Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en je opgegeven geboortedatum en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Petroman

Leden
 • Aantal items

  1483
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

1118 Uitstekend

1 Volger

Over Petroman

 • Titel
  Diehard Prepper
 • Verjaardag 07/04/1962

Persoonlijke Informatie

 • Nieuwsbrief
  Nee
 1. ha ha, ik denk ga een keer inloggen kom je JJ tegen !

 2. Hoi Petroman,

   

  Groetjes,

  J.J

  Jakob.

 3. Als ik het allemaal zo lees mag je wel uitkijken met uitnodigingen. Voor je het weet komt iedereen. En dan is je wc papier zo op. A propo uitnodigen: Voor alles wat op fosiele brandstof loopt, verlicht, verwarmd. Tis in Winterwijk.
 4. Hallo, wie je ook bent. Ik heb geen commercieel belang bij dit forum, noch bij de shop. Maar ik kan je wel vertellen dat een forum, egaal waarover, geen inkomsten opleverd. Vormt het dan een bedreiging voor een commercieel belang ? Kan, maar dan haal je je banner weg en de links naar je commercieel belang. Maar je stopt niet het platform voor je potentiële klanten. Dit had je waarschijnlijk ook zelf kunnen bedenken maar gezien je emo reactie was dat even afgekneld (dat logisch nadenken)
 5. Krijgen de mods het toch nog druk. Hoewel ik ook mijn twijfels heb (ook geuit) ga ik er ook van uit dat het drie manschap er goed over nagedacht hebben en niet toevallig iets verkeerds gesnoven hebben. @Dr.Prepper, @Mr. Gold, Heren denk er nog eens goed over na: dit forum is voor sommige ook soms letterlijk de laatste strohalm op het gebied van contacten. Die contacten, die soms wat beroerd hier neergezet zijn, DAT is waar het om gaat. Zoek die posts even op van die actie voor totaal onbekende mensen in spanje. DAT is de kracht van dit forum en daar mag je met goed fatsoen de stekker niet zo maar uittrekken. Zet het op pauze, zoek een uitweg, een oplossing. edit: Crap: lijk de dominee wel ;-) edit 2: Wie contact wilt blijven houden mag mailen: mp@petromax.nl
 6. Helemaal mee eens. Daarbij komt nog dat ik net mijn eerste waarschuwing, voor 6 maanden, (onterecht overigens) gehad heb. Waar moet ik nu mijn beklag gaan doen ?
 7. Hoi, Ik kan niet zo snel zien welk stuk je bedoelt. Maar er was een stukje over een persoon die het vlechten van een heg/haag als beroep had met levend hout. Oud beroep. "Kwestie" van op een bepaalde manier de jonge scheuten vlechten ;-)
 8. Dat klinkt net zo fout als alcohol drinken waardoor je een vals gevoel van warmte krijgt. Bloedvaten wijder, meer warmte verlies.
 9. Petroman

  Dit is het huidige Amerika

  Wat is er mis met een kogelwerendvest ? Dat ding is gewoon veel te klein en geeft veel schijnveiligheid. Ik zou gaan voor: afsluitbare gangen, klas lokalen.
 10. Petroman

  Container Shelter

  Dit is al drie keer gepost ...... Tis wel een goed voorbeeld van hoe cookies, google etc werkt.
 11. Petroman

  Dit is het huidige Amerika

  I mis die van "killed by fellow Americans who have bought a gun very easily".
 12. Ik kan je de serie Victorian farm van de BBC aanbevelen. In één van de afleveringen komt ook het bouwen van een houtwal voor. Was toendertijd een vak apart. Verder leer je van de serie alles over off grid leven. De mensen toen hadden nl. geen elektriek nog stromend water etc. Dus veel handwerk en allerlei tips van Ruth, Ben en die derde persoon.
 13. Petroman

  Container Shelter

  Ik zie al een paar ontwerpfouten. Maar goed: ik kan ook zo iets maken met sketchup en dan met een waanzinnige bunker. En dan ? Gaan jullie allemaal op intekenen en doneren (liefst veel) en dan wordt ik rijk en verdwijn met de noorderzon. Ik zie allemaal plaatjes van andere ontwerpen en toepassingen maar geen werkend of uitgevoerd plan. Is van hetzelfde droomgehalte als die milionairsbunkers in silo's of oude russische bunkers in voormalig oost Duitsland.
 14. Daarbij komt dat Petten, volgens mij, een onderzoeks reactor is en geen productie reactor. Of je daar überhaupt een meltdown kan krijgen vraag ik mij af.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...