Ga naar inhoud

Cosmopolitain

Lid
  • Items

    21
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Cosmopolitain

  1. Vanavond krijg ik twee bijenvolkjes. Spannend!

    Interessant , kan je een beetje omschrijven wat je allemaal vooraf hebt gedaan en hoe je dit kan plaatsen in je woon-werk omgeving.

    De ervaringen en beleving van iemand die start zijn vaak puur en duidelijk.

     

    Succes met je hobby en bijdrage aan het milieu.

  2. Als nieuwkomer lees ik veel , is een prepper geen individualist? , leiderschap en draaiboeken , voorkomen chaos. Juist in de chaos waar wij voor preppen is handelen belangrijk, elke zorg en keuze die je maakt is er om zelf en je naasten te redden. Welke grens trekje , wie is je naaste ? Flexibel zijn en korte lijnen . Mijn beeld is een BOL , waar ik als mens op terug kan vallen met enkele naaste. geen zorg voor andere welke mijn slagvaardigheid nadelig kunnen beinvloeden . In je kleine kring is leiderschap al een gegeven, mogelijk wel met andere een locatie geschikt maken als BOL , waar ieder zijn eigen domein creeert.

  3. Graag wil ik een bijdrage doen in deze discussie.

    Een praktijk verhaal, een ervaringsverslag van een moeder , die een ziek kind had door een gistcultuur in de darmen .

    Het gezin had in Afrika een bijdrage gedaan aan een ontwikkelingsproject, waar haar zoontje een gist in zijn darmen had gekregen wat zijn gezondheid erg nadelig beïnvloedde .

    Deze periode verkocht ik paardenvoer, ik had uit de veehouderij branche een gist cultuur gevonden , welke de benutting van het voer verbeterde.

    Deze moeder was al een heel traject van de gezondheidszorg doorlopen zonder de verbeterde gezondheid van haar zoon.

     

    De verpakking van het gistproduct beschreef een ontwikkeling van positieve gistcellen etc., welke andere negatieve werkende cellen verdrongen.

    Dit besloot deze moeder haar zoontje deze gist cultuur te geven door zijn eten , haar ervaring na twee maanden was dat de symptomen afnamen van de vermoeidheid etc . , Haar overtuiging was het positieve effect van de gistcultuur , gezonde voeding haar zoontje had beter gemaakt.

     

    Geen medisch verhaal, maar het verdringen van , daar zit een mogelijkheid.

  4. Het getekende principe is wat ook gebruikt wordt om hammen en worsten etc koud te roken ter conservering.

     

    Dit gebeurt in omringende landen in een rookschuur , met een externe verbrandingskamer, waar de rook koud langs het voedsel gaat. (25 graden)

    Voor simpelere oplossingen zijn gewoon ketel BBQ's te gebruiken waarin een cold smoke unit wordt geplaatst , wat een smeulend rookmeel inhoud .

×
×
  • Nieuwe aanmaken...