Ga naar inhoud

nu even niet

Lid niveau 2
  • Items

    1494
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    2

Berichten die geplaatst zijn door nu even niet

  1. Op 8-4-2021 om 20:21, martin zei:

     

    Nu vind ik overigens de cijfers puur rationeel gezien alsnog acceptabel want als je kijkt naar de cijfers van sterfgevallen corona versus sterfgevallen vaccin je niet echt lang moet nadenken welke kant de balans uitslaat.

     

     

     

    Maar dat is nou juist een dingetje, welke corona sterftecijfers neem je dan? CBS zegt oversterfte 20.000 in 2020, dat is dus inclusief hittegolf doden, griepdoden, en doden als gevolg van de maatregelen “tegen” corona, uitgestelde zorg, etc, maar stiekem wordt geïnsinueerd dat dit allemaal door corona komt. U moet tenslotte bang blijven…..RIVM zegt in 2020 meen ik iets van 15.000 doden door/met corona (maar doen alsof het allemaal DOOR corona komt).

    Gaan we uit van cijfer RIVM, deze zijn dus vervuild (= toegenomen) door de sterfte MET corona. Maar hoe zeer zijn die vervuild? Hoeveel mensen worden onterecht als coronasterfgeval geregistreerd? Van het totaal aantal ziekenhuisopnames met corona, blijkt grofweg  1/3 te zijn opgenomen DOOR corona en 2/3 MET corona (dwz opgenomen voor iets anders en ergens in het traject positief getest voor corona), als we aannemen dat dit ook opgaat voor de sterfgevallen (zal vast niet helemaal kloppen, maar iets beters hebben we geloof ik niet…) dan zijn dus 10.000 mensen (2/3 van 15.000) overleden MET corona en “slechts” 5.000 DOOR corona…….

    Tevens, ons sterftecijfer stijgt al zo’n jaar of 10 vanwege de vergrijzing, dus je mag sterftecijfers van 2020 niet zomaar vergelijken met die van 2019 en jaren daarvoor, je moet rekening houden met de stijgende trend. Plus je moet rekening houden met de groeiende bevolking, dus sterftecijfer uitdrukken in aantallen/duizend mensen. En dan krijg je een grafiekje ongeveer zoals deze (https://www.indexmundi.com/g/g.aspx?v=26&c=nl&l=nl ) en blijkt er niet zo heel veel aan de hand te zijn voor wat betreft de sterfte in Nederland.

    “Ze” doen er van alles aan om ons bang te maken/houden, cijfers mbt besmettingen en sterfte worden omhoog gekrikt, bv door alle positief geteste mensen als besmet/besmettelijk aan te merken, bv door enkel te kijken naar totaal aantal positief getesten zonder te corrigeren voor aantal afgenomen tests, bv door opnames MET en opnames DOOR corona op één hoop te gooien, bv door constant met voorspellingen te komen over een vreselijke tweede/derde/vierde/…..golf, een enge mutatie zus en een vreselijke mutatie zo,…….

    En zoals de cijfers mbt besmettingen/slachtoffers van corona constant omhoog worden gemanipuleerd, zou het mij niet verbazen als de cijfers mbt slachtoffers van het vaccin omlaag worden gedrukt, maar zeg erbij dat ik daar nog niet veel over heb gehoord/gelezen. Maar “ze” zijn al vanaf dag één zo ontzettend druk om ons over te halen ons te laten vaccineren dat ik geloof dat ze er alles aan doen om de cijfers zo positief mogelijk voor te stellen. Trouwens, alleen al die enorme druk om je te laten vaccineren is voor mij al reden genoeg om het niet te doen, nog los van alle andere motieven.

     

    Groet!

    • Leuk 2
  2. 1 uur geleden, Ron sr zei:

    Ook Prof Pierre Capel heeft aangegeven dat angst een negatief effect heeft op het immuunssysteem. 

     

     

    volgens mij kun je wel stellen dat ongeveer alle genomen maatregelen gericht zijn op de afbraak van ons immuunsysteem; handen wassen, mondkapje, binnen blijven en afstand houden en natuurlijk de enorme angst en stress.

     

    dank voor jouw bijdragen!

     

    • Leuk 3
  3. 23 uur geleden, Winterslaapisbeter zei:

    Wanneer een vaccin je voor 90% beschermt, m.a.w. 90% van de mensen die COVID-19 zouden oplopen nadat ze het virus kregen krijgen het nu niet, dan is er geen reden meer om bang te zijn voor mensen die niet gevaccineerd zijn. Kortom, het vaccin werkt.

    Dank voor je reactie.

     

    En nu dan maar hopen dat de wijzen van het RIVM en onze geweldige heersers het ook zo zien!

     

    Groet

  4. 8 uur geleden, Raycoupe zei:

    Alle oorlogen, na WOII, zijn begonnen door Republikeinse presidenten. Vietnam, Eerste Golfoorlog, Afghaanse oorlog, Tweede Golfoorlog.

