Ga naar inhoud

hayauchi

Lid
  • Items

    102
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Statusupdates die geplaatst zijn door hayauchi

  1. Wees niet smartass. Dit is advies ook voor normale tijden natuurlijk. Bijvoorbeeld mensen hier (ik denk net als overal) zijn volledig verslaafd aan achtergebleven TV-shows.

    Urenlang zij zitten voor de TV en volgen dat spul, en ze commentaar op overal. Ik bespreek nooit met hen mijn advies dat ik niet dat s kijken naar..t en dat het is gehandicapt.

    Voor hen, ze geloven dat ik het te kijken, ik ben net als hen. Nu dit domme onzin voorbeeld kan lijken, maar het is slechts voorbeeld.

    Ik ga zoals dat met alle andere dingen, zeer zelden ik ga in de discussie met de mensen en proberen te bewijzen dat ze zich vergissen. Zij verdienen om te leven hun leven als dat en het is OK.

    Soms als ik vond man die is de moeite waard van "opslaan" probeer ik om te bespreken met hem mijn manier van leven, waarden, enz. Misschien is er toekomstige prepper in hem.

  2. Waldgänger ist also jener, der ein ursprüngliches Verhältnis zur Freiheit besitzt, das sich, zeitlich gesehen, darin äußert, daß er dem Automatismus sich zu widersetzen und dessen ethische Konsequenz, den Fatalismus, nicht zu ziehen gedenkt." Ernst Jünger: Der Waldgang, 1951

×
×
  • Nieuwe aanmaken...