Ga naar inhoud

roelf

Lid
  • Items

    499
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    1

Berichten die geplaatst zijn door roelf

  1. Usury causes high prices (inflation), then heavy debts, a landless people, lower birth rates and declining population, and finally immigration of new peoples needed to borrow money into existence and pay taxes, or slaves are emancipated to achieve the same object. A debt-free potential borrower is of far greater value than a heavily indebted native citizen.

     

    Al gedurende anderhalf jaar m'n onderschrift. :)

  2. De Russen hebben helemaal geen belang om West-Europa te bezetten en zich "als beesten te gedragen". Deze angst probeert men aan te wakkeren om toch maar vooral Putin als een (oorlogs)misdadiger neer te zetten. Hetzelfde zag je gebeuren met Sadam Hussein (Oh, hij heeft gasraketten. Er kan een raket binnen 24 uur op Den Haag vallen vanuit Baghdad, om maar niet te spreken over onze lieve knuffel vriendjes in Tel Aviv) en Khadaffi, en Fidel Castro. Van al deze werd trouwens ook beweerd dat ze een gigantische hoeveelheid geld, onroerend goed en goud-voorraden ergens in het buitenland hadden verstopt. Het is altijd maar weer hetzelfde liedje, en iedere keer gaan we er weer voor. Tja, het is de nieuwe Hitler, zie je wel? Hij steelt al het geld van z'n bevolking, hij heeft gifgas. En iedereen trapt er weer in. Ik word daar zo ontzettend ziek van.

     

    Er gaat ter plaatse een oorlog uitbreken omdat Rusland tegen de muur wordt gedrukt en zich aangevallen voelt omdat de Amerikanen haar schoothondje de EU in het Russisch tuintje laat schijten. That's it. De Russen proberen deze aanval te isoleren en te redden wat er te redden valt. De actie komt van de VS/EU en de reactie van de Russen. De Russen zijn niet de agressors hier. Voor hun was er geen enkele motivatie om de goede handelsbetrekkingen met het westen op spel te zetten. Ze verdienden daar goud geld mee.

     

    Wat zouden de Amerikanen doen wanneer de Russen in Mexico of Canada liepen te kloten, en internationale sancties tegen Amerika probeerden in te stellen, en Obama voor Hitler uitmaakten?

     

    Hoe deze oorlog escaleert, hangt af van de Amerikanen, en of de EU eindelijk eens tot bezinning komt. Zou me veel meer zorgen maken over de Amerikaanse beesten, want die hebben nog wat false flags nodig om het vuurtje warm te houden. Van jullie leiders hoeven jullie geen bescherming te verwachten. In plaats van energie te verdoen met het beschermen tegen de Russen, zou het beter zijn om die energie tegen Brussel te richten en voor eens en altijd duidelijk maken dat hun niet nodig zijn. Worden die psychopaten niet tegen gehouden, dan is over 10 jaar de Europese bevolking met 50% afgenomen, en zit 20% in een "arbeitslager", en dat is niet afhankelijk van de ras, geslacht of geaardheid, maar van je denkwijze. Het kan nu heel snel gaan en het hangt af van hoe de bevolking nu gaat reageren.

     

    Om een indruk te krijgen wie de echte beesten zijn, moet je maar eens kijken naar die video "wat er echt is gebeurd in Odesssa" een paar posts terug. En vergeet daarbij niet dat de "regering" in Kiev een verlengstuk is van de VS. Die zitten daar alleen om te doen wat de VS wil, daarom heeft de VS hun aangesteld.

     

    Er was een enquete in Duitsland, waaruit bleek dat meer dan 80% van de Duitse bevolking de handelswijze van de EU ten opzichte van de Russen afkeurde. Enquete werd snel verborgen natuurlijk. Dit percentage zal niet veel anders liggen in de andere Europese landen. In de VS waarschijnlijk behoorlijk lager, want de meesten daar denken dat de Ukraine in zuid-amerika ligt en de agressor wel behoorlijk dicht bij huis komt zo.

    Deze denkwijze zal natuurlijk bijgesteld moeten worden in de niet al te verre toekomst. Kun je niet hebben, zo'n groot percentage. Mag je zelf over nadenken hoe een overheid (met 50 jaar ervaring op dit gebied) de denkwijze van haar bevolking "aanpast".

    • Leuk 1
  3. @lewieke: Als dit zijn nieuwe stekje is, dan is het inderdaad overstromingsgevoelig. Maar daarentegen zijn het wel de overstromingen die het land vruchtbaar houden.

    Kijk bijvoorbeeld naar de Nijl. Zonder de overstromingen van deze, zou heel Egypte levenloos en dor zijn geweest.