     

    Zie:

    https://nl.wikipedia.org/wiki/Lijst_van_presidenten_van_de_Verenigde_Staten

    en

    https://www.google.com/search?q=oorlogen+amerika&ei=_e9mYLzbOMCN9u8PraOwwAg&oq=oorlogen+amerika

     

    Het was Eisenhouwer, die de dominotheorie invoerde, vandaar dat ze in Vietnam de boel overnamen: https://historiek.net/vietnamoorlog-oorzaken-samenvatting-gevolgen/76855/

    het kan mij niet zo veel boeien welke presidenten wat hebben uitgevreten, maar je noemt hier wel enkel de grote, "echte" oorlogen. Ik denk dat je een ander (genuanceerder) beeld krijgt wanneer je ook de kleine, sneaky oorlogen meeneemt (somalie, bosnie, oekraine, colombia, libie, syrie, jemen,.....) als ook regime changes, interventies, steunen van ondeugende jongens, opruien van bevolking, creeeren van "revoluties", acties die de wereldvrede bedreigen, financieren en trainen van allerhande fanclubjes, etc, etc.....

  5. 8 uur geleden, Perry zei:

    Hij is ex kgb beste tijd van zn leven net als veel van zn maten 

    Rusland ziet de sovjet periode als beste tijd. Wie wil dat niet terug. En als je dat ongestraft kan doen.

    Ziet stalin als held van rusland.

    En hij niet alleen zijn meerdere Russen die dit ook zo hebben. 

    En Europa en Amerika helpen erbij door zich steeds meer op te houden bij hun grenzen en zaken te boycotten. Waardoor Russen het idee krijgen dat wij degene zijn die hun bedreigen wat ook nog een kern van waarheid in zit. 

     

    https://www.ad.nl/buitenland/sovjetnostalgie-in-rusland-naar-recordhoogte~aad296f8/

     

    https://www.groene.nl/artikel/wat-poetin-wil

    ik weet niet of het allemaal waar is wat je zegt, maar zelfs al zou het waar zijn, dan nog zijn het geen erg sterke argumenten;

    - hij is ex-kgb DUS is een bedreiging voor de regio??

    - hij ziet de sovjet periode als beste tijd, DUS gaat die in ere herstellen??

    - hij ziet Stalin als held, DUS gaat hij zijn buurlanden binnenvallen???

     

    maar die kern van waarheid, daar heb je zeker gelijk in, al is het volgens mij een enorme understatement......

  6. Op 1-4-2021 om 11:55, Winterslaapisbeter zei:

    Goed nieuws, daar is inmiddels meer data over, dus die stelling kunnen we beoordelen.

     

    https://www.cdc.gov/media/releases/2021/p0329-COVID-19-Vaccines.html

     

    tl;dr; bij het Moderna vaccin heb je in de echte wereld bij 1 dosis 80% minder kans om geinfecteerd te raken, en bij twee dosissen 90%. Dit is onderzocht bij ziekenhuispersoneel, als frontline werkers zijn zij vaker de pineut. Kortom, het werkt.

     

     

    de bovenstaande stelling wordt toch niet door het artikel bevestigd, en evenmin ontkracht, dus m.a.w. helemaal niet beoordeelt? of mis ik ergens iets?

    • Leuk 2
  7. Op 29-3-2021 om 11:03, Perry zei:

    Ik ben heel benieuwd wie dan die plek wil gaan innemen.

    Sowieso is China een kanshebber maar ook Rusland is al weer meer op het strijdtoneel te vinden. En die heeft al wat ingenomen. Als China de stap neemt om Taiwan te gaan annexeren zou Rusland het mischien nog wel wagen om Oekraïne binnen te vallen. 

    Maar ik denk dat Amerika's macht al een lange tijd tanende is. China en Rusland net als noord korea trokken nooit echt wat van ze aan.

    "zou Rusland het mischien nog wel wagen om Oekraïne binnen te vallen">>>> grote kans dat dit gebeurt voordat China iets doet, het rommelt er in elk geval al weer flink: 

     

    https://thewashingtonstandard.com/as-russian-tanks-move-toward-ukraine-earth-braces-for-possibility-of-world-war-iii-eruption/

     

    As Russian Tanks Move Toward Ukraine, Earth Braces For Possibility Of World War III Eruption

    "Of course, the Russians will never hand over Crimea willingly because they consider it to be Russian territory, and so Ukraine would have to take it by force.

    This is essentially a declaration of war against Russia, and Zelensky would have never signed such a document without the approval of the Biden administration."

     

    Oh ja, dir speelt ook nog:

    Warships & submarines entering zone of Nord Stream 2 pipeline in ‘planned & prepared provocations’ to obstruct work, says operator

     

    "With the controversial Nord Stream 2 gas pipeline nearing completion and US sanctions against contractors failing to stop its construction, its operator has reported an increased “provocative” activity of warships in the area.

    According to Moscow news agency TASS, Nord Stream 2 AG’s branch director, Andrey Minin, claimed that the last three months have seen a growth in military presence in the area.

