Ga naar inhoud

logan 1202

Lid niveau 2
 • Aantal items

  234
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  1

logan 1202 won de laatste dag op 10 september 2021

logan 1202 had de meest gelikete inhoud!

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  oost van de oostgrens
 • Nieuwsbrief
  Ja

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

logan 1202's Achievements

Survivor

Survivor (4/11)

171

Community reputatie

 1. Je kan ook gewoon je putwater laten testen. En die putten zijn er niet gemaakt om de tuin te sproeien. Maar om drinkwater te hebben voor jezelf en voor je dieren. (ik ga er maar even vanuit dat het oude putten zijn) Ik ken genoeg mensen die helemaal geen wateraansluiting hebben en drinken uit eigen put. En in wat voor omgeving woon je om een hoop verontreiniging in je water te verwachten terwijl vee ook gewoon uit de sloot drinkt. Maar nogmaals, laat je water testen en je hebt zekerheid. En dan kan je altijd nog beslissen of je een duur waterfilter koopt.
 2. Ik snap je probleem niet. 2 waterputten waarvan 1 ook werkt als de stroom uitvalt. Laat je water testen en je weet of het zo te drinken is. Anders kook je het gewoon. De 1 prept voor een paar dagen zonder water of gas of stroom. De ander voor als de hemel naar beneden komt. Ga niet mee met de hype maar denk zelf na.
 3. De gedachten zitten op 1 lijn, de manier van uitleggen verschilt. Maar hoe vrij ben je eigenlijk hier in ( pak maar gelijk) Europa? Overal is een vergunning of bewijs voor nodig. Van het bouwen van een huis tot het verbranden van bladeren in je tuin. En van rijbewijs tot visvergunning. Maar we wijken af van de topik.
 4. Ik denk dat je dat helemaal verkeerd ziet, aan de top. Die hebben elkaar nodig. En allemaal voor eigen winst. Ik geld of macht. Dat heeft het communisme wel laten zien. Hoe dichter bij het vuur, hoe beter je je warmt. En die doen alles om niet slechter te worden. En ja, het is een soort van chantage, maar meer een voor wat , hoort wat. Want uiteindelijk doet iedereen mee om er beter van te worden. Dus we leven al in een dictatuur, het is alleen niet zo duidelijk. Zolang we een telefoon, warm huis en eten hebben maakt het ons allemaal niet uit. Je gedachten zijn vrij, en als je geen daden bij je worden voegt mag je ze nog uitspreken ook. Langzaam nemen ze alles weg, hebben schijt aan alles en worden tocht gewoon weer "gekozen" door het volk. Wat als je opgepakt wordt en een maand de bak in gaat? of erger? Je hebt wel een gezin, hypotheek, werk. Er zijn 2 gewapende groepen in Nederland. Politie en het leger. En zolang die 2 het systeem beschermen kan je trainen en oefenen wat je wil. P.S. Ook agenten en soldaten hebben een gezin en hypotheek.....
 5. Dus je dumpt maar een paar woorden en als er een vraag komt kan je dat niet onderbouwen met een normaal antwoord?
 6. Als dat zo is, wie doet het onderdrukken dan?
 7. En hoe had je je dit voorgesteld? Want behalve het voorstel geef je geen enkele info.
 8. Tsja, dan zit er weinig anders op dan het lijdzaam over je heen te laten komen. En een Nederlander kan geen individualist zijn? Velen denken erover, meestal gehinderd door een of andere reden. Maar als de toekomst is als Australie, Oostenrijk..... Overal over de wereld kom je Nederlanders tegen, sommige doen het beter dan anderen maar ze hebben allemaal de stap gemaakt in hoop op een beter leven. En de zoektocht naar een beter leven is niet exclusief voor mensen uit Afrika of het Midden Oosten.
 9. Het hele boven genoemde speelt alleen hier. Samen met alle "groene" maatregelen die de aardopwarming tegen moeten gaan. Dus in plaats van de loopgraven te betrekken en lijdzaam af te wachten wat er nu weer bedacht wordt om ons leven zuur te maken kan je eens gaan kijken of er een mogelijkheid is om het hier om te ruilen voor een daar. Want buiten Europa speelt dit helemaal niet. En als je bedenkt dat er landen zijn waar een daginkomen van een paar euro normaal is, zou je de overweging kunnen maken om je leven daar voort te zetten. Alleen dan moet je wel voor een inkomen zorgen. Maar als je die leeftijd voorbij bent, je pensioen en aow kan je ook daar uit de muur halen.
 10. Zoals ik de vraag begrijp wil je met een verlengkabel met je auto je ketel voeden. En dan eventueel de motor laten draaien om de accu weer op te laden. Dit zou je gewoon kunnen uitproberen, hou wel een acculader bij de hand voorals je auto "dood" is. En dan plaats je daarna je bevindingen hier op het forum, zowel slecht als goed. ☺️
 11. Maar ik zoek nog een paar geldschieters om het onderstaande dorpje te kopen en als prepperstad te gebruiken, dus iedereen: Pak je gevulde sok vanonder het bed en geef gul Monteriggioni is one of the most impressive walled Medieval towns in Tuscany
 12. Het kan wel, en het gebeurd ook. Moet je alleen niet je huwelijk op de klippen laten lopen en de helft van je miljarden opeens kwijt zijn. Misschien dat iemand nog iets vindt in een andere taal en anders is het beter te kijken zonder geluid. https://www.idnes.cz/plzen/zpravy/pevnost-majak-u-ptyce.A131126_162309_plzen-zpravy_pp
 13. Energie moet niet goedkoop zijn, er moet flink aan verdient worden. Eerst al we van dat idee afstappen zal er vooruitgang komen.( of juist niet omdat de motivatie weg is)
 14. Klopt, en dat zou ook geen probleem zijn als niet bij alle kerncentrales de koeling niet zou uitvallen. Op zich heb je gelijk dat er normaal te leven is zonder elektriciteit. Maar je weet ook wat er gebeurd als bij een kerncentrale de koeling uitvalt. En als je even zoekt op Google naar waar en