    Hoe luidde dat gezegde ook alweer? Ieder nadeel heb z'n voordeel?

     

    (En ja, je hebt overstromingen en je hebt overstromingen. Overstromingen zoals vroeger van de Nijl, waar mensen zich op hadden ingesteld zijn de goede soort. Het soort overstromingen wat wij hier in Nederland hebben en waar wij in onze arrogantie niet beter op voorbereid zijn dan met een paar hoopjes zand zijn de andere kant van het spectrum.)

     

    Huisje op palen, en laat het water maar komen :)

    Beneden zorg je dat je niets hebt wat waterschade kan oplopen.

    Zoiets, minus de auto natuurlijk :)

     

    Thai+House++001.jpg

  4. Het idee speelde ook wel eens door mijn hoofd en ik denk dat het zelfs uitvoerbaar is. Toch zijn er een paar problemen :

    - hoe moet het met de opleiding van de kinderen ?

    - je laat je familie achter ?

    - hoe krijg je gezondheidszorg of hulp als je hulpbehoevend wordt ?

     

    Dat zijn voor mij de redenen om het niet te doen.

     

    Vooral de opleiding van de kinderen. Dat weegt heel zwaar. Je maakt wel een hele grote beslissing die een hele grote invloed heeft op hun toekomst. Pa mag dan wel zo'n "off the grid hippy" zijn, maar misschien willen de kinderen dat wel helemaal niet, of weten ze nu nog niet dat ze later toch liever op wallstreet willen werken :)

  5. UN-marked strike helicopter ‘used by Kiev against militia’ sparks scandal

    http://rt.com/news/158832-un-ukraine-helicopter-scandal/

     

    Russia will cut off US access to the International Space Station over Ukraine sanctions

    http://www.theverge.com/2014/5/13/5714462/russia-will-cut-off-us-access-to-the-international-space-station-over

     

    German media censors poll result showing 89% of Germans support Russian leader's stance regarding Ukraine

    http://www.sott.net/article/279079-German-media-censors-poll-result-showing-89-of-Germans-support-Russian-leaders-stance-regarding-Ukraine

  6. 'Amerikaanse huurlingen actief in Oekraïne'

    Honderden goed uitgeruste Amerikaanse beveiligers zijn aan Oekraïense zijde actief in de strijd tegen pro-Russische separatisten. Volgens de Duitse zondagskrant Bild am Sonntag gaat het om 400 specialisten van de firma Academi, vroeger bekend onder de naam Blackwater. De krant baseert zich op berichten van de Duitse inlichtingendienst BND. De informatie van de BND zou afkomstig zijn uit de Verenigde Staten. De huurlingen zouden vooral een coördinerende en leidinggevende rol hebben in de strijd tegen de separatisten in de regio Slovjansk.

    http://www.telegraaf.nl/buitenland/oekrainecrisis/22611530/___Huurlingen_VS_actief_in_Oekraine___.html

     

    De vraag is alleen door wie ze ingehuurd worden. Door de Oekraine of de VS?

     

     

    Die zaten er in maart al.

    http://www.dailymail.co.uk/news/article-2576490/Are-Blackwater-active-Ukraine-Videos-spark-talk-U-S-mercenary-outfit-deployed-Donetsk.html

     

    En dit is blackwater/greystone/academi:

    http://blackwaterwatch.net/

  7. In rijst kan ik dat begrijpen . Maar in pasta ? Pasta is een bewerkt produkt dus ik zou uitkijken naar een ander merk .

     

    Geert

     

    't Lijkt me aannemelijker dat die beestjes er later in kruipen, dan dat de pasta met insecteneitjes en al geleverd wordt.

     

    Ik verpak het nu in grote luchtdichte bakken, maar zo af en toe heb ik er een pak spaghetti tussen zitten met een beestje. Zijn ook niet de goedkoopste merken. Het is veel erger als ik het niet luchtdicht verpak. Niet een erg smakelijke gedachte als die eitjes er al inzitten, maar met het koken gaat dat wel dood neem ik aan. De beestjes ook wel, maar daar trek ik toch wel een grens en gooi het weg.

  8. Er was ook sprake van Zuid Afrika, maar die hebben het aanbod vam vele miljarden afgeslagen omdat er een grote kans was dat men met al die Amerikanen terug ging naar een apartheidssysteem en het hun zwarte cultuur zou aantasten. :)

  9. Staatssecretaris Dijksma wil houdbaarheidsdatum pasta en rijst schrappen

     

    De houdbaarheidsdatum op pasta, rijst en koffie moet worden geschrapt. Deze producten kunnen nauwelijks over de datum raken, maar er staat wel op dat ze slechts tot een bepaalde datum houdbaar zijn. Consumenten gooien daardoor onnodig veel kilo's weg.