    “After the resumption of Nord Stream 2 offshore construction in January 2021, there has been an increase in activity of military ships, planes, and helicopters, as well as civilian ships of foreign countries, whose actions are often provocative in nature,” Minin said, noting that the presence of these vessels could damage the pipeline." 

    https://www.rt.com/russia/519857-warships-submarines-nord-stream/

    • Leuk 1
  8. 1 uur terug, martin zei:

     

    Dat lijkt me niet.

    Het idee van vaccinatie is dat je lichaam reeds op de hoogte zal zijn hoe een antilichaam moet worden gemaakt.

    En of dat nu komt door een eerdere besmetting, of door en vaccin, het effect is hetzelfde.

    Het verschil tussen een mRNA-vaccin of een "traditioneel" vaccin is dat in het eerste geval je eigenlijk de boel voor de gek houd. Je lichaam denk nog steeds dat er een lichaamsvreemd eiwit je lichaam binnendringt en gaat alsnog aan de slag om een antilichaam te maken.

     

    En of dat antilichaam nou bekend is door een echte besmetting of een "nep besmetting" maakt niks uit.

    De tijd die je lichaam nodig heeft om met een antilichaam dat virus aan te pakken zal gelijk zijn.

    Uiteraard wel met de kanttekening dat het herkenbaar zal zijn.

    Bij een mutant die niet herkend zal worden kan je lichaam weer vanaf 0 aan de slag.

    Maar dat effect heb je sowieso ook met een vaccin. Het zal nooit zo zijn dat men nu al rekening kan houden met een mutatie die in de toekomst mogelijk gaat plaatsvinden.

     

    Het kan naar mijn idee een paar kanten opgaan met dit virus.

     

    - Over 1,5 jaar is het spoorloos verdwenen zoals dit bij de Spaanse griep ook het geval was

    - Over 1 jaar kom men tot de conclusie dat het geen zin heeft om het op deze manier aan te pakken en zal men d.m.v. beter behandeling (en medicijnen) het als een soort van griepvirus aanpakken.

    - Dankzij de combinatie van vaccin en het paraplueffect sterft het virus uit.

    - Het blijft muteren en we gaan allemaal dood.

     

    Maar dat laatste is zeer onwaarschijnlijk aangezien een virus niet kan overleven in dood materiaal. Het domste virus is een virus wat te dodelijk is. Want dan zal het virus zichzelf uitroeien.

     

     

     

     

    Hallo Martin,

     

    Dank voor je uitleg, ik hoop dat je gelijk hebt/krijgt mbt de werking van het vaccin.

     

    Wat betreft de kanten die het op kan gaan met dit virus, kunnen we missschien nog één optie toevoegen aan jouw lijst, namelijk dat iedereen jaarlijks moet worden gevaccineerd om beschermd te zijn tegen de nieuwe mutaties (volgens mij het meest waarschijnlijke scenario....).

     

    Groet!

  9. 3 uur geleden, martin zei:

     

    Dat is juist maar laten we gevaccineerden en ex besmette personen even gelijk aan elkaar maken en deze groep kan je zien als immuun.

    Een virus zal bij een immuun persoon binnen zeer korte tijd worden herkend en onschadelijk worden gemaakt.

     

    Een van de bekendste voorbeelden zijn "de waterpokken"

    Dit is een virus en vrijwel ieder kind zal het krijgen. En het immuunsysteem is de eerst keer druk bezig om dit virus op te ruimen. Tijdens deze periode ben je ziek. Maar na deze periode ben je 100% immuun (op een paar uitzonderingen na) en zal je immuunsysteem bij de volgende kennismaking met dit virus gelijk aan de slag gaan met het opruimen zonder de tijd om een antilichaam te gaan creëren. (want je immuunsysteem heeft een geheugen en dat antilichaam blijft voor waterpokken altijd gelijk)

     

    De reden dat we niet vaccineren voor waterpokken is omdat de voordelen hiervan niet opwegen tegen de nadelen (kosten/baten/effect/klachten/bijwerkingen etc etc)

    Tegen Polio is het wel overduidelijk dat de nadelen hiervan veel zwaarder wegen dan niet vaccineren.

     

    M.b.t. corona is het (tot nu toe) extreem uitzonderlijk dat men een herbesmetting zal oplopen. Wat niet uitzonderlijk zal zijn is een herbesmetting met een mutatie die dermate anders is waardoor je immuunsysteem dit virus als onbekend zal beschouwen en vanaf 0 weer aan de slag zal moeten gaan.

     

    Terug naar "herbesmetting"

    Zodra ik dat virus (ik ben reeds besmet geweest met de Engelse variant) nog eens tegen ga komen dan mag ik ervan uit gaan dat binnen 5 minuten dat virus overwonnen zal zijn. Als het echter een mutatie is dan kan ik weer vanaf 0 beginnen en ben ik dus weer een stuk langer besmettelijk. Als iemand een vaccin heeft gehad dan is het de bedoeling dat je immuunsysteem reeds op de hoogte zal zijn hoe een antilichaam zal moeten worden gevormd. En de tijd die je nodig zal hebben om die antilichaam te maken zal een fractie zijn van de tijd je lichaam nodig zal hebben als je vanaf 0 moet beginnen.

