in spe staats-gevaarlijken.

    Oekraine is slechts een afleiding , een excuus om de aandacht te verkrijgen van de wereld-opinie teneinde een andere werkelijkheid te camoufleren van de NWO.

  5. Grappig. Wat heeft de NAVO dan geannexeerd van Rusland?

    Ik vind het vreemd dat je het vraagstuk niet anders bekijkt... Waarom zijn sinds de val van de Sovjet Unie in 1991 zoveel voormalige staten samenwerking gaan zoeken met de NAVO of de Europese Unie?

     

     

     

    Welke NAVO-bolwerken? En welke afspraken? In 1999 heeft Rusland - schoorvoetend weliswaar - ingestemd met de mogelijkheid tot uitbreiding van de NAVO. De NAVO is sindsdien zeer voorzichtig geweest in de benadering naar de Russen toe. De Russen mochten kregen zelfs een permanente plek in Brussel. Ik vraag me altijd af waarom mensen zoveel waarde hechten aan het Russische minderwaardigheidscomplex.

     

     

     

    Grappig dat Rusland zich ook permanent bezig houdt met onze interne aangelegenheden. Waarom meten met 2 maten?

    Ik ben er overigens zeer blij mee dat Het Westen zich bemoeit om zinloze vervolgingen van bijvoorbeeld Pussy Riot of andere critici van Poetin. En mensen die hier de individuele vrijheid zo hoog in het vaandel hebben zouden zich in dat opzicht ook wel wat meer mogen roeren in plaats van Ies Koeltoer te roepen. Ik gun iedereen zijn verdiende individuele vrijheid zolang het niet die van anderen schaadt.

     

     

    Dit is één van mijn favoriete filmpjes van Bill Maher, waarin hij een pijnpunt blootlegt van het Westen. We zijn teveel bezig met zelfkastijding. Veel te ver doorgeschoten in het gelijkheidsdenken. Interessant is deze stellingname: "Liberal western culture isn't just different. It's better!" ! En het filmpje gaat over de Islam, maar Rusland past natuurlijk binnen hetzelfde raamwerk.

     

     

     

    Ach kom op. Nederland (en het Nederlandse volk) heeft gekozen voor de Brusselse "tirannie". De Europese Unie is verre van perfect, maar Rusland zou er in die vergelijking niet beter van af mogen komen, eerder slechter zelfs. Anders dan in Rusland is er overigens nog niemand opgepakt voor het uitdragen voor een afwijkend geluid. En verklaar "oprukkende NAVO" eens nader, want wat zie jij uberhaupt als een oprukkend leger? Als ik kijk naar de aantallen en het type materieel wat er nu staat in Oost-Europa kan ik niet spreken over een aanvalsleger. Als ik kijk naar de retoriek van de VS, de NAVO, de Europese Unie zie ik geen voortekenen van een invasie, zoals iedere invasie vooraf wordt gegaan door een hoop politiek gekrakeel. De bedreigingen komen volgens mij vooral uit Rusland waarop het sturen van NAVO-troepen een reactie is.

     

    Ik kan mij nog goed herinneren dat na een referendum wij Nederlanders de tirannie van Brussel verwierpen, jedoch werden wij, Nederland, geannexeerd door de EU.

    Mensen die zich kritisch uitlaten tegen de monarchie alhier worden selectief en na het demonstratief gooien van een objectje naar een praalkoetsje met monarchisten erin voor maanden opgesloten.

    Journalisten die kritisch de corruptie bij de roverheid aankaarten worden vervolgd en het leven zuur gemaakt.

    Zo gek veel verschillen we niet van ,jazeker, ook de misstanden in Rusland, tot op heden worden we hier nog net niet geelimineerd maar ver weg kan dat niet meer zijn gezien de puinhopen in politiek land.

    In Polen worden raket-afweer-systemen geinstalleerd met allerlei andere doeleinden ertussendoor, zoals radarinstallaties en afluistersystemen waar de Rus niet op zit te wachten.

