Ga naar inhoud

1A Auditor

Lid niveau 2
  • Items

    335
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    6

Alles dat geplaatst werd door 1A Auditor

  1. https://aircoprijzen.nl/camper-airco/ Je kan een airco alleen gebruiken als je aan de paal staat. Het is niet geschikt voor off grid camping wegens het hoge stroomverbruik.
  2. De houtdroger van Erny is helemaal open voor de wind om doorheen te blazen, en heeft een afdak om tegen de regen te beschermen. Dit is een hele goede manier om hout te drogen.
  3. Hoe zeg je ik ben een vrijheidshatende communist zonder te zeggen ik ben een vrijheidshatende communist.
  4. Uiteindelijk zijn wij de stikstof die ze willen verwijderen. Pas als je je dat realiseert besef je wat ons te wachten staat.
  5. Ik ben tot de conclusie gekomen dat je nooit goed genoeg voorbereid bent in materiële zin hoe goed je ook je best doet. Het heeft uiteindelijk ook geen zin. Het is veel belangrijker dat je spiritueel voorbereid en een goede relatie met God hebt voor de komende Tribulaties. Efeziërs 6:10-20 Tenslotte, broeders en zusters: wees sterk in de kracht van de Heer. Doe de hele wapenrusting van God aan. Dan kan de duivel jullie met zijn sluwe streken geen kwaad doen. Want we strijden niet tegen mensen, maar tegen de onzichtbare leiders, machten en heersers van deze donkere wereld. Dus tegen de duivelse geesten in de geestelijke wereld. Doe daarom de hele wapenrusting van God aan. Dan kun je je verdedigen als het kwaad je aanvalt. En dan kun je ook blijven staan als je alles hebt gedaan wat je moest doen. Ga dus staan en bind om je heupen de waarheid als een riem. Trek rechtvaardigheid aan als een pantser. Wees bereid om het goede nieuws van de vrede met God aan de mensen te brengen. Dat zijn je schoenen. Houd vooral vast aan het geloof. Je geloof is je schild. Houd dat schild omhoog zodat je alle brandende pijlen kan uitdoven die de duivel op je afschiet. Zet de helm van je redding op je hoofd. Neem het zwaard van de Geest in je hand. Dat is het woord van God. En bid bovendien met alle soorten van bidden en smeken, bij alles wat zich voordoet. Laat je daarbij leiden door de Heilige Geest. Let er op dat je dat doet. Bid zonder ophouden voor alle gelovigen. Bid ook voor mij. Bid dat God mij steeds de goede woorden zal geven. Bid dat ik vol geloof en zonder vrees het geheim van het goede nieuws van God bekend zal maken. Want dat is de taak die God mij heeft gegeven en waarvoor ik nu met boeien vastzit. Bid dat ik zal zeggen wat ik moet zeggen, vol geloof en zonder vrees.
  6. Die Standkachel van mij is een drama. Veel storingen. Soms doet hij het, maar vaak niet. En als hij het doet komt er niet veel warmte van af. Ik heb nu geen tijd om er naar te kijken. Ik heb een adapter voor die EV laadpalen. Ik ga s'nachts gewoon bij zo'n EV laadpaal staan en zet een 2000 watt electrisch straalkacheltje aan. Dit kost me zo'n €8 per dag.
  7. Ik weet niet tegen wie je het hebt of wat je bedoeld. Ben je weer dronken?
  8. Nee, maar enig logisch denken zou wel helpen. Helaas wordt dat niet veel toegepast op dit forum.
  9. Met coördinaten kan je posities aangeven en vinden die niet op de kaarten van de ANWB of Google Maps staan. Op zee bijvoorbeeld werken we met coördinaten.
  10. Als je supermarkt melk vol met pus, hormonen, en antibiotica drinkt wat ook nog eens over datum is neem je je gezondheid niet erg serieus naar mijn mening.
  11. Bepaalde voedselproductie zoals zuivel en schaaldieren neem ik liever geen risicos mee. Ik nam een keer een slok melk uit een pak dat over datum was. Toen was toch mooi mijn dag verpest. En met slechte schaaldieren kan dit zelfs je leven kosten.
  12. Ik heb het over 30+ jaar geleden. Toen was melk uit de supermarkt 2 a 3 dagen houdbaar in mijn herinnering. Ja supermarkt melk is troep. Zit ook vol met pus. Ik drink niet veel melk meer.
  13. Ik heb een type 2/schuko adapter gekocht om mijn accus onderweg op te laden bij EV laadpalen. Super handig
  14. LifeP04 accus en Power Stations zijn niet geschikt als startmotor.
  15. Het ligt er natuurlijk ook aan wat je er mee wil doen. Ik gebruik hem in mijn camperbus. Meer dan verlichting, een bluetooth speakertje, en een laptop kan ik niet lang gebruiken. Een coolbox en de dakventilator trekken de EB70 in een paar uurtjes leeg. Ik heb uitgerekend dat om alles 24 te laten draaien in mijn camperbus ik minimaal 100ah nodig heb.
  16. De nieuwe Ecoflow power stations hebben indrukwekkende specs. Er is een 100ah voor zo'n €1100 en zelfs een 300ah maar die kost wel €3600. Ze hebben ook kleinere modellen voor €400/€500. Maar ze laden allemaal heel snel op. En kunnen hoge piek spanningen aan. Als je ze in bol.com in je boodschappenlijstje zet krijg je regelmatig aanbiedingen met tot wel 25% korting. https://eu.ecoflow.com/
  17. Ik ga me hier zsm. in verdiepen. Ik ben ook aan het lezen over de Faraday/orgone box.
  18. Wat is de vax status in deze groep? Ik ben, en associeer alleen met purebloods.
  19. Jammer dat je niet eerst advies gevraagd heb. Ik heb al zo'n 2 jaar de EB70 en naar mijn mening was het een miskoop. Die 1000 watt is misleidend want de capaciteit is maar 0.6 ah. En max 300 watt/uur. En het duurt veel te lang om op te laden. Je had beter voor de nieuwe 2e generatie Ecoflow kunnen gaan. Als je hem nog terug kan sturen voor geld terug zou ik het doen.
  20. Ik denk dat u vooral uw eigen overheid moet wantrouwen. Het is hier duidelijk de overheid die alle controle over radio uitzendingen naar zich toe trekt zodat het verzet niet meer kan communiceren.
  21. Het forum is niet het probleem maar de leden. Veel posters zijn verbaal erg zwak en niet bekend met digitale technologie en internet etiquette. NL is wat dat betreft nog vrij achterlijk.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...