Ga naar inhoud

charistyc

Lid
  • Items

    169
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door charistyc

  1. Western coalition strikes Syrian army camp, 3 dead, 13 injured

     

    The Syrian government has confirmed that there are three casualties and 13 personnel injured, as well as a number of military vehicles destroyed. The coalition jets fired nine missiles at an army camp in the Deir ez Zor province, which remains mostly under the control of Islamic State. The incident is the first of its kind since the coalition started to bomb Syrian territory more than a year ago.

     

    bron:

    http://www.rt.com/news/324940-syrian-army-coalition-strike/

  2. Gewoon maar laten gebeuren? Of ingrijpen?

    Ingrijpen betekend dat wij ons superieur voelen aan hun, en dat wij inderdaad gaan bepalen wat goed is voor een ander. Het staat haaks op hetgeen ik eigenlijk zou willen hoe het zou moeten verlopen, maar ik kan toch niet vast blijven klampen aan mijn ideaalbeeld wat niet meer strookt met de realiteit waar we nu in leven?

     

    ik zou zeggen laat ieder land zijn eigen ding doen, eigen keuzes e.d. en niet mee bemoeien( ook als ze mekaar afmaken) pas als zo een land hulp vraagt dan kun je iets doen NADAT je in gesprek bent gegaan en vraagt Hoe je kan helpen en maakt daar afspraken over. Of als bepaalde keuzes van een land consequenties heeft voor jou land kun je een gesprek aan gaan met dat land.

    Je kunt ervoor kiezen om te zeggen :Maar de wereld van vandaag is al zo verweven dat "je er niet mee bemoeien" bijna niet meer mogelijk is. De keuzes die het westen bijv. gemaakt heeft in het verleden heeft de situatie gemaakt zoals die nu is, dus we moeten het maar doen met de wereld zoals die nu is.

     

    of je kiest ervoor om niets te doen. alle troepen weg daar en laat ze het zelf maar oplossen. Alleen je eigen grenzen in de gaten houden. Is dat eerlijk? ik denk van niet aangezien het westen voor een groot deel schuldig aan is aan de situatie daar.

     

    De 'toon' is jaaaren geleden gezet door een bepaalde groep mensen en daar plukken WIJ nu de (zure) vruchten van.

    wat je zaait zul je oogsten en zo.....

    • Leuk 2
  3. French media said the passengers who overpowered the suspect were US Marines who had heard the man loading a weapon in a toilet cubicle and confronted him when he came out.

    (BBC.com)

     

    Volgens RT.com waren het een Britse en een Amerikaanse militair.

     

    Wat is de kans dat twee militairen net langs de deur lopen als er een wapen word doorgeladen.

     

    Is het echt toeval?

     

    Zou het bekend geweest zijn dat er iets zou kunnen gebeuren , en liepen er daarom militairen, heen en weer, in de trein

    Of zat dat treingedeelte vol met militairen en was een aanval tegen militairen gericht.

    Of is het een opgezette actie voor het manipuleren van het anti terrorisme beleid

    of is het een combinatie van bovenstaande punten.

  4. mooie pepers @Geert ,

    @Stuudje , Bedankt voor de tip.

    vorig jaar had ik ze ingevroren en vond dat geen succes. Dit jaar zal ik een deel drogen en een deel in olie of azijn doen.

    wat beviel jou het beste , in olie of azijn ? en hoe lang bewaar je ze dan? en welke olie of azijn gebruikte je

     

    groetjes en tanx

  5. ze vertellen je eerst dat het alleen voor de verzekering gebruikt wordt, maar een paar jaar later zal de data ongetwijfeld worden doorgegeven/verkocht aan overheid instanties.

    hoe lang zal het duren, denk je, voordat de no-claim niet meer zal bestaan met dit nieuwe systeem?

     

    Nee....Ik heb er totaal geen vertrouwen in

  6. @Enki ,

    Daarnaast is er weinig kwalijks aan als de verzekering jou korting geeft omdat je netjes rijdt. Natuurlijk is dat vervelend als je een wegpiraat bent en je daar steeds weer mee geconfronteerd wordt op je factuur van de verzekering waar alweer 0% korting op staat, maar dan is dat toch echt te danken aan je eigen gedrag in 't verkeer. Als je als een hufter rijdt dan is dat een nog veel kwalijkere zaak dan dat je geen korting krijgt.

     

    Niet kwalijk als ze mij korting geven WEL Kwalijk als verzekering mij beoordeeld. daar zijn ze mi niet toe in staat. korting krijg je al via no claim door geen ongelukken te veroorzaken.

     

    Als je wil racen ga je maar naar 't circuit, op de openbare weg heb je je gewoon te gedragen

     

    Wat is 'racen' ? 120 waar je 100 mag ? 160 waar je 130 mag?

    misschien rijd er wel iemand 'keurig' 100 km p/u maar zit wel dicht op z'n voorganger. ziet de chip dat ?

     

    En het zou ook betekenen dat ze de taak van politie overnemen. Te idioot voor woorden.

     

    Ik zeg Oprotten met dat gecontroleer.

  7. Ik denk dat 't belangrijker is om te zorgen voor meer waarborging van de privacy en veiligheid van de data van gebruikers.

     

    dat kunnen ze niet waarborgen

     

    ik vindt het een kwalijke zaak dat een verzekeringsmaatschappij gaat beoordelen of jij goed kunt rijden.

    En reken er maar op dat in de toekomst die data wordt doorgegeven. dan krijg je automatisch een bekeuring in de bus als je ergens te hard hebt gereden.

  8. nieuwe beelden van vlak na de crash

     

    De mannen die te zien zijn tussen de wrakstukken praten zowel Oekraïens als Russisch. Op een gegeven moment voert de commandant van de groep een telefoongesprek. Hij lijkt te horen te krijgen dat er twee vliegtuigen vlogen.

     

    Ze lijken te denken dat er ook een Oekraïens gevechtsvliegtuig is neergehaald, en zijn op zoek naar de inzittenden van deze Sukhoi. Dat toestel heeft volgens de commandant vlucht MH17 neergehaald voordat het zelf uit de lucht werd geschoten.

     

    http://nos.nl/artikel/2047451-nieuwe-beelden-opgedoken-van-mh17-van-vlak-na-de-crash.html

  9. @GodelEscherBach

     

    Jep, de tijden van Russische occupatie is inderdaad alweer even achter ons. Maar komt dat omdat ze tot inkeer zijn gekomen, of komt dat omdat ze na 1989 gewoon failliet waren? Ik denk het laatste. En nu er weer geld is, is het weer mogelijk om oude expansieplannen af te stoffen. Precies wat Poetin doet. Teruggrijpen op de geschiedenis van 100 jaar of langer geleden.

     

    we gaan het zien

×
×
  • Nieuwe aanmaken...