    Elke poging om in de oude Sovjetrepublieken, grenzend aan Rusland onze vorm van (schijn)democratie in te voeren met een Navo-smaakje....zal de Rus alleen verder stimuleren om zich af te zetten tegen Europa, terwijl wij juist Rusland als deel van Europa moeten zien i.p.v. Turkye,Cyprus en andere losse eindjes.

    • Leuk 1
  6. Gezien de situatie en aanloop van de gebeurtenissen in de Krim en Oekraine......zijn de Russen bezig hun grensgebieden te neutraliseren, een buffergebied tegen de oprukkende Navo en Amerikaanse expantiedrift.

    Net als Amerika decennialang heeft gedaan met Cuba.

    Rusland heeft geen enkele zin in de Brusselse tirannie, die moeten wij helaas ondergaan.

     

    Feit blijft dat de EU, de VS en de NAVO samen al jaren bezig zijn met expansiepolitiek ten koste van Rusland. In tegenstelling tot wat eerder is afgesproken zijn er heel wat nieuwe NAVO-bolwerken in de buurt van de Russische grenzen bijgekomen sinds het instorten van de USSR. Daar komt bij dat westerse landen zich op diverse manieren voortdurend met interne Russische aangelegenheden bemoeien. Logisch dat de Russische regering niet blij is met deze ondermijnende aktiviteiten en van zich afbijt.
  7. Het hoezee en ole voor de Amerikanen is nagenoeg weggebt na de tweede wereldoorlog waar niet alleen de Amerikanen maar bovenal de Russen veel geleden hebben.

    We zien daarna de Amerikanen op alle wereldfronten afgaan op militair gebied, Korea, Vietnam, Afghanistan,Irak ,ambassade Iran, en nu Syrie(IS)

    Er is dus weinig om op te vertrouwen wat de Amerikanen betreft.

    Zijn de Russen dan van die lieverdjes?...zeker niet, maar zoals eerder gesteld hier...wel een erg taai volk die zich niet laten koeieneren door andersdenkenden!

  8. Veel roze bril dragenden lezen zulke feiten(!) niet graag en piepen hun mantra,s gewoon door, geindoctrineerd door de staatsomroepen en valse profeten in omroepland.

    Dat kan, dat mag, maar geeft wel aan hoe naief de gemiddelde Ollander erin staat.

    En dat terwijl de profeten uit de politiek zich MUISSTIL houden...en de boel de boel laten, de implosie van nederland is op handen en we zien het gewoon aankomen.

    Die 800.000 duizend in Duitsland is een SCHATTING, het zijn er met zekerheid tienduizenden meer.een miljoen komt eerder op tafel en als de Duitser ze doorduwt....staan ze hier op de keien.

    Is dat utopie? of een realiteit in spe?

    Verleden maand ging hier een goedlopend en zeer goed bekend staand verzorgingshuis met 200 kamers op de fles......nu, een maand later is het een opvangput geworden van ehhhhhh

     

     

     

     

    Sympathisanten in de vorm van Grootkalief Alexander Pechtold en reeds aanwezige cultuurparels zijn natuurlijk leuk, maar het importeren van geharde veteranen is natuurlijk nog veel leuker voor gezelligheidsvereniging IS. Daarnaast worden kinderen groot en zijn IS-vrouwen die deze kant op komen vaak niet meer dan legbatterijen voor, jawel, meer leden van de totaal niet islamitische gezelligheidsvereniging IS. Een man pleegt een enkele aanslag, een jonge vruchtbare vrouw pleegt er een veelvoud via haar baarmoeder.

     

    Er bestaat ook nog zoiets als economische oorlogsvoering. Gezien het feit Europa de hele wereld meent te moeten voorzien van bed, bad en brood zou ik juist zoveel mogelijk ouderen, zieken, zwakken en gehandicapten sturen. Je hoeft geen kogel af te vuren om een land op zijn knieën te krijgen. Wat denk jij dat er gaat gebeuren als er straks geen geld meer is voor de uitkeringen van onze parels?

     

    Ff skippen naar 5:45 voor de totaal niet islam gerelateerd festiviteiten.

