Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

logan 1202

Lid
 • Aantal items

  190
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

133 Uitstekend

Over logan 1202

 • Titel
  Survivor

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  oost van de oostgrens
 • Nieuwsbrief
  Ja

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Voor mij valt dit onder de zelfde klasse als de docu van AL Gore. En wat is daar van waar gebleken?
 2. Waarschijnlijk is het gewoon de boom waarop je peer geent is. Hiervoor worden ander soorten gebruikt die langzamer groeien. Als je b.v. kruisbes op stok koopt is de "stok" geen kruisbes. Kijk eens op het net naar enten.
 3. https://www.mcore.cz/?kvalitni-komponenty&utm_source=Facebook&utm_medium=Social&utm_campaign=mcore_kveten_konverze&utm_content=kvalitni_komponenty&Placement=Facebook_Desktop_Feed&fbclid=IwAR0zzw_wUgLn6Lm41vOGgHsJBEAbyt2oGTmwWCQ81AGABehIbHX6-Qi-LTw# Als je deze link een door de vertaling gooit zal je op een aantal vragen antwoord krijgen. Heb een soortgelijke firma niet in Nederland gevonden, maar daar was (voor mij) ook niet de noodzaak voor.
 4. En welk groot verschil zou het maken? Kijk naar Afrika, als er niets te halen valt maakt het niet uit dat ze elkaar uitroeien. Niets te halen voor het "westen" in Mali, Jemen, Oeganda, .......... Als je zoekt op Boko Haram, sta je verstelt wat de media NIET in beeld brengt. En waar de "wereld politie" niets aan doet. Maar het is het opdringen van "hun" manier van leven met alleen oog voor winst wat velen stoort. Of zoals een Amerikaan schreeef: De hele wereld haat ons en ik snap niet waarom.
 5. Als de Usa weg valt en alle landen die nu een boycot hebben weer gewoon handel kunnen drijven en hun inwoners weer kunnen reizen gaat de wereld er misschien wel op vooruit. Want alleen als je te sterk en te groot bent of als er te weinig te halen valt ben je min of meer veilig voor de inhaligheid van Washington. Bekijk het eens vanuit de schoenen van een Rus , Iranees, of Afghaan.
 6. Als je dit al schimmig vind moet je een op het net zoeken naar het ronde huis. Dat is pas schimmig, of eigenlijk walgelijk. Bijvoorbeeld deze link: https://indignatie.nl/2019/08/11/was-er-sprake-van-een-grootschalig-koninklijk-pedofiel-netwerk-in-en-rond-het-ronde-huis-bij-nunspeet/
 7. Het gaat niet om het chargeren. Het gaat erom dat je ook in het oosten niet voor dat bedrag een echt huis koopt zonder er nog een hoop aan te moeten opknappen. Of je komt in een vakantie huisje terecht.En of je daar een winter in wil zitten? Daarbij komt dat de meeste huizen geen gas hebben, dus stoken op hout of kolen. En daar is , geloof mij nu maar, de romantiek snel vanaf. Dat je voor dat bedrag een flat koopt in het oosten, dat klopt. Maar dan heb je weer geen tuin. Wat nog steeds niet wegneemt dat de taal een probleem wordt, maar dat geld net zo goed voor Spanje. Want het is toch w
 8. En waar is dat als ik vragen mag? Want als ik even redeneer op de manier die ik hier begrijp wordt er advies gegeven omdat een vriend van een kennis die een verhouding heeft met de vrouw van een man die een aangetrouwde neef heeft die in de kroeg een bekende tegen kwam waarvan de ex nu verlooft is met iemand die een buurman heeft die dit ook gedaan heeft.
 9. Ervaring? Ik neem aan dat je met een huis voor dat bedrag niet een villa hebt op een top plek maar een afbraak in een dorp wat uitgestorven is. Als je jong bent kijk je er anders tegen aan maar het spreekwoord is niet voor niets: oude bomen moet je niet verplaatsen. Maar ik ben benieuwd naar je ervaringen op dit gebied. Of houd dat op bij de internet makelaar?
 10. Super idee, een huisje in een bos in Tsjechie. Dus ver van de bewoonde wereld, met een taal die je niet spreekt. Leuk voor een week, maar als je naar de dokter moet, alle boodschappen met de auto moet doen, je buren een paar km verderop wonen en niemand je hoort schreeuwen als er iets gebeurt ( ongeluk zit in een klein hoekje) Ver weg van alle vrienden en bekenden. Echt een super idee.
 11. Die van ons hadden hun eerste mes ook rond die leeftijd. En een aantal mensen stond raar te kijken dat we een kind met een vlijmscherpe mora op kamp lieten gaan. Toen de oudste 11 werd hebben we de mora skaut gewisseld voor een mora companion. En bij thuiskomst krijg je te horen dat haar mes in de keuken gebruikt is omdat het schijnbaar het enige scherpe mes was. Messen liggen hier overal in het huis en zijn niets bijzonders. Juist het niet verbieden maakt het veilig. Niets stiekem.
 12. Dat is juist waarom ze hierheen komen, omdat ze zelf en hun (meestal rijkere) familie niet wil dat ze als een lijk op een slachtveld eindigen. Ze zijn allemaal in de leeftijd dat ze een oproep zouden krijgen. Dus liever in armoede leven dan voor je vaderland sterven. Ik kan ze geen ongelijk geven.
 13. als Amerika geen bezettingsmacht is. verklaar me dan even hoe het kan dat ze een basis en gevangenis hebben op cuba, een land waar ze geen betrekkingen mee hadden tot voor kort. en dan heb ik het nog niet over landen die "bevrijd" zijn en waar ze nooit meer vertrokken zijn. en dat de rus zich verdedigend en dreigend opstelt is niet heel raar met de herrinering dat de heren bonaparte en hitler op de stoep van moskou stonden. het maakt helemaal niet uit wel politiek systeem een land heeft, ik stap ook niet zomaar bij iemand binnen omdat hij er anders over denkt. Amerika heeft n
×
×
 • Nieuwe aanmaken...