Ga naar inhoud

Maritimesurvival

Lid niveau 2
  • Items

    721
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Maritimesurvival

  1. Ik kom wel erg vaak in Duitsland.

    Heb via een uitwisseling met een Duitse school een nieuwe kameraad ontmoet, wat tot me verbazing eigenlijk ook een prepper was.

    Ze hadden een redelijk grote voedselvoorraad, de ouders en hij jagen en ze hadden Mora´s ,kom je gewoon bij een random Duits gezin kom je Mora´s tegen.

    En inmiddels hebben we samen een plan bedacht in geval van een TEOTWAWKI.

    Hij helpt me zeker met de kennis over Duitsland, dus als iemand vragen heeft stel die en dan vraag ik die aan de Duitsers.

  2. Zal mij benieuwen hoe het hier uitziet op 1 januari 2016 in Nederland

    Oorlog komt van alle kanten NAVO vs Rusland ,Jihadstrijders die Europa terroriseren ,verdere escalatie Oekraine.

    Maar de aanslag in Parijs en wat er vandaag gebeurd is in Syrie met de Jet en helikopter zal de wereld hoogstwaarschijnlijk veranderen ,ik wist wel dat dit zou gebeuren.

  3. We moesten op school verplicht een minuut stil zijn voor de slachtoffers van Parijs ,dus ik vroeg me af of we dit iedere dag konden doen voor de slachtoffers van het imperialisme en kapitalisme in Syrie ,Irak ,Palestina en noem maar op.

    Ik vind het persoonlijk heel hypocriet.

    • Leuk 3
  4. Ik heb op een school gewerkt maar Rutte elke week langs kwam en maatschappijleer gaf aan middelbare scholieren. De school was een zogenaamde zwarte school in hartje Den Haag. Hij kwam dan lopen of fietsend naar de school, zonder begeleiding of beveiliging. Na de les bleef hij vaak in de kantine hangen om met de jongeren te praten.

     

    Dat is inderdaad iets wat alle politici en ambtenaren zouden moeten doen.

     

    En hij zou ook iets voor het volk moeten doen en niet voor de NAVO ,bankiers ,multinationals en dergelijke.

  5. Als er nog meer van dit soort aanslagen komen zal de Jihad ook wel in Frankrijk en misschien in heel Europa plaats vinden.

    En dit moet wel door een hele grote groep gedaan zijn op 7 plaatsen tegelijk.

    Maar dat ze geen elektra centrales en dergelijke slopen dat zal wel pijnlijker zijn op lange termijn ,maar men reageert in angst en dat is waarschijnlijk precies wat ze willen ,dan weten ze dat hun ¨opdracht geslaagd is¨.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...