     

    Jij denkt dat ze in Macedonië en Lampedusa zorgvuldig aan het screenen zijn om te voorkomen dat dergelijke aanwinsten binnenkort op de middelbare school van onze kinderen bezig gaan met hun integratietraject? Hoe zie je dat precies in zijn werk gaan?

  9. Het kalifaat is al binnengehaald, wat anderen ook willen wegdromen is helaas een feit.

    Het islamitisch kalifaat bestaat nu niet meer alleen in Irak/Syrie en Afghanistan....het druppelt gestaag elke dag binnen via de zuid en oostgrenzen van Europa.

    Echte vluchtelingen(!) zijn dankbaar en blij als de voedsel en drinken krijgen tijdens hun vlucht, onderdak en medische zorg.

    Wat we helaas steeds duidelijker via de sociale medianetwerken zien en horen is een invasie van anti-westerse sentimenten.

    Wie dat niet wenst te zien heeft een andere agenda dan de realiteit.

     

     

     

     

    De onderstaande video is niet gemaakt in het midden oosten, maar in Hongarije, waar een horde illegalen protesteren, rellen, en Allah Hakbar schreeuwen.

    https://www.youtube.com/watch?v=lKVMlmC1HSM&feature=youtu.be

     

    In Macedonië weigeren 'vluchtelingen' hulp- en voedselpakketten, want 'niet halal'.

    http://www.dumpert.nl/mediabase/6677330/fe03cbeb/hongerige_vluchtelingen_weigeren_voedselpakketten.html

     

    Honderden vluchtelingen de straat op en rellen in Milaan, omdat ze papieren willen.

    http://www.trouw.nl/tr/nl/4496/Buitenland/article/detail/4128496/2015/08/24/Boze-migranten-de-straat-op-in-Milaan.dhtml

     

    Wie nu nog niet inziet dat met die hordes het paard van Troje is binnengehaald, die is blind.

    • Leuk 1
  10. Als ze hard genoeg roepen krijgen de bezopen Vlamingen zeker de slappe lach. Bovendien is het veiliger dan met scherp rond te lopen en elkaar te verwonden. Ongetwijfeld zullen onze stoottroepen en verkenners reageren met schuine moppen. Wie het eerst zijn broek bevuilt verliest de veldslag.

    Onze hauptman Herr Rutte alias Pinnokio heeft de oorlog verklaard aan Hongarije om de doorstroom van duizenden pareltjes niet te belemmeren....onze stoottroepen en restanten van een leger staan al voor de poorten van Kopenhagen.

    En dat zonder drank....want in dit calvinistisch europeesch bolwerk is dat not...done ...

  11. Miljarden euro,s verlies op de beurs?...is de geldbubble die een deukje krijgt.

    Van een echte crisis is pas sprake als de AEX onder de 250 punten komt en dat het liefst binnen een week.

     

    Kan wat mij betreft niet snel genoeg gaan, laat de klap maar komen...dan weet je ook waarom je aan het preppen gegaan bent en kan het zich uitbetalen.....met dividend.

    Het systeem staat op het punt om te imploderen, reden temeer om je luiken,grendels en deuren te gaan smeren.....

  12. Ik durf het bijna niet te zeggen maar ik begin langzaam aan een erg bullish gevoel te krijgen. Misschien een teken dat de klap dicht bij is maar dat zien we dan wel weer.

    Hoog Sammy kijk om hoog sammy,want daar is de blauwe lucht.

     

    En daarom preppen we er op los....................................

  13. Zo te lezen zit het je nogal hoog, las je opmerkingen in een andere draadje ook al over dit onderwerp. Is het misschien een idee om dit via een PM te bespreken met de betreffende moderator?

    Zit me niet hoog.,maar er zijn meerderen bij betrokken ,dus niet een Barbaar die zich verongelijkt voelt(!)

    Welnee, kan een grote stoot hebben maar het begint hier een beetje op de telegraaf te lijken met ingrepen op/bij bepaalde discussies die wel op een discussieplateau beleden worden, dus niet op een specifiek item/forum.