     

    Staatssecretaris Sharon Dijksma van Economische Zaken heeft dat vandaag aan de Tweede Kamer laten weten. Samen met haar Zweedse collega pleit ze voor aanpassing van de Europese regels voor houdbaarheidsdata.

     

    'Het is goed dat wij in Europa één lijn trekken om veilig eten en drinken te garanderen, maar die regels moeten verspilling niet in de hand werken', schrijft Dijksma. 'Mensen gooien nu onnodig eten weg omdat ze niet weten wat die datum op de verpakking precies betekent. Voor extreem houdbare producten als pasta of rijst is geen datum dan ook beter dan een houdbaarheidslimiet die niets zegt.'

     

    Het is mij toch regelmatig overkomen dat er in de pasta en rijst na ongeveer een paar maanden van die kleine zwarte beestjes zaten. Was in de originele verpakking uit de supermarkt. Herpak het nu.

  10. Beangstigend artikel. En waardoor het extra opvalt is dat het haaks staat op de opening van NRC vandaag, zie cover:

     

    y3y4yteq.jpg

     

    Het ligt dan ook niet echt aan Putin wat er gaat gebeuren, tenzij men vindt dat het niet bukken om van achteren genomen te worden iemand kwalijk genomen kan worden.

     

    Het wordt eens tijd dat die hoeren van de EU hun sugar daddy de VS eens de middelvinger geven. Dat volk is het ergste wat de wereld is overkomen de laatste 50 jaar. Maar als je je ziel en zaligheid aan hun verkoopt dan is er inderdaad geen uitweg en moet er tot bloedens toe doorgedrukt worden. Geeft niet. Alleen de eerste keer doet pijn.

  11. Begin vorige eeuw kwamen drie invloedrijke families samen op Jekyll Island om even stiekem de Federal Reserve op te zetten en er door te drukken via manipulatie en omkoping. Deze families zijn: Rockefeller, Rothschild en Morgan.

    Dit zijn niet alleen de eigenaren van de Amerikaanse Fed, maar nu van bijna iedere nationale bank, via de Bank of International Settlements in Basel. Bijna iedere nationale bank rapporteert aan en volgt de orders van de BIS. Deze bank financierde bijv. beide partijen in de WOII, en was ook de bestemming van het gestolen nazi-goud.

    Deze families zijn niet gebonden aan een bepaald land en gaan alleen voor het geld.

     

    Ik kan me niet voorstellen dat deze mensen, met zo ontzettend veel invloed, ook maar iets laten gebeuren wat hun ten nadele is. Het is een vooropgezet spel. De conclusie is al eerder getrokken dat de dollar niet meer te redden valt. Dat was eigenlijk al zo in de jaren 70 toen Nixon de dollar loskoppelde van het goud. Dat was de eerste noodsprong om de dollar in leven te houden. Daarna is er zoveel mogelijk uitgezogen, met het gevolg dat er een gigantische kapitaalshift heeft plaatsgevonden van de lagere klasse en de midden klasse naar de rijkste klasse. Het resultaat is dat de midden klasse bijna is verdwenen.

    Het nu laten klappen van de dollar zat in de planning, en daarbij is ingecalculeerd dat er een einde komt aan de VS zoals we die kennen. Who knows. Er gaan ook geruchten dat de VS aanzienlijk grotere voorraden olie heeft dan is gerapporteerd. Hetzelfde met goud. Er is in de WOII heel veel goud verdwenen.

     

    Wat de exacte plannen zijn, en de rol van Putin hierin, is natuurlijk voor ons niet duidelijk. Volgens mij wordt er een spelletje gespeeld volgens het scenario dat deze drie families al ruim vantevoren opgezet hebben, en misschien is dit de aanloop naar uiteindelijk een wereld-dictatuur.

    • Leuk 1
  12. ff geen vage verhalen alsjeblieft

     

    Hier wat betere info:

     

    http://www.optimalegezondheid.com/plantaardige-olien-en-je-gezondheid/

     

     

    Ok, ik had plantaardige olie iets genuanceerder moeten benaderen, want olijf olie bijv. is ook plantaardig. Ik heb het over de plantaardige olie die je gebruikt voor het bakken, gemaakt van zaden (canola, zonnebloem, etc. ) en waar dus ook margarine van gemaakt wordt. Die olie kan er niet uitgeperst worden zoals bij olijven, maar wordt eruitgehaald dmv een chemisch process. Er wordt daarna spul ingespoten om de reuk en smaak aan te passen.

     

    Hier wat meer: http://www.dailymail.co.uk/health/article-2274747/At-truth-Butter-GOOD--margarine-chemical-gunk.html

×
×
  • Nieuwe aanmaken...