Ga naar inhoud

Scratch

Lid
  • Items

    671
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Scratch

  1. De kans is onwaarschijnlijk maar mocht ik ooit n dochter krijgen, dan voed ik haar op als Hannah !! Wat iemand anders daar ook van mag vinden.

     

    Juist, die is later ook goed terecht gekomen !!

     

    Google maar eens op "hannah montana 2015" ;)

  2. Veel te slap , geen of te weinig steun. Slechte zolen, te lomp.

     

    Oude legerkisten waren vele malen beter.

     

    meindl.is mijn keuze.

     

    Klopt, ik loop er 20 jaar op, de meeste Bata. Koop elk jaar nieuwe en doe er 2 jaar mee. Daarna nog een jaar in de kast reserve. Zo heb ik altijd 3 paar voorhanden. In mijn geval trek ik ze aan en loop ik er op als dat ik ze tijden heb. Wel met inlegzolen welke uit oude gimpen komen. Ik heb wel makkelijke voeten die niet zweten ;-) In de zoveel tijd vet ik ze in, maar mocht je het een tijdje vergeten, waterdicht blijven ze wel. Ik heb ook een par van het nieuwe type, lopen prima, maar voor mij te warm.

  3. Toch leuk hoe mensen denken...

     

    Je schulden blijven bestaan, je spaar tegoeden ben je kwijt. Snap je het probleem nu? Jij bent er NOG ERGER aan toe met je schulden!

     

    @wodan, je bent je geld niet kwijt, want ze bevriezen het. Je kunt er enkel niet aan komen. Zeer vervelend, maar in tijden dat je niet aan je geld kan komen, lijkt het me ook lastig om aan mijn schult verplichting te moeten voldoen. Wat nu gebeurt is dat iemand met 2 ton schuld wel zijn €1.458.94 van de bank probeerd te halen... Lijkt mij aannemelijk dat de bank hier een stokje voor steek. Dat de top verschrikkelijke bonussen in de zak steken en de banken bijna laten omvallen, dat is een heel ander verhaal...

     

    Zorg gewoon dat je niet te veel,op de bank heb staan :)

  4. En Jacobus, leg mij nu eens uit hou je de (door jou gewenste) discipline en respect verkrijgt door 9 maanden te dienen?

     

    Je vraagt nu de overheid om ons op te voeden tot gedisciplineerd mens, en respect leren we ook pas in die dienstplicht van jou? Volgens mij hebben de ouders/opvoeders dan al de eerste 18 jaar van je leven liggen slapen.

     

    Persoonlijk werd ik zo recalcitrant als prikkeldraad van de dienstplicht!

     

    Misschien een verschil van inzicht, maar ik denk dat de "overheid" niets met opvoeden te maken heeft. Opvoeden dat doe je elkaar. De terug getrokken jongen leerd van de "bikkel" met de grote bek. En die wordt weer geremd door iemand met meer strepen op zijn jas (of zoiets) Ik denk zelf persoonlijk dat de tijd dat je de dienst in gaat voor vele het begin is geweest van zelfstandig worden. Ontdekken, eigen boontjes doppen, langdurig van huis, reizen en nieuwe dingen doen.

     

    Uiteraard zijn de meeste er trots op dat ze dienstplichtig zijn geweest. En natuurlijk ben je blij dat je het allemaal niet heb hoeven doen als je bent uitgeloot of afgekeurd. Prima! Een ieder ervaart het toch anders !?

     

    En @Lekker heeft gewoon een enorme wrat op zijn rug die reageerde op "dienstplicht" Alles gaat dan jeuken ;)

  5. Belastingvrij zijn de auto's niet duur, maar ja, dan moet hij tegenwoordig wel 40 jaar zijn. Onderdelen kosten niets tenopzichte van andere merken, en er is makkelijk aan te komen. Er zijn zowel in de UK als in NL diverse leveranciers die ook gewoon verzenden. Heb je het over een Land Rover, maar bedoel je gewoon een 4x4, dan zou ik je de Land Rover niet aanraden. Je moet wel echt iets met het merk hebben, want vaak heb je met zo'n auto een haat/liefde verhouding. Zelf sleutelen is een must, want breng je een auto weg, dan ga je failliet. Zelf al zo'n 10 Land Rovers gehad, van 2.25 benzine, tot T5. Tot op heden bevalt de 300tdi het beste. Op het moment 2 rijdende Land Rovers en nog een paar in onderdelen (maar dat telt niet zeg ik altijd tegen mijn vrouw)

     

    O ja, een LaRo is zo goed als de monteur die er aan sleuteld ;-)

×
×
  • Nieuwe aanmaken...