    En dan ga je e.e.a. vergelijken qua interne verhoudingen en krijg je de indruk(!)...de indruk dus he(want bewijzen zijn er niet)...dat e.e.a met gejankebak en gesnotter gemanipuleerd word.

    Verder ben ik van menig dat je dit in ALLE OPENHEID , dus niet in de achterkamertjes....moet kunnen delen en mededelen/bespreken.

    Er is momenteel al veel agitatie naar mede-preppers die er een andere mening op na houden en dat is iets wat ik niet begrijp.

    Een van de mods(!) heeft al gesteld dat er een negeerknop is en zelfs als je al te stom zou zijn om die te hanteren kan je ook gewoon NIET reageren als e.e.a. je niet zint.

  14. Dit artikel beschrijft volgens mij wel hoe de meeste Grieken hier zelf tegenaan kijken, hoe het allemaal zo ver is gekomen.

    https://decorrespondent.nl/3010/De-waanzin-van-de-eurocrisis-in-681-woorden/215762771840-e384dd93

     

    Vwb de speech van Juncker, als dat bedoeld was om de Grieken over te halen om 'ja' te gaan stemmen dan snap ik het niet. Als je eerst gaat zeggen wat je zelf allemaal goed hebt gedaan en de mensen om jou heen, maar dat je je zo verraden voelt door de anderen..Wanneer je ze daarna vraagt ja te stemmen omdat ze het met jou eens zouden moeten zijn werkt dat volgens mij niet. Zeker wanneer je kijkt naar de strekking van bovengenoemd artikel. Je verwacht dan eerder een verhaaltje over waar de eigen leiders wel goed in zijn en dat ze het wel goed bedoelen, maar dat ze het om die en die reden niet bij het rechte eind hebben. Dat je dus daarom ja moet stemmen... Ook al lijkt me dat in dit geval een moeilijke opgave :-)

     

    Grieken hebben het gewoon lekker en goed gehad de afgelopen tientallen jaren...dus de Griek heeft er gewoon van geprofiteerd.

    Niks mis mee overigens, maar nu de rekening komt...moeten ze niet gaan janken.

    Wat ons te wachten staat is bijna hetzelfde, alleen gaat het hier met nog meer leugens en indirect nog harder(zorg,pensioenen,)...want een ding missen wij hier wat ze in griekenland nog wel hebben ...en dat is SOLIDARITEIT en elkaar helpen daar waar nodig en wat je kan.

  15. Dat is idd de bedoeling. Aan de hand van de tips iemand herkennen die je probeert te manipuleren :-)

    Werkt natuurlijk in twee richtingen, als je het kan herkennen dan kan je het ook gebruiken en omgekeerd.

     

    iets wat ik even tegenkwam en precies datgeen laat zien wat er onlangs gebeurd is bij een "nachtelijke "discussie tussen o.a mijn persoon , e.a....ik laat de privacy nog even gelden...maar laat zien dat moderators niet altijd zuiver kunnen of willen zijn qua discussieniveau.

    Hoe staan zij zelf erin??/, hoeveel persoonlijke mails hebben zij van zogenaamde bevriende"preppers"gehad...etc..etc..

    Voor mij uiteraard lastig te achterhalen....

  16. Kweenie. Ik ben bang dat de meeste Europeanen geloven in 'het goede van de mens' en over het algemeen moet dat ook, maar niet in het geval van repressieve systemen die met geweld hun doctrine aan anderen willen opleggen (van welke aard dan ook). M.a.w. ik denk dat we de komende tijd een partijtje struisvogelpolitiek binnen Europa zullen gaan zien gecombineerd met preoccupatie met de stroom vluchtelingen via Griekenland en Italië.[/QUO

     

    Als je dit zo op je laat inwerken kan je toch niet anders concluderen met de huidige wetenschappen van vele slachtoffers uit naam van die valse profeet o.i.d....dat we alert moeten zijn en onze grenzen moeten trekken"?

    Iedereen die nu nog sympathie probeert te kweken voor alles wat moslim/islam is en vooral begrip............kan wat mij betreft de boom in(tip, neem een touw mee)

×
×
  • Nieuwe aanmaken...