Ga naar inhoud

**Royale**

Lid niveau 2
  • Items

    148
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door **Royale**

  1. @Flow dat ben ik zeker met je eens... kritische denkers zijn een hele kleine minderheid, maar wel de enigen die verandering teweeg kunnen brengen.

    Zowel klakkeloos alles geloven, alsook elk kritisch verhaal af te doen als een onzinnige complottheorie zijn naar mijn mening niet de beste reacties en meestal niet weldoordacht. Dit zijn wel de reacties waar de machthebbers van smullen want ze spelen ons tegen elkaar uit zodat ze zelf nog maar weinig hoeven te doen om ons aan alle kanten te kunnen naaien.

     

    Net als jij vind ook ik dat juist van ons preppers mag worden verwacht dat we ook rekening houden met toekomstige gebeurtenissen waarin we niet echt geloven... je weet maar nooit wat er gaat gebeuren toch?

     

    Gr. en suc6, Martin.

     

    JUIST!!! Prachtig verwoord en goed geanalyseerd @CrossbowClan

  2. @**Royale**Ik hoop dat je ook zo lacht als je de rekening van de boete...

    Mensen staan er te weinig bij stil dat de copyrightregel ontstaan is vanuit wettelijke regelgeving en dat er boetes kunnen komen bij overtreding.

     

    Je kan zelf ook je bericht aanpassen...gewoon klikken op wijzigen in et betreffende bericht. Zou de moderatoren weer wat werk besparen.

     

    Overigens is dit de bron, niburu

    http://www.niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=9698:de-tijd-om-met-preppen-te-beginnen-is-nu&catid=37:wereld&Itemid=50

     

    Inderdaad Stuudje.. Ik heb het wat onderschat. ik zal het aanpassen!

  3. SEPTEMBER 23 NOW A FACT!

     

    "We see a stunning reference to 9/23 and the opening of a door, the outbreak of chaos, and later the opening of CERN’s dimensional door. Reporting the latest conspiracy news, latest mainstream news. We document the best evidence available from the most credible sources – typically respected alternative media and official government documents. The evidence is so conclusive that it will leave you in no doubt about who is in control and what their secret agenda is."

     

    Video: http://www.disclose.tv/news/going_viral__september_23_now_a_fact/121828

     

    Even een kleine update van jouw bericht, zojuist bij niburu (complotsite):

     

     

    Zondag, 30 augustus 2015 10:13

    PDF Afdrukken

    fascisme We staan op de drempel van de veelbesproken maand september 2015.

     

    Een periode waar bij voorbaat al ontzettend veel over is geschreven en volgens velen een episode die de geschiedenis van de mensheid voorgoed zou kunnen veranderen.

     

     

     

    Naast alle voor ons nog onbekende dingen die in deze maand zullen gaan gebeuren, heeft Michael Snyder een lijst samengesteld van 33 gebeurtenissen waarvan we zeker weten dat die in de maand september zullen plaatsvinden.

     

    Michael Snyder is de man die ervan overtuigd is dat de tweede helft van dit jaar rampzalig zal gaan verlopen op financiëel/economisch gebied.

     

    Snyder blijft dan ook bij zijn voorgaande waarschuwingen en raadt eenieder aan om voorbereidingen te treffen voor de turbulente tijden die zullen komen.

     

    Hierna volgt de lijst van Michael Snyder's 33 belangrijke dingen die in de maand september zeker zullen gaan gebeuren.

    1 september: Deze dag is het begin van jaarlijkse National Preparedness Month van het Amerikaanse FEMA.

     

    2 september: Labor Day in Amerika

     

    3 september: The day I'll always remember

     

    11 september: De veertiende (7 +7) verjaardag van 9/11

     

    11 september: De laatste handelsdag op Wall Street voor het eind van het Shemitah jaar.

     

    12 september: De Amerikaanse tour van Madonna opent die dag. De eerste stop is Washington D.C. en het openingsthema is Desacration of The Bride and Arrival of Fallen Angels. (De heiligschennis van de bruid en de komst van de gevallen engelen).

     

    12 en 13 september: Een toonaangevende rabbi in het ultra orthodoxe Judaïsme, Chaim Kanievsky, heeft aangegeven dat dit de dagen zijn dat het Joodse volk de Messias kan verwachten.

