Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Petroman

Lid
 • Aantal items

  1488
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Petroman

 1. tada, de archiefkast
 2. Geen ervaring maar iets zegt mij dat een bak van piepschuim niet stevig is om een schuur op te zetten. Een zwembad /vijver geeft tegedruk door het water. En er staat geen schuur op.
 3. Petroman

  Project HC

  @salbie, @quickfix, FUNDA.NL > vul dummy adres in > zoeken > dan krijg je links allerlei opties > verwijder dummy adres in zoekbalk > helemaal onderaan links staat zoek in omschrijving > type schuilkelder > enter Idee is dat je in heel NL zoekt in de omschrijving. NU anno 2020, 26dec > St. Luciastraat 5371 AS Ravenstein € 49.500 k.k. Breestraat 37 5256 ED Heusden (Gem. Heusden) € 845.000 k.k. Zoek op bunker en je krijgt 36hits: deze is het mooist vind ik, Gerard de Moorsweg 2 a
 4. Petroman

  Project HC

  @salbie, gewoon op funda bunker of schuilkelder opgeven. Staan er genoeg te koop. Daarnaaast heeft rijksvastgoed een eigen verkoop site. Maar daarvoor moet je wel een goed verhaal hebben.
 5. Als die 1860 panelen onder de verkeerde hor. hoek liggen dan verlies je een hoop van het theoretische vermogen. ps wel appels met appels vergelijken: een systeem in Spanje doet het al snel beter dan hier in NL.
 6. ha ha, ik denk ga een keer inloggen kom je JJ tegen !

  1. Petroman

   Petroman

   Jacob, ga nu niet iedereen weer welkom heten ! ?

    

 7. Als ik het allemaal zo lees mag je wel uitkijken met uitnodigingen. Voor je het weet komt iedereen. En dan is je wc papier zo op. A propo uitnodigen: Voor alles wat op fosiele brandstof loopt, verlicht, verwarmd. Tis in Winterwijk.
 8. Hallo, wie je ook bent. Ik heb geen commercieel belang bij dit forum, noch bij de shop. Maar ik kan je wel vertellen dat een forum, egaal waarover, geen inkomsten opleverd. Vormt het dan een bedreiging voor een commercieel belang ? Kan, maar dan haal je je banner weg en de links naar je commercieel belang. Maar je stopt niet het platform voor je potentiële klanten. Dit had je waarschijnlijk ook zelf kunnen bedenken maar gezien je emo reactie was dat even afgekneld (dat logisch nadenken)
 9. Krijgen de mods het toch nog druk. Hoewel ik ook mijn twijfels heb (ook geuit) ga ik er ook van uit dat het drie manschap er goed over nagedacht hebben en niet toevallig iets verkeerds gesnoven hebben. @Dr.Prepper, @Mr. Gold, Heren denk er nog eens goed over na: dit forum is voor sommige ook soms letterlijk de laatste strohalm op het gebied van contacten. Die contacten, die soms wat beroerd hier neergezet zijn, DAT is waar het om gaat. Zoek die posts even op van die actie voor totaal onbekende mensen in spanje. DAT is de kracht van dit forum en daar mag je met goed fatsoen de s
 10. Helemaal mee eens. Daarbij komt nog dat ik net mijn eerste waarschuwing, voor 6 maanden, (onterecht overigens) gehad heb. Waar moet ik nu mijn beklag gaan doen ?
 11. Hoi, Ik kan niet zo snel zien welk stuk je bedoelt. Maar er was een stukje over een persoon die het vlechten van een heg/haag als beroep had met levend hout. Oud beroep. "Kwestie" van op een bepaalde manier de jonge scheuten vlechten ;-)
 12. Dat klinkt net zo fout als alcohol drinken waardoor je een vals gevoel van warmte krijgt. Bloedvaten wijder, meer warmte verlies.
 13. Wat is er mis met een kogelwerendvest ? Dat ding is gewoon veel te klein en geeft veel schijnveiligheid. Ik zou gaan voor: afsluitbare gangen, klas lokalen.
 14. Dit is al drie keer gepost ...... Tis wel een goed voorbeeld van hoe cookies, google etc werkt.
 15. I mis die van "killed by fellow Americans who have bought a gun very easily".
 16. Ik kan je de serie Victorian farm van de BBC aanbevelen. In één van de afleveringen komt ook het bouwen van een houtwal voor. Was toendertijd een vak apart. Verder leer je van de serie alles over off grid leven. De mensen toen hadden nl. geen elektriek nog stromend water etc. Dus veel handwerk en allerlei tips van Ruth, Ben en die derde persoon.
 17. Ik zie al een paar ontwerpfouten. Maar goed: ik kan ook zo iets maken met sketchup en dan met een waanzinnige bunker. En dan ? Gaan jullie allemaal op intekenen en doneren (liefst veel) en dan wordt ik rijk en verdwijn met de noorderzon. Ik zie allemaal plaatjes van andere ontwerpen en toepassingen maar geen werkend of uitgevoerd plan. Is van hetzelfde droomgehalte als die milionairsbunkers in silo's of oude russische bunkers in voormalig oost Duitsland.
 18. Daarbij komt dat Petten, volgens mij, een onderzoeks reactor is en geen productie reactor. Of je daar überhaupt een meltdown kan krijgen vraag ik mij af.
 19. Loreen, Martin heeft wel gelijk. Al zou je hier op het forum terechtkomen; waarom zou iemand hier het antwoord weten ? Omdat er hier mensen zijn die iets met "sinaasappelkistjes" klooien ? Want dat is het niveau (verschil) waar je over praat. Niemand hier heeft een dergelijke bunker gebouwd noch gaat dat doen. Hoe ik dat weet ? Nou als je echt serieus zou zijn dan: A) stel je de vraag niet hier maar bij een gerenommeerd bouwbedrijf. B) koop je een bestaande bunker want die zijn er en gewoon goed (en goedkoper dan bouwen). C) heb je genoeg cash om ipv een bunker gewoon pleite t
 20. En dan hebben we deze nog: AK47 bajo, 30 euries en ISAF bajo 200 euries
 21. Goede uitleg Martin. Ik vraag me ook af hoe uniek en nieuw dit is. Wat wel goed is is dat iemand er iets mee gedaan heeft. Ik had vroeger, inderdaad we worden oud, een klokje had dat op hetzelfde principe werkte. Twee potjes met elektroden en dan één vullen met water en de andere met zout water. Het zou me niets verbazen als aliexpress of conrad ze nog kan leveren.
 22. Een éénwielige kar zul je altijd in balans moeten houden. Daarbij komt ook nog dat de wieldruk hoger zal zijn dus in ruw terrein snijd de wiel dieper in de grond. 50kg balast > 1 wiel > 50kg op loopvlak 50kg balast > 2 wielen > 25kg op loopvlak
 23. En personeel in de winkel vind dat wel OK ?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...