     

    Dit is allemaal basis theorie en natuurlijk kan het bij bepaalde virussen weer net iets anders gaan maar de basis blijft redelijk gelijk.

     

    Het zal wel zo zijn dat je een virus zo min mogelijk tijd moet geven om te muteren.

    En dat is een discussie die nu vanuit meerdere kanten word gebruikt bij zowel de voorstanders als tegenstanders.

    Dit maakt het allemaal nog onduidelijker terwijl de basis relatief simpel is.

     

    Hoe langer een virus de tijd heeft om zich aan te passen, hoe meer mutaties.

    Tenzij het een dom virus is wat vrijwel niet muteert. (maar die kans is vrijwel nihil)

    Dus kom je uit op

    - snel vaccineren wereldwijd.

    - gefaseerd de bevolking zo snel mogelijk groepsimmuniteit laten verkrijgen.

     

    Op dit moment is iedereen maar een beetje aan het aanklooien en dit aanklooien zal de geschiedenis ingaan als de grootste faal ooit.

     

     

     

     

     

     

     

    Dank voor je uitvoerige en heldere antwoord. Ik volg je helemaal en ben het grotendeels met je eens, vooral je slotconclusie. Echter, je zegt "Dat is juist maar laten we gevaccineerden en ex besmette personen even gelijk aan elkaar maken en deze groep kan je zien als immuun." En dat is nou juist wat ik me afvraag; kun je die twee categorieen aan elkaar gelijkstellen wat betreft immuniteit. Zoals ik het heb begrepen ben je als gevaccineerde niet "echt immuun", je krijgt het virus evengoed en kunt het tevens nog verspreiden, je hebt enkel minder symptomen.....dus, zoals ikzei, misschien werkt het dan juist wel averechts....

     

    Dank, groet!

    • Leuk 1
  10. Op 27-3-2021 om 14:29, Raycoupe zei:

    Als het virus onder niet gevaccineerden blijft rondgaan, ontstaan er nieuwe mutaties waar tegen bestaande vaccins wellicht niet werken. Dan moet je ook weer nieuwe vaccins gaan ontwikkelen en blijf je bezig.

     

    maar het is toch zo dat je als "gevaccineerde" nog steeds besmet kunt worden en dus anderen kunt besmetten? dus blijft het virus toch wel rondgaan. Het "vaccin" onderdrukt toch enkel de symptomen? Dan werkt het wellicht zelfs averechts, je bent "gevaccineerd" dus je voelt je veilig en hebt geen symptomen dus je blijft niet thuis in bed....... en dus zijn "gevaccineerde" mensen misschien we een groter gevaar voor andere "gevaccineerden" dan de niet gevaccineerden want die krijgen (deels) wél symptomen en blijven dus thuis in bed?

     

    Verder kan ik me ook wel wat voorstellen bij wat die belg VandenBosche zegt, nl dat je niet moet vaccineren tijden pieken in het aantal besmettingen omdat dan teveel virusdeeltjes in aanraking komen met het vaccin waardoor de kans op resistente mutaties groter is. Lijkt me een beetje een zelfde soort verhaal hoe onkruiden resistent worden tegen herbiciden? Maar misschien zit ik er naast? Zoveel informatie de laatste tijd, en zo weinig tijd om alles te lezen.....

     

    Groet!

    • Leuk 2
  11. Op 25-3-2021 om 22:23, nu even niet zei:

    gaat dit nog gevolgen krijgen?

     

     

    blijkbaar wel: From toilet paper to coffee, here are some of the products that could soon be in short supply because of the Suez Canal blockage

     

    "It will affect "basically anything you see in the stores," Lars Jensen, an independent container-shipping expert based in Denmark, told NBC News.

    About 12% of global trade moves through the Suez Canal, the Egyptian waterway that connects Europe and Asia. The Ever Given, one of the largest vessels in the canal, has been blocking hundreds of cargo ships from passing through.

    Even before the blockage, businesses were struggling with supply shortages because of the coronavirus pandemic. Nike, Costco, Toyota, Honda, and Samsung have recently said supply-chain issues are harming business this quarter and would likely have an impact going forward."

     

    https://www.yahoo.com/news/toilet-paper-coffee-products-could-162850532.html?guccounter=1

     

     

     

    • Leuk 1
  12. Ik wil je niet teleurstellen hoor, maar ons “recht op vrije keuze” is al heel lang foetsie, en wij, de “complotdenkers”, weten dat ook al heel lang. Gelukkig begint dat nu ook bij meer mensen door te dringen dankzij het coronacircus. Helaas nog niet bij de meerderheid, die wil nog steeds minder recht op vrije keuze, minder privacy, minder vrijheid, minder rechten etc, zie uitslag verkiezingen.

