Ga naar inhoud

dubbel0

Lid
  • Items

    362
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door dubbel0

  1. Hallo allemaal,

     

    Ik zie hier dat er veel messen en andere wapen achtige zaken uit het buitenland worden besteld.

    Nu heb ik diverse website waar ik spullen heb gezien.

     

    Al deze websites komen uit het buitenland.

     

     

    Weet iemand hoe het zit als ik een mes bestel uit het buitenland.

    Dan wel andere zaken.

     

    Kunnen we gewoon messen, zwaarden, bijl en boog gewoon bestellen zonder dat we hier last van krijgen.

     

    hoi ben,

     

    mits ze niet in de verboden vallen van de wet wapens en munitie kan je ze gewoon bestellen en zou je ze aangeleverd moeten krijgen. let wel op de invoer heffing ( volgensmij bestellen buiten de eu). ik classificeer het trouwens als gereedschap met al dan niet verzamelwaarde. ook voor een jager is het geen wapen, maar gereedschap. ( m.o.)

     

    *eventuele aanvullingen altijd welkom*

  2. Dat die info ? wetsaanpassing inmiddels weer verouderd is dat had ik ook al verwacht . Derhalve had ik het ook al veranderd in de tekst .

    Ik vond het alleen zo mooi wat en hoeveel woorden er nodig zijn om het overzicht kwijt te raken . Wat een teksten in die Wetboeken ;)

    Ze moeten wat te schrijven hebben ;)

     

    excuseeeee moi :) verkeerd begrepen :) inderdaad zoveel woorden om maar geen gaatje over te laten in de wet.... maar... tis een goed mes. hier heb ik een glock niet om de naam trouwens, ik liep dr gewoon " tegen an" en nog 1 of ander amerikaans leger ding , zelfde soort en kwaliteit.

  3. Komt deze uitleg zo ongeveer in het kort overeen met de wet?

     

    http://www.knivesandtools.nl/nl/ct/messen-wetgeving.htm#

     

    de tekst van knives en tools klopt aardig en als je je daar aan houd kan je niet zoveel gebeuren qua strafbare zaken. de bekendmaking die @frans81 noemt is hopeloos verouder en is al verwerkt in de WWM (anno 2015)

     

    Het verschil zit in het DRAGEN ( bij je hebben en voor onmiddellijk gebruik geschikt) of VERVOEREN ( bij je hebben en DEUGDELIJK VERPAKT en NIET voor onmiddellijk gebruik geschikt) alles wat men in nederland in een winkel mag kopen is geschikt om te vervoeren. ( bijv. van de winkel naar je huis/ van je huis ) en zal men thuis VOORHANDEN mogen hebben.

     

    Dat de politie in wisselende gevallen reageert op "incidenten" heeft te maken met kennis en kunde, uit oogpunt van een agent is 1 x onterecht van straat beter dan 1 x laten lopen. na de onterecht inbeslagname kan er namelijk altijd nog bezwaar gemaakt word. het is wat lullig als je zelf de letterlijke wettekst niet kent en zo een mooi verzamelstuk kwijt raakt. iedere burger word geacht de wet te kennen ;)

  4. ik ook al, maar een tegengeluid mag ook gehoord worden, en bij mijn weten praat ik over misdaad cijfers, statistieken ,angst voor het onbekende en indoctrinatie/ brainwash. ik weet donders goed dat ik op het randje loop hiermee, en ik stel het zeker op prijs als een mod mij waarschuwt/ de forumegels nog eens onder mijn aandacht brengt als hij/ zij vind dat dat nodig is.

     

    als ik eens lekker wil discussiëren over de fantastisch ontwerpen van John Mozes of Dieudonne Saive en Ernest Vervier doe ik dat wel ergens anders ;)

     

    moi 00

  5. Bedankt voor de reacties allemaal!

     

    Een machine zie ik niet zo zitten maar dat is vooral door de ruimte die dat in neemt. Ik heb gewoon geen plek om hem te laten.

     

     

     

    Omdat een mes een erg nuttige tool is waar je heel erg veel mee kunt doen. Nou moet ik zeggen dat ik niet zo snel een concaaf/ hol geslepen mes zou nemen, maar waarom zou je geen convex mes willen?

    @carismo bedankt voor de toelichting, dat is dan ook gelijk de reden voor mij om geen hol geslepen mes zou willen hebben. specialistische tools / slijpmethodes om de scherpte te behouden (convex).

    in een shtf moet alles zo eenvoudig mogelijk zijn zonder specialistische dingetjes (m.o.)

  6. is te oud om opgeroepen te worden (in iedergeval bij de eerste golf) en heeft ook nooit de dienstplicht vervuld, koopvaardij uitstel.

     

    maar ... na mijn 27ste vrijwillig dienst genomen :D dus enig kennis is wel aanwezig :D

  7. Jong geleerd, oud gedaan?

     

    Kids with Guns: UK's Army Cadet Force (Full Length)

     

    hoe sneller je kinderen leert omgaan met "die zooi (in ondeskundige handen)" hoe beter, dan krijg je ook zeker minder ongelukken.

     

     

    (zo nu eerst ff een oppertje zoeken) :-D

  8.  

    Na de eerste minuten weet je het al: drugs wapens olie religie geld - de vijf groepen die de Wereld beheersen

     

    afrika en kindsoldaten is een voorbeeld daarvan, zwaar onder de drugs lekker een ak leegschieten, er was ( bij mij iig) al bekend dat isis anti depressiva (angstremmers) gebruikt bij hun mannetjes.

     

     

    1 patatje oorlog... aloha snackbar !

  9. Open brief van Luuk Koelman aan Geert Wilders.

     

    bedankt voor het delen, dit alles zo lezend lijkt het me tijd worden dat de vreedzame moslim meerderheid zijn/ haar mond eens open doet. moord en brand schreeuwend ( figure off speech) dat ze het extremisme uit naam van de islam niet meer pikken !

×
×
  • Nieuwe aanmaken...