     

    13 september: De laatste dag van het Shemitah jaar. Tijdens de laatste twee Shemitah cycli hebben we spectaculaire record crashes op de aandelenbeurzen kunnen aanschouwen op de allerlaatste dag van het Shemitah jaar.

     

    Wanneer wij bijvoorbeeld teruggaan naar 17 september 2001 dan zien we, gerekend tot dat moment, de grootste crash in één dag op de Amerikaanse markt uit de geschiedenis.

     

    De Dow Jones viel die dag met 584 punten en dat was een record dat bleef bestaan voor een periode van precies zeven jaar tot het einde van de volgende Shemitah cyclus. Op 29 september 2008 viel de Dow Jones op één dag met 777 punten, een crash die tot op de dag van vandaag de grootste op één dag is in de Amerikaanse geschiedenis.

     

    Nu bevinden wij ons wederom in een Shemitah jaar. Dit jaar is begonnen in de herfst van 2014 en het zal eindigen op 13 september 2015.

     

    13 september: Gedeeltelijke zonsverduistering

     

    14 september: Rosj Hasjana (Joods nieuwjaar)

     

    14 september: De eerste handelsdag op Wall Street na het einde van het Shemitah jaar.

     

    15 september: De 70e sessie van de algemene vergadering van de Verenigde Naties begint op deze datum. Een belangrijk punt op de agenda is het voorstel van Frankrijk tot formele erkenning van de Palestijnse staat. Tot op dit moment is een dergelijk voorstel altijd door Amerika geblokkeerd, maar Barack Obama heeft al aangegeven dat het dit keer misschien anders zal gaan. Het grote belang van dit besluit kan niet genoeg worden benadrukt.

     

    15 september: De Jade Helm oefening loopt ten einde.

     

    17 september: Als er een renteverhoging komt in september dan is dit waarschijnlijk de dag dat de Federal Reserve dit bekend gaat maken.

     

    17 september: Deze datum is de deadline waarbij het Congres moet stemmen over de gesloten deal met Iran.

     

    17 september: Constitution Day in Amerika. De meeste Amerikanen weten niet eens dat deze feestdag bestaat.

     

    18 september: De zogenaamde Days of Awe conferentie in Sandpoint in de staat Idaho. Christenen vanuit het hele land zullen die dag hier bij elkaar komen om God te aanbidden en berouw te tonen voor de zonden van het gehele land.

     

    20 tot 26 september: De week van vrede in Palestina Israël, gesponsord door de wereldraad van kerken.

     

    21 september: Begin van de Haij (pegrimstocht naar Mekka).

     

    21 september: De Internationale Dag van de Vrede van de V.N.

     

    22 september: Voor de islam is dit de dag die heet “De dag van Arafat”.

     

    23 september: De laatste dag van de zomer

     

    23 september: Jom Kipoer (Grote Verzoendag)

     

    23 september: Begin van de moslimfeest Eid al-Adha, ook bekend als het “Feest van de Opoffering”.

     

    23 september: De Jezuïetenpaus Francis komt aan in Amerika en zal die dag een ontmoeting hebben met Obama in het Witte Huis. Deze ontmoeting vindt plaats op de 266e dag van het jaar en volgens sommigen zal er die dag “iets worden geboren” omdat 266 dagen eveneens de gemiddelde draagtijd van de mens is.

     

    24 september: De paus zal de algemene vergadering van de Verenigde Naties toespreken.

     

    25 september: Op 14 mei 2014 verkondigde de Franse Minister van Buitenlandse Zaken, Laurent Fabius, dat we nog maar 500 dagen hadden om een complete klimaatchaos te voorkomen. De tijdspanne van 500 dagen eindigt op 25 september.

     

    25 september: De paus zal een mis leiden in Madison Square Garden in New York.

     

    25 tot 27 september: De Verenigde Naties zullen een nieuwe universele Agenda voor de mensheid introduceren, bekend als De 2030 Agenda. Dit is in feite de aankondiging van de nieuwe wereldregering zoals wij eerder schreven.

     

    25 september: De paus zal wederom verschijnen bij de V.N. en een toespraak houden om de lancering van de wereldregering (Agenda 2030) in te luiden.

     

    26 en 27 september: De paus zal naar Philadelphia reizen voor de zogenaamde “2015 World Meeting of Families”.

     

    28 september: het begin van Soekot of het Loofhuttenfeest (Joods).

     

    28 september: Dit is de datum van de laatste dag van de vier bloedmanen die in 2014 en 2015 zijn gevallen op bijbelse feestdagen. Deze bloedmaan zal een supermaan zijn en duidelijk zichtbaar vanuit de stad Jeruzalem.

     

    Daarnaast zijn er natuurlijk heel veel speculaties voor wat betreft de maand september. Vanwege het einde van het beruchte Shemitah jaar wordt er veel gespeculeerd over een grote beursineenstorting i die periode. Die zal er ongetwijfeld komen, maar of dat in de maand september, oktober of november zal gebeuren, is moeilijk te voorspellen. Daarom staat deze gebeurtenis niet op de lijst.

     

    Hetzelfde geldt in feite voor de gebeurtenissen rondom de grote Hadron Collider bij CERN in Zwitserland. Er wordt druk gespeculeerd over de mogelijkheid dat de dolgedraaide wetenschappers aldaar in september de poorten naar andere dimensies zullen openen, maar bewijs is daar op dit moment niet voor.

     

    Het hoofdstuk asteroïde in de maand september hebben we wat ons betreft afgesloten met een artikel eerder deze week.

     

    Natuurlijk zullen er in de maand september ook ongetwijfeld een aantal natuurrampen voorvallen. Ook dit soort dingen zijn nooit exact te voorspellen en daarom staan ze ook niet op de lijst.

     

    Tot zover de lijst en opmerkingen van Michael Snyder.

     

    Zelfs als je denkt dat Michael Snyder een onvoorstelbare zwartkijker is en dat het allemaal wel zal meevallen dan zijn er ook andere experts die vergelijkbare geluiden laten horen.

     

    Zoals een doorgewinterde rot op de financiële markten, de legendarische goudspecialist Jim Sinclair.

     

    Sinclair zegt dat wat er nu gebeurt op de financiële markten niets anders is dan warm lopen. “Dit is een voorloper van de crash en wij zullen de maand september niet doorkomen zonder de echte crash.

     

    Iedereen leeft op krediet, Main Street leeft op krediet. Dit lijkt een bubbel van historische proporties wanneer we het totale bedrag aan geld in ogenschouw nemen dat nodig is om een levensstijl te ondersteunen die wij als de nieuwe normaal beschouwen. Het verhogen van rente in onmogelijk vandaag de dag. De markt is zo kwetsbaar.

     

    Dit zijn tijden die wij in de financiële geschiedenis nog nooit hebben meegemaakt. Het is heel goed mogelijk dat we een superverandering van de beschaving zullen meemaken".

     

    Volgens Sinclair zijn de mensen zonder schuld het veiligst gedurende de komende financiële ramp. Hij adviseert mensen om voor minimaal drie maanden voedsel en water in huis te halen, maar beter nog zou zes maanden zijn. Sinclair voorspelt onderbrekingen in de bevoorrading van supermarkten en dergelijke nadat de markt is geëxplodeerd. De reden is dat dit het moment is dat niemand meer zeker is van betaling en dat telt zeker voor vervoerders en producenten.

     

    Voor de liefhebbers volgt hieronder het interview met Jim Sinclair:

  4. Hallo,

     

    ik zocht zojuist via Googletranslate het Engelse woord voor schuilkelder: Bombshelter

     

    Vervolgens tikte ik het woord in op Youtube en zag een kort filmpje van een amerikaans bedrijf die het Fabriceert en aanlegt voor hun klanten. bij 1.00 van het filmpje komt er een balkje in beeld waarin verschijnt:

     

    85% of politicians have bomb shelters

     

    Bij 3.46 van het filmpje komt weer een balkje in beeld dat iedere inwoner van Zwitserland een schuilkelder krijgt op kosten van de Regering?

     

     

    https://www.youtube.com/watch?v=nXlrhcSJmLk

  5. Ik zou denk ik niet zo snel VVD stemmen, maar ik heb een redelijk vertrouwen in onze overheid. Ik zie weinig mensen die nadeel van de overheid ondervinden zoals in landen als Rusland, China, India, vrijwel alle landen in Zuid-Amerika, Pakistan en veel landen in Afrika

     

    Dat klopt, dat soort regeringen zijn pas niet te vertrouwen

  6. Wat ik las recentelijk in het boek van Donald Trump:

     

    Loyaliteit

     

    Ik veronderstel je dat je door schade en schande wijs wordt. Toen ik begin jaren negentig in de problemen zat, van wie ik dacht dacht ze me volkomen trouw zouden zijn dat Totaal niet waren. En natuurlijk waren er ook mensen van wie ik geen enkele loyaliteit had verwacht Geweldig waren. Die me niet trouw waren toendertijd zoeken wel eens contact met mij op om het mij goed te maken. Mijn antwoord is kort maar krachtig: BARST

     

    Want iemand die je één keer ontrouw is geweest zal dat ook wel een tweede keer zijn.

  7. Hallo Mensen,

     

    Is het eventueel een aanrader om een satteliet-telefoon aan te schaffen? Goedkoop zijn ze in ieder geval niet, maar eventueel wel heel handig.

     

    Hebben jullie zo'n ding of hebben jullie er wel eens mee gewerkt? (eventuele ervaringen)

    Hoor graag van jullie

     

    Cheers!

  8. Er is voor mij persoonlijk een zeer dunne grens tussen een verwachting en een aanname maar het de gevolgen van beide kunnen dan weer groot zijn.

     

    Vertrouwen is iets dat mensen voor mij moeten verdienen en het is een spel van geven en nemen. Doet men een belofte en ze houden zich er niet aan dan heeft men imo het recht om die persoon qua geloofwaardigheid en vertrouwen niet serieus te nemen.

     

    Verwachtingen zijn ook naar mijn gevoel gevormd door de opvoeding en de omgeving waar men zich in bevindt.

    Een vb uit m'n eigen kindertijd. Ik kreeg van mijn vader steeds de belofte als ik met een goede schoolresultaten naar huis kwam, dat we naar de kermis zouden gaan en dat is ook destijds gebeurd maar de keerzijde was ook indien met slechte resultaten ik vroeger m'n bed in moest en voor een periode niet buiten mocht spelen. Maar het was ofwel goed ofwel slecht, dat slecht was dus vanaf 1 vak onder de 80% Er was voor mij dus geen middelmaat. de verwachting van de schoolprestaties lag bij m'n vader vrij hoog. Echter ben ik iemand dat nooit heeft kunnen blokken en kon ik die verwachting niet vaak op alle vakken waarmaken en werd ik op m'n middelmaat als het ware afgestraft. en niet zo vaak naar de kermis geweest met m'n vader...

     

    Daardoor was het later een hele aanpassing mbt de relatie tussen werknemer en werkgever: er wordt verwacht dat je je job goed doet en dan mag je deze houden, doe je deze slecht dan zal de carrière bij die werkgever niet lang duren. Maar als je gaat kijken naar de onbesproken verwachtingen:

    Vaak verwacht de werkgever dat hij of zij indien het nodig is je een uurtje of meerdere extra werkt en afhankelijk van het statuut zal je daar al dan niet extra voor betaald worden. Ik heb vroeger altijd als arbeider gewerkt en daar werden overuren zonder problemen uitbetaald of men kon deze opsparen voor extra verlof. bij een bediende statuut hangt het beetje af van de goodwill van de werkgever... hetzelfde met ploegenpremies.

     

    In persoonlijke kringen is het natuurlijk iets anders maar als het gaat om vertrouwen is het nog steeds gevoelige materie.

    een voorbeeld : je maakt een afspraak om ergens naartoe te gaan en last minute komt er iets tussen en wordt verplaatst. Kan altijd maar als het 3 keer gebeurd in een maand tijd... terug die geloofwaardigheid. dan kan je de boel relativeren en zeggen ok volgende keer dan... nu als erna blijkt dat die persoon (waar je mee afgesproken had) op dat moment een feestje bij hem of haar thuis heeft gegeven met nog een paar mensen die je vrij goed kent. geloofwaardigheid en vertrouwen zakt zeker een paar punten...

     

    Hetzelfde met mensen waar je in het verleden dag en nacht voor hebt klaargestaan, geholpen met klusjes ed en je was telkens de eerste die gebeld werd om te helpen maar als je iets later eens vraagt of ze een half dagje kunnen komen helpen direct antwoorden met de vraag "en wat brengt dat op", zeggen dat ze komen maar niet komen opdagen zonder iets te laten weten of zich eruit lullen en je echt voelt dat ze tegen je aan het liegen zijn... zulke mensen verdwijnen zonder pardon uit m'n mobiel...

     

    Vertrouwen is voor mij gekoppeld aan een paar eigenschappen.

     

    - Nakomen van gemaakte beloftes.

    - Loyaliteit

    - Geloofwaardigheid

    - Eerlijkheid

     

     

    MOOI Verwoordt en Herkenbaar!

  9. En ook ik kan het niet laten om te reageren en mijn mening te geven.;)

     

    Ook ik heb ruime ervaring met het scheren en scheermesjes, maar toch blijft voor mij de ABSOLUTE topper: Gillette (niet de wegwerpvariant)

    Noem ze maar op en ik heb ze gebruikt van de Action/Albert Heijn/Etos/Kruidvat. Dat is allemaal troep vergeleken met Gilette. Na twee keer scheren zijn de mesjes al Bot en kunnen richting Vuilnisbak. Ook krijg je supersnel snijwonden, van die goedkope wegwerp mesjes.:mad:

  10. Hallo Mensen,

     

    Ik las zojuist een artikel met bij behorend video van Alex Jones, waarin hij beweert dat uiterlijk Oktober een financiële Meltdown plaatsvind of een oorlog met Rusland plaatsvindt.

     

    Hij geeft als het ware een soort Allerlaatste waarschuwing aan zijn kijkers/mensen/luisteraars, i.v.m. Informatie die hij heeft gekregen van hooggeplaatste Insiders in verschillende sectoren van de maatschappij.

     

    Hoe serieus Moeten we dit nemen?

     

    Een goede indicatie over wat er staat te gebeuren, is als je ziet wat de elite doen. Zij beschikken meestal over inside informatie die de meesten van ons niet hebben.

     

    Deze elite geeft allerlei aanwijzingen dat een aankomende financiële ineenstorting zich nu ras aftekent aan de horizon.

     

    Hieronder zie je een video van Alex Jones die in alle haast afgelopen zaterdag is opgenomen. Het is een alarmbericht om de mensheid te waarschuwen voor de heftige dingen die mogelijk al heel snel zullen plaatsvinden.

     

    Jones is naar eigen zeggen benaderd door een aantal zeer rijke mensen die hij goed kent en die zijn ingeburgerd in bepaalde industrietakken. De ene in de media en de andere in het militair/industriëel complex. Zij waarschuwen hem en zeggen dat er meer dan 50 procent kans is dat de wereld tegen oktober in een wereldoorlog is verwikkeld en/of dat de financiële systemen in elkaar storten.

     

    Alle miljardairs hebben zonder enige uitzondering hun maatregelen genomen en verlaten massaal landen als Amerika, maar ook Israël.

     

    Alex Jones vergelijkt de huidige situatie met een rollercoaster waarbij je langzaam stukje bij beetje steeds hoger gaat en waarbij we nu op het hoogste punt zijn aanbeland, net voordat we met een duizelingwekkende vaart naar beneden storten.

     

    Bron/LINK: http://www.niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=9448:elite-vlucht-massaal-richting-uitgang&catid=37:wereld&Itemid=50

  11. Misschien niet relevant.

    Ik was gister in Duitsland en daar zijn vele bossen (maar ook ongeveer 70 miljoen mensen),is dit geen geschikte plek voor een BOL?

    Wil eigenlijk geen bugout naar Zweden vanwege de brug tussen Denemarken en Zweden die er waarschijnlijk uitligt.

     

    VOLKOMEN mee eens... Dat is het eigenlijke het enigste minpunt van een BOL daar, maar voor de rest...........

  12. Berghaus vulcan/atlas 100L

    Berghaus crusader 110L

    Lowe Alpine Saracen (De originele, niet de KL ARWY meuk.) 120L

     

    Deze zijn oplopend in prijs ergens tussen de €75 en €150 afhankelijk van de staat en verkoper.

     

    Bedankt voor de TIP VLADIMIR:)

×
×
  • Nieuwe aanmaken...