     

    Jouw vrijheden zijn al heel lang geleden beetje bij beetje van je afgepakt. Dit gaat stapsgewijs (dan valt het minder op), ondersteund door een geweldige propagandamachine, waardoor je steeds “vrijwillig” vrijheden afstaat, onder het mom van milieu, terrorismedreiging,  stikstofcrisis, klimaatverandering, pedofielen op internet, coronacrisis, dreigingen van “dictators”  en andere smoesjes. Het “recht op onderwijs” is simpelweg  leerplicht, je bent niet meer vrij om je kinderen op te voeden zoals jij dat goed acht, je moet ze afstaan aan de staatsinstellingen, liefst zo jong mogelijk, zodat ze daar de informatie krijgen waarvan het ministerie van waarheid denkt dat ze die hebben moeten. Het “recht op werk” voor de vrouwen is nu voor de meeste vrouwen een plicht om te werken geworden omdat ze anders niet rond kunnen komen. En vrouwen die werken hebben geen tijd om de kinderen op te voeden, dus daar zorgt de staat “netjes” voor….toeval?? Jouw “recht op vrije meningsuiting” is beperkt tot datgene wat is goedgekeurd door het ministerie van waarheid; wil je demonstreren voor het klimaat of blackliesmatter, prima, maar als je wilt demonstreren tegen overheidsbeleid in zake coronacircus dan krijg je geen toestemming of slaat de mobiele eenheid  jou de schedel in. Als je deugt, prima, en zo niet, dan ben je fakenews, complotdenker of fascist…..Jouw “stemrecht” is niet veel meer dan een mechaniek om het huidige systeem in stand te houden met jouw goedkeur. Oh ja, eigendomsrecht, heb je een “eigen huis”? Zodra je stopt met betalen van onroerend goed belasting raak je jouw “eigen huis” snel kwijt, dus in feite huur je jouw “eigen huis”, alleen noemen we het geen huur maar belasting.  Enz enz…

     

    De meeste mensen nemen “vrijwillig” afstand van hun recht op vrije keuze. Dit dankzijn maanden- of jarenlange propaganda via school, tv en kranten. En deze mensen kiezen zelfs voor minder vrijheid (nogmaals zie verkiezingsuitslag). Tuurlijk, in theorie ben je vrij om te kiezen, als je tenminste nog kunt spreken van “vrij” na jarenlange indoctrinatie. En zelfs al ben je echt vrij, dan nog zijn je keuzemogelijkheden  beperkt tot de keuzes die voor ons zijn voorgeselecteerd.

     

    Veel mensen vieren ergens in mei hun vrijheid, maar zo’n soort dag hebben ze in noord korea geloof ik ook…..(en sterker nog, waarschijnlijk lachen zij ons uit omdat wij onze “vrijheid” vieren….)

     

    Dus, het slechte nieuws, je hebt al heel lang geen echte keuzevrijheid meer. Het goede nieuws: dit begint steeds meer door te dringen. En als je er over na gaat denken, dan ben je binnen de kortste keren een complotdenker…….

     

    Meer interesse in dit thema, zie filmpjes “filosofie van de vrijheid” en “the story of your enslavement”

     

     

     

    • Leuk 4
  13. 12 uur geleden, doom zei:

    In de media is opvallend weinig ruimte voor kritiek op het optreden van de politie. Kranten schrijven steevast dat burgers de boel uit de hand laten lopen. Ook zou de politie proportioneel geweld gebruiken. Een politieagent heeft bij de Buitenparlementaire Onderzoekscommissie 2020 een verklaring afgelegd die een ander beeld schetst.
     

    De mate van geweld die mijn collega’s gebruikte was disproportioneel,” zei de gewetensbezwaarde agent. “De jongens werden tegen de grond gewerkt, en met veel kabaal en geweld geboeid. Eén van hen had een grote wond op zijn wang en kin, omdat zijn hoofd tegen de grond werd gedrukt. Hij schreeuwde dat hij pijn had. De collega antwoordde dat hij dan maar moest zorgen dat hij de volgende dag voor 21.00 uur ‘met zijn gore reet thuis zat, in plaats van als een klotewappie buiten rond te hangen met die teringmuziek’.”

    Op het bureau werd de agent erop aangesproken dat hij zich te veel afzijdig had gehouden. ‘Je moet erop rammen wanneer ze een grote bek hebben’, zei zijn collega. “Hij liet de zaak opzettelijk uit de hand lopen, zodat hij ‘op kon treden’ zoals hij dat altijd noemt,” aldus de agent.
     

    https://bpoc2020.nl/verhoren/#pv

     

    https://bpoc2020.nl/pdf/Transcriptie politieverhoor 8.pdf
     

     

     

    zie over dit thema ook het recente interview van Blue Tiger: 

     

    "WAT EEN MOED! Vier agenten hebben het aangedurfd om in Blue Tiger Studio te vertellen dat ze het zat zijn hoe hun collega's zich opstellen naar demonstranten. Al sinds de boerendemonstraties ontsporen demonstraties stelselmatig in steeds beangstigender en grover politiegeweld. Aan tafel analyseren ze met Tom Zwitser de gedaanteverandering qua bevoegdheden, bevelsstructuur en groepsdwang die de politie de laatste jaren heeft ondergaan. Er is een verstikkende sfeer in het korps ontstaan waar het opmaken van valse processen-verbaal (pv's), intimidatie van burgers en militarisering van het korps volstrekt normaal zijn geworden."

     

     

    • Leuk 3
  14. 12 uur geleden, Winterslaapisbeter zei:

    Wat deze mevrouw in de basis zegt, namelijk dat er sterke immuunresponses zijn waargenomen bij proefdieren die de destijds gemaakte corona-vaccins kregen, is volgens het artikel correct want dat is wat het artikel zegt. Wat het artikel niet zegt is dat dit ook bij mensen gaat optreden, er staat enkel dat je er rekening mee moet houden op basis van eerdere waarnemingen bij andere vaccins en op basis van de waarnemingen bij dit vaccin bij muizen. De vaccins werkten verder prima. Op basis van dit artikel concluderen dat er mensen zullen sterven aan een cytokine storm omdat we een vaccin ( meerdere vaccins) tegen COVID-19 hebben ontwikkeld is wat verder gaan dan dat het artikel beschrijft. Een beetje zoals aannemen dat op basis van de 2-1 voorsprong in set 1 iemand een wedstrijdje tennis gaat winnen. Ja, in theorie kan het dat het nu al duidelijk is, nee, het kan ook heel goed anders aflopen ;-).

     

    Zelfs al klopt het wat ze zegt dan is dit nog niet hetgene waar de WHO het over heeft. De WHO heeft het over een nieuwe pandemie veroorzaakt door een nog onbekend of mogelijkerwijs bekend virus. God zij dank zijn onze vriendjes Ebola en Marburg niet overdraagbaar op een manier zoals verkoudheden, anders waren we zwaar de pineut. Mocht er ooit een virus langskomen dat net zo besmettelijk is als COVID-19 maar dan met een hoge kans op sterfte... dan krijgen we "een big one" . De laatste Big One was de spaanse griep die meer slachtoffers maakte dan de eerste wereldoorlog. 

     

    dank voor je duidelijke en uitvoerige antwoord.

     

    ik stelde de vraag omdat ik de laatste maanden diverse malen dingen heb gelezen/gehoord van soortgelijke strekking. Iemand (weet niet meer wie of waar) beweerde dat dit de reden was dat er na jaren van onderzoek nog immer geen vaccin tegen coronavirussen bestond. diverse testen met proefdieren leken in eerste instantie geslaagd, totdat deze dieren het loodje legden of ernstig ziek werden bij een latere besmetting. zal binnenkort nog eens kijken of ik er nog iets over kan vinden. 

     

    en wat betreft WHO, wanneer dat soort instanties zomaar "uit het niets" voorspellingen doet, dan zoek ik daar vaak wat achter. en jij zegt dan waarschijnlijk "iedereen kan zo´n voorspelling doen, zo´n pandemie komt een keer.....". En daar heb je gelijk in, maar toch, ik denk er het mijne van......"zij weten iets..." denk ik dan.... Maar goed, de tijd zal het leren!

     

    Dank, groet!

     

     

    • Leuk 1
  15. Professor Dolores Cahill: Why People Will Start DYING A Few Months After The First mRNA Vaccination (bitchute.com)

     

    https://www.bitchute.com/video/Dxjp6nkwhWn8/

     

    kan iemand met meer kennis van zaken vertellen of het klopt wat deze mevrouw zegt? is wel in lijn met dingen die ik eerder heb gelezen over tests op dieren die massaal stierven na nieuwe infectie.

     

    als het klopt wat ze zegt, dan kan het zijn dat dat hetgene is waar WHO op doelt:

    WHO: Bigger Pandemic Than COVID Is Coming

    https://www.thetruthseeker.co.uk/?p=224077

     

    dwz vaccin maakt (indirect) slachtoffers, kom we noemen het "covid21"......??

     

     

    • Leuk 1
  16. Op 21-11-2020 om 07:17, doom zei:

    Nu enkele berichten gelezen dat kort na of tijdens de Corona de volgende stap komt.

    Maanden de Wereld zonder stroom.

    Maanden zonder internet.

    Een buitenaardse dreiging.

     

    Wat denken jullie?

    ik weet het niet, maar wie het wellicht wel weten zijn de kopstukken van het World Economic Forum: https://www.iceagefarmer.com/2020/11/15/next-crisis-bigger-than-covid-power-gridfinance-down-wefs-cyber-polygon/

     

  17. Op 9-5-2020 om 15:18, vheeswijk zei:

    Er is een nieuwe website "ZelfzorgCovid19.nl" over de ondersteuning van het afweersysteem.  Over Zink, Quercetine, Vitamine C en D.  Ook Kinine (Quinine) aanwezig in Tonic speelt een rol (samen met Zn). Zink is al een paar keer genoemd op dit forum. Zinkgebrek komt nl vooral bij ouderen veel voor.

     

    de drijvende kracht achter die site blijkt huisarts Rob Elens te zijn. Die kwam enige weken geleden in het nieuws nadat hij door de Inspectie voor de Gezondheidszorg was teruggefloten omdat hij coronapatiënten genas. Dit artikel (https://www.vrijspreker.nl/wp/2020/05/tips-om-corona-te-voorkomen/) bevat wat achtergrond informatie en een interessant interview met die arts. (pas op: hoog gehalte aan complotfeiten!)

    • Leuk 2
  18. Op 1-5-2020 om 19:57, Sterredag zei:
    Ik twitter niet veel, zeg maar ... zeer weinig, maar dit kon ik toch niet laten.


    Ik snap helemaal niks meer van die maatregelen en wat wel en wat niet. Eerst was het geen samenkomsten toen ging het alleen om verguningsplichtig, bezoek thuis werd aangeraden niet teveel, maar dat was een advies en nu blijken er mensen te worden beboet die samen in een huis zijn. En acties buiten worden gestopt ook al zijn het geen vergunningssamen komsten.

    Wat willen ze nou? Die intelligente lockdown van Rutte betekend dat mensen helderziend moeten worden om te begrijpen wat men nu bedoeld, want die Horeca... die moest dicht, toen mocht horeca alleen op afhaal / bezorgen wel, maar in een Hotel is er absoluut geen sprake van ophaal of bezorgen, mensen verblijven daar en eten daar, en als je hem dan hoort praten dan doet hij alsof er niks aan de hand is.

    Ikea hoefde niet dicht, Primark hoefde niet dicht, de scholen hoefde van hem ook niet dicht, maar de kappers.. die mogen echt niet open.

    *zucht*

     

    Het is inderdaad verwarrend, maar de heldere uitleg in dit filmpje schept veel duidelijkheid: 

     

    https://www.vrijspreker.nl/wp/2020/05/nog-even-alle-corona-regels-op-een-rij-voor-wie-het-nog-niet-snapt/

     

     

  19. How does coronavirus kill? Clinicians trace a ferocious rampage through the body, from brain to toes

     

    "As the number of confirmed cases of COVID-19 surges past 2.2 million globally and deaths surpass 150,000, clinicians and pathologists are struggling to understand the damage wrought by the coronavirus as it tears through the body. They are realizing that although the lungs are ground zero, its reach can extend to many organs including the heart and blood vessels, kidneys, gut, and brain.

    “[The disease] can attack almost anything in the body with devastating consequences,” says cardiologist Harlan Krumholz of Yale University and Yale-New Haven Hospital, who is leading multiple efforts to gather clinical data on COVID-19. “Its ferocity is breathtaking and humbling.”"

     

    https://www.sciencemag.org/news/2020/04/how-does-coronavirus-kill-clinicians-trace-ferocious-rampage-through-body-brain-toes

  20. Op 25-4-2020 om 13:16, Info_junky zei:
     

    Die zin was mij ook opgevallen.

    Heb zelfs een vriendin er o er geappt met "We zullen die zin in de toekomst nog vaak gaan horen".

     

     

    een zeer interessant, actueel en erg complex thema, wat de komende tijd ongetwijfeld veel meer aandacht zal krijgen. veel is er al over gezegd en geschreven de laatste tijd, zie o.a.

     

    Noodverordening blijkt illegaal en moet worden aangepast

    https://www.trouw.nl/binnenland/noodverordening-blijkt-illegaal-en-moet-worden-aangepast~be66a1da/?referer=https%3A%2F%2Fnos.nl%2Fliveblog%2F2331530-online-omzet-supermarkten-explosief-gegroeid-trump-wil-proef-met-inspuiten-desinfectiemiddel.html

     

    Boze Duitsers demonstreren: ’Geef ons onze vrijheid terug!’

    https://www.telegraaf.nl/nieuws/1747044148/boze-duitsers-demonstreren-geef-ons-onze-vrijheid-terug

     

    Anwältin soll zum Widerstand gegen Corona-Maßnahmen aufgerufen haben

    https://www.spiegel.de/panorama/justiz/heidelberg-ermittlungen-gegen-anwaeltin-aufruf-zu-widerstand-gegen-corona-auflagen-a-72db6757-1c1a-4d03-bdb3-3c85429448fb

     

    Met name dat laatste verhaal is erg interessant, kon zo snel geen link in het Nederlands vinden. (verhaal van paar weken geleden, weet ook niet hoe het is afgelopen)

     

    Wat betreft die quote van Benjamin Franklin, die vlieger gaat volgens mij niet helemaal op,  wat hij ermee bedoeld volgens mij is het opgeven van JOUW vrijheden ten faveure van JOUW veiligheid. Echter waar het bij de corona maatregelen grotendeels over gaat is het opgeven van JOUW vrijheden ten faveure van de veiligheid van ANDEREN. Maar dan nog blijft natuurlijk de vraag of het correct/ethisch is dat de staat jouw vrijheid beperkt ten gunste van (de gezondheid van) anderen. 

     

    Er is een andere spreuk die zegt dat jouw vrijheid stopt daar waar de vrijheid van een ander begint. Dus wanneer ik "mijn vrijheid neem" en ik ga daarmee anderen benadelen, dan houdt mijn vrijheid daar dus op. Dus wanneer ik nu zou zeggen "schijt aan Corona, ik vind ziek worden niet erg, mijn vrijheid is belangrijker" dan kan het dus zijn dat door mijn gedrag anderen ziek worden en/of sterven. en dat is dus NIET MIJN VRIJHEID. Dus, als je het zo bekijkt, dan pakt de staat mijn vrijheid niet af, want het was dus niet mijn vrijheid.

     

    Dit is een thema waar ik al een paar weken mee worstel. Ik zie het belang van vrijheid, ik heb een grondige hekel aan een grote, machtige staat, ik gruwel van overheidsinterventies in mijn leven, gruwel van de verdere beperking van het kleine restantje vrijheid dat we in Nederland nog hebben. Maar in het geval van de "intelligente" lock down heb ik mijn twijfels, zoveel zelfs dat ik er niet in slaag een standpunt in te nemen. Niet dat ik mezelf verplicht voel dat te doen trouwens, maar het breekt mijn hoofd nogal. Hoe dan ook, ik geloof dat er de komende tijd nog veel over te doen zal zijn. Interessante discussie, dat zonder meer. 

     

    Daarnaast denk ik dat dit coronageval zeker zal worden aangegrepen op onze vrijheden nog verder te beperken, onze privacy nog verder te schenden en onze portemonnee nog verder te plunderen. Dus ja, van onze weinige vrijheden zullen er ongetwijfeld nog een aantal verdwijnen. 

     

    Morgen vieren we de verjaardag van ons ongekozen staatshoofd en ondertussen doet de staat er alles aan, middels de media en het staatsonderwijs,  om ons te overtuigen van onze vrijheid en hoezeer we die moeten waarderen en moeten vieren op 5 mei. Vrijheid die we al heel lang niet meer hebben, al ver voor de coronacrisis hebben verloren, maar we blijven het sprookje vertellen.....

     

    • Leuk 2
  21. 15 uur geleden, Winterslaapisbeter zei:

    Een eerste vergelijkende studie voor het gebruik van Hydroxychloroquine (HC) al dan niet in combinatie met azithromycine . Ik zou hem even aandachtig lezen wanneer je het spul in huis hebt.

     

    https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2020.04.16.20065920v1

     

    Mocht je liever niet lezen, dan hierbij de TL;DR : 386 patienten, HC 97; HC+AZ, 113 patienten; geen HC 158 patienten. Overlijdenspercentages HC 27.8% HC+ AZ 22.1%, geen HC 11.4% . Conclusies:

     

    1. HC helpt niet voorkomen dat je mechanisch geventileerd moet worden.

    2. Enkel HC leid duidelijk tot een hoger sterftepercentage.

    3. Het onderzoek onderstreept dat je beter kunt wachten tot medicijnen goed getest zijn.

     

    Zonder dubbel blinde studies, bij voorkeur meerdere, kun je niet definitief aantonen dat een geneesmiddel een negatief of positief effect heeft, maar ik kan me voorstellen dat je wanneer je dit nu leest je wel twee keer nadenkt voordat je HC wilt nemen als je COVID-19 hebt. Misschien heeft HC wel een beter effect bij mensen die pas net besmet zijn, maar bij mensen die al een tijdje ziek zijn is het op basis van deze studie af te raden.

     

    de videoboodschap van Chris Martenson van gisteren (22/04) gaat toevallig grotendeels over diezelfde studie. hij is er nogal kritisch over.

     

     

     

     

    • Leuk 1
  22. Coronavirus pandemic 'will cause famine of biblical proportions'

     

    "“I was already saying that 2020 would be the worst year since the second world war, on the basis of what we forecast at the end of last year,” he said. Added to that, earlier this year East Africa was hit by the worst locust swarms for decades, putting as many as 70 million people at risk.

    But the Covid-19 pandemic, which no one could have foreseen, has “taken us to uncharted territory”, he said. “Now, my goodness, this is a perfect storm. We are looking at widespread famines of biblical proportions.”

    According to a report produced by the UN and other organisations on Thursday, at least 265 million people are being pushed to the brink of starvation by the Covid-19 crisis, double the number under threat before the pandemic."

     

    "Money alone will not be enough, he added. It is difficult for relief workers to get through lockdowns around the world and set up air bridges when transport is paralysed. “We need money and access – not one or the other, both.”

    Also crucial is ensuring that supply chains stay open in the face of lockdowns and the difficulty of getting workers into the fields to tend crops if they are sick or unable to travel easily. “If the supply chain breaks down, people can’t get food – and if they can’t get food for long enough, they will die,” said Beasley."

     

    https://www.theguardian.com/global-development/2020/apr/21/coronavirus-pandemic-will-cause-famine-of-biblical-proportions

×
×
  • Nieuwe aanmaken...