Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Petroman

Lid
 • Aantal items

  1487
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

1126 Uitstekend

1 Volger

Over Petroman

 • Titel
  Diehard Prepper

Persoonlijke Informatie

 • Nieuwsbrief
  Nee

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Geen ervaring maar iets zegt mij dat een bak van piepschuim niet stevig is om een schuur op te zetten. Een zwembad /vijver geeft tegedruk door het water. En er staat geen schuur op.
 2. Petroman

  Project HC

  @salbie, @quickfix, FUNDA.NL > vul dummy adres in > zoeken > dan krijg je links allerlei opties > verwijder dummy adres in zoekbalk > helemaal onderaan links staat zoek in omschrijving > type schuilkelder > enter Idee is dat je in heel NL zoekt in de omschrijving. NU anno 2020, 26dec > St. Luciastraat 5371 AS Ravenstein € 49.500 k.k. Breestraat 37 5256 ED Heusden (Gem. Heusden) € 845.000 k.k. Zoek op bunker en je krijgt 36hits: deze is het mooist vind ik, Gerard de Moorsweg 2 a
 3. Petroman

  Project HC

  @salbie, gewoon op funda bunker of schuilkelder opgeven. Staan er genoeg te koop. Daarnaaast heeft rijksvastgoed een eigen verkoop site. Maar daarvoor moet je wel een goed verhaal hebben.
 4. Als die 1860 panelen onder de verkeerde hor. hoek liggen dan verlies je een hoop van het theoretische vermogen. ps wel appels met appels vergelijken: een systeem in Spanje doet het al snel beter dan hier in NL.
 5. ha ha, ik denk ga een keer inloggen kom je JJ tegen !

  1. Petroman

   Petroman

   Jacob, ga nu niet iedereen weer welkom heten ! ?

    

 6. Hoi Petroman,

   

  Groetjes,

  J.J

  Jakob.

  1. Petroman

   Petroman

   Jakob, ga nu niet iedereen weer welkom heten ! ?

  2. JJ&A

   JJ&A

   Nee nee Petroman is was al aan het minderen, alleen oude bekenden.

   Bedankt maat dat je me wat in de gaten houd, naar mijn gevoel doe ik het rustig aan.

   Fijn dat je hier ook bent.

    

   MHG,

   Jakob.

   Ps, heb je ook al reactie gezien van anderen die mij hier hebben gezien, je weet dat alles vertrouwelijk blijft dat ben je van mij gewent.

 7. Als ik het allemaal zo lees mag je wel uitkijken met uitnodigingen. Voor je het weet komt iedereen. En dan is je wc papier zo op. A propo uitnodigen: Voor alles wat op fosiele brandstof loopt, verlicht, verwarmd. Tis in Winterwijk.
 8. Hallo, wie je ook bent. Ik heb geen commercieel belang bij dit forum, noch bij de shop. Maar ik kan je wel vertellen dat een forum, egaal waarover, geen inkomsten opleverd. Vormt het dan een bedreiging voor een commercieel belang ? Kan, maar dan haal je je banner weg en de links naar je commercieel belang. Maar je stopt niet het platform voor je potentiële klanten. Dit had je waarschijnlijk ook zelf kunnen bedenken maar gezien je emo reactie was dat even afgekneld (dat logisch nadenken)
 9. Krijgen de mods het toch nog druk. Hoewel ik ook mijn twijfels heb (ook geuit) ga ik er ook van uit dat het drie manschap er goed over nagedacht hebben en niet toevallig iets verkeerds gesnoven hebben. @Dr.Prepper, @Mr. Gold, Heren denk er nog eens goed over na: dit forum is voor sommige ook soms letterlijk de laatste strohalm op het gebied van contacten. Die contacten, die soms wat beroerd hier neergezet zijn, DAT is waar het om gaat. Zoek die posts even op van die actie voor totaal onbekende mensen in spanje. DAT is de kracht van dit forum en daar mag je met goed fatsoen de s
 10. Helemaal mee eens. Daarbij komt nog dat ik net mijn eerste waarschuwing, voor 6 maanden, (onterecht overigens) gehad heb. Waar moet ik nu mijn beklag gaan doen ?
 11. Hoi, Ik kan niet zo snel zien welk stuk je bedoelt. Maar er was een stukje over een persoon die het vlechten van een heg/haag als beroep had met levend hout. Oud beroep. "Kwestie" van op een bepaalde manier de jonge scheuten vlechten ;-)
 12. Dat klinkt net zo fout als alcohol drinken waardoor je een vals gevoel van warmte krijgt. Bloedvaten wijder, meer warmte verlies.
 13. Wat is er mis met een kogelwerendvest ? Dat ding is gewoon veel te klein en geeft veel schijnveiligheid. Ik zou gaan voor: afsluitbare gangen, klas lokalen.
 14. Dit is al drie keer gepost ...... Tis wel een goed voorbeeld van hoe cookies, google etc werkt.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...