Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Petroman

Lid
 • Aantal items

  1503
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

1147 Uitstekend

1 Volger

Over Petroman

 • Titel
  Prepper goeroe

Persoonlijke Informatie

 • Nieuwsbrief
  Nee

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Ja en dus ? Wat is de toegevoegde waarde om dat hier op een prepper forum te plaatsen? Is op het 8uur journal geweest en heeft in alle kranten gestaan. En als je niet luistert om weg te gaan, nadat je demonstratie gedoogd is de hele tijd, ja dan kan je klappen krijgen. Als dat je punt is.
 2. Beste @martin , @Paraatpaal en dus het forumbestuur (neem ik even aan) heeft een disclaimer geplaatst boven het topic. Dat is het dan. Verdere "aanpak" hoef je niet te verwachten en dus gaat dit van oorsprong mooie prepper forum naar de klote. In plaatst van optreden wordt een topic gelabeld "geen discussie". Vervolgens wordt er weer een nieuw topic geopend waarin mensen dan kunnen reageren op uitlatingen uit het "geen discussie" topic. Waar zit de logica, leesbaarheid, (prepper)nut ? De enige reden die ik kan bedenken om niet in te grijpen is wat @Raycoupe ooit geschreven heeft:
 3. Gefeliciteerd JJ en A, Dat lijkt mij wel logisch ik denk dat ziekenhuizen plat gebeld worden door mensen die iets willen. Daar zijn ze niet voor. Wat er fout gaat is dat jouw huisarts contact en afspraken had moeten maken voor jullie. Dat is de officiele weg. De huisarts kan dan uitleggen, aan het ziekenhuis, dat er een andere weg voor jullie bewandeld moet worden. Maar goed dat jullie de stap genomen hebben.
 4. Petroman

  Een punt slaan

  Onderwerp is al eens langs gekomen, bijvoorbeeld deze: https://www.preppers-shelter.nl/for...ren-voor-watervoorziening-tuin-en.3074/page-1 Adressen ?, even zoeken op mp, mail sturen vragen naar wat en hoe, garantie, roestwater, vergunningen: https://www.marktplaats.nl/q/waterput+slaan/ Roestwater is water en valt dus onder succesvolle actie=betalen: je hebt er verder niets aan. In ieder geval niet onbehandeld.
 5. Petroman

  Een punt slaan

  Ik heb dit op twee prepper fora wel eens eerder gevraagd maar nooit van iemand gehoord die het zelf gedaan had. Altijd laten doen. En als je kijkt naar wat het kost en wat voor materiaal je nodig hebt, om het goed te doen, dan laat je het ook gewoon doen. Volgens mij was het iets van 300euro incl material en garantie (no cure, no pay.) Elk tuinbedrijf in je omgeving kan je vertellen wie het doet. Maar binnen de prep gemeenschap is het meer een natte droom.
 6. Maar waarom ? Waarom denk je dat anderen hier geen folders in de bus krijgen of digitaal folders kunnen inzien ? Juist die alledaagse spullen van kruidvat, gamma, aldi, etc. etc.
 7. @doom, ik heb alle vier de links geprobeerd alleen de vierde (12,5Mb) geeft inderdaad een foutmelding. Hieronder de headers van de andere drie. Het zal vast vaker voorkomen dat een link ergens niet werkt. Of er dan sprake is van een blokkade? Als ik iets op mijn website wil blokkeren dan haal ik gewoon de link weg. Waarom een link plaatsen en dan omslachtig gaan blokkeren? Doc 1: PUBLIC HEALTH ACT 2016 (WA) Sections 197 and 198 AUTHORISATION (No 3) TO SUPPLY OR PRESCRIBE A POISON The World Health Organization declared COVID-19 a pandemic on 11 March 2020.
 8. Als ik de link volg zie ik gewoon een aantal (vier) pdf documenten die inderdaad het woord poison bevatten. Maar ik ga er even van uit dat poison in dit geval iets anders betekend dan de platte vertaling: gif.
 9. Om je toekomstige moeite te besparen: https://www.allefolders.nl/nl Een topic als dit is leuk als je het beperkt tot "typische" prepper zaken: bijlen, tenten, kookgerei. En bedrijven die minder bekend zijn. Elke week kan je een stapel folders in de brievenbus krijgen van de bekende bedrijven die je daarna kan preppen als brandstof.
 10. Kortom het kan dus gewoon niet voor de geschetste situatie. Wat @Raff445 ook moet nakijken is wat zijn netbeheerder hierover schrijft in het contract dat ondertekend is. Het kan zo maar zijn dat je zwaar in overtreding bent als de geschetste situatie aangelegd wordt (stel dat). Vroeg of laat komt het uit en dan ben je vaak de klos. De enige oplossing zou zijn dat je een installatiebureau opdracht geeft om een schakelaar/schakeling te laten ontwerpen en goedkeuren door je netbeheerder om een scheiding te maken tussen jouw huisinstallatie en het (buiten)net. Plus daar
 11. Het is heel simpel: Baseer je avontuur op de werkelijkheid en niet op: "Ik heb ooit horen zeggen dat, of mij is ten ore gekomen". Op het moment dat de "wet" voor jouw onderkomen staat en vraagt wie je bent en wat je doet op iemands anders zijn/haar grond, heb je niets aan (mondelinge) verhalen. Ik zou willen weten waarom jij denkt te kunnen wonen en leven op en van grond die niet van jou is. Want daar komt het op neer zonder eigen grond. Land, water en bos hebben een eigenaar en dat betekend dat alles wat er groeit en bloeit van die eigenaar is. Ook sprokkelhout,
 12. Discaimer, gevonden na een paar klikken van de rechter muisknop: ( https://vaers.hhs.gov/data.html ) VAERS accepts reports of adverse events and reactions that occur following vaccination. Healthcare providers, vaccine manufacturers, and the public can submit reports to the system. While very important in monitoring vaccine safety, VAERS reports alone cannot be used to determine if a vaccine caused or contributed to an adverse event or illness. The reports may contain information that is incomplete, inaccurate, coincidental, or unverifiable. In large part, reports to VAERS are voluntary
 13. tada, de archiefkast
 14. Geen ervaring maar iets zegt mij dat een bak van piepschuim niet stevig is om een schuur op te zetten. Een zwembad /vijver geeft tegedruk door het water. En er staat geen schuur op.
 15. Petroman

  Project HC

  @salbie, @quickfix, FUNDA.NL > vul dummy adres in > zoeken > dan krijg je links allerlei opties > verwijder dummy adres in zoekbalk > helemaal onderaan links staat zoek in omschrijving > type schuilkelder > enter Idee is dat je in heel NL zoekt in de omschrijving. NU anno 2020, 26dec > St. Luciastraat 5371 AS Ravenstein € 49.500 k.k. Breestraat 37 5256 ED Heusden (Gem. Heusden) € 845.000 k.k. Zoek op bunker en je krijgt 36hits: deze is het mooist vind ik, Gerard de Moorsweg 2 a
×
×
 • Nieuwe aanmaken...