Ga naar inhoud

lichtje

Lid
  • Items

    125
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door lichtje

  1. En hoe zal het zijn om een bestemming in te stellen. Je kan wel een adres invoeren, maar dan moet er net ook parkeerplek zijn. Of zal hij door rijden tot dat hij wat vind (al is het ver weg).

     

    Sommige mensen (ik ook) zetten de auto ook wel eens op de stoep, om spullen in en uit te laden. wat voor mogelijkheden zal je hier voor krijgen. Of zal dat niet meer kunnen, omdat het niet mag.

  2. @tom666, dat klopt, maar jij antwoord met een citaat van mij erbij doet, en je schrijft steeds jij met hoofdletters, vindt je het gek dat ik zo reageer.

     

    On topic, na wat reacties hier, en zelf na te denken. Is het zeker goed om in elke tas een mes te hebben.

    en wil mijn excuses aanbieden wat ik zei, en de reacties naar mij toe die nergens opslaan.

  3. Wel. Echt waar. En een aansteker en lucifers en een firesteel. In elke tas. Elke tas moet je kunnen pakken en weten dat je niet zonder het meest essentiële instrument zit wat een mens nodig heeft. Een mes.

     

    Dat is voor iedereen anders. Ik heb volgens mij ook gezegd, voor mij.. ik heb ook drie fotografie tassen, daar zit ook niet in elke tas een camera en lenzen in.

     

    Edit: Ik zal vast in de toekomst best wel een tweede mes erbij hebben.

  4. Ik heb er wel papieren vroeger voor ontvangen, echt was op het moment dat het werd afgeschaft. Dus ik hoefde niet meer. Opzich had ik er zelf geen problemen mee gehad. Soms denk ik ook dat voor sommige mensen dit wel een goede iets zou zijn, als je soms kijkt hoe

    kinderen tegenwoordig opgevoed worden, maar ik zeg dit niet algemeen het is mijn mening denk dat sommige ook wel zo over denken.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...