Ga naar inhoud

Petroman

Lid niveau 2
 • Aantal items

  1605
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  6

Petroman won de laatste dag op 23 juli

Petroman had de meest gelikete inhoud!

Persoonlijke Informatie

 • Nieuwsbrief
  Nee

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Petroman's Achievements

Prepper goeroe

Prepper goeroe (8/11)

1.3k

Community reputatie

 1. Beste @tracy metz, Ik heb het over een ondervraging versus een gesprek voeren. "Komkomertijd" is voor mij alle tijd waarin de media "ineens" interesse heeft voor mensen die zich voorbereiden op, uitval van nutsvoorzieningen, natuurrampen of een situatie waarin de normale gang van zaken in NL, verstoord is. Ik ben niet de aangewezen persoon voor je interview. Simpelweg omdat ik mij niet voorbereid op het instorten van de waterhuishouding in NL. Niet anders dan dat mijn locatie boven nap ligt. Ten 2e en dat is ook al aangegeven, stel ik prijs op privacy.
 2. Hallo, Middels deze link kan je je helemaal inlezen in het onderwerp. Het onderwerp is te breed om hier even uit te leggen. Verder het advies om goed na te denken waartegen je je wilt beschermen.
 3. Klopt, daarom lijkt het mij beter eerst een gesprek te starten, dus een gesprek tussen twee of meer mensen, in plaats van een ondervraging op je geheime locatie, over je geheime voorraad en je plannen. Verder vermoed ik dat de media, even generaliserend, niet geïnteresseerd is zoals je dat meld. Tis komkommertijd en met de oorlog in de achtertuin is preppen weer eens een leuke afleiding/onderwerp. Verder zijn onderwerpen als : half NL staat onder water of een atoomoorlog breekt uit nogal hypothetisch en weet niemand hoe dat verloopt.
 4. Beste Tracy, Misschien een denkvraag: wat zou JIJ doen als west nederland onder water loopt? En wat zou jij NU doen als voorbereiding. Ik zou dat dan als basis/begin gebruiken en dan kijken hoe een "prepper" zich voorbereid. Behalve het "hogerop zoeken".
 5. Topic verwijderd.
 6. Petroman

  Bunker

  Als je leest wat er staat dan is de vraag niet om fotos van bunkers. Die staan er zat op het internet. Daar hoef je je niet voor aan te melden op een prepper forum toch ? Topic starter wil weten WAAR rijke mensen hun schuilkelder bouwen. Dat is dus iets heel anders en (sorry) een onzinnige vraag want als je het geld hebt om zoiets te (laten) bouwen is geheimhouding cruciaal. Zeker qua locatie. En ik vind bunkers ook heel interessant maar nogmaals dat zijn andere dingen dan schuilkelders die je onder huizen bouwt. ook die dingen uit Amerika zijn schuilkelders en geen bunkers. Tip: zoek op funda met de extra optie schuilkelder of bunkers dan vind je er wel een paar.
 7. Petroman

  Bunker

  @mops, en waarom zou ik aan jou vertellen hoe en waar mijn schuilkelder is, want dat bedoel je, staat en hoe die er uit ziet? Om jouw nieuwsgierigheid te bevredigen ?
 8. Beste @652, kan je uitleggen wat een Elektro Magnetische Puls is en waarom je gloeilamp dan kapot zou zijn en je kabels niet ?
 9. Hoi John, lees je effe in via de zes (6) pagina's.
 10. Tip: het is regio gebonden. Dus als je niet in Asd was dan klopt dat wel. 17:15 ik schat dat je ergens in het midden van het land was? Ik kreeg die nl. ook rond die tijd.
 11. Na 7 jaar hoop ik dat iedereen wel thuis is ondertussen.
 12. Ik hoop dat NA 7JAAR de topicstarter (nier meer aanwezig hier) de kachel wel aangekregen heeft.... Misschien een idee om niet meer te reageren op deze oude topics en een nieuw topic, indien van toepassing, te starten ?
 13. Misschien beter om na 7 jaar ook wat aan bronvermelding te gaan doen. Waar baseer je je opmerking op?
 14. Daar is op het andere forum toch al antwoord op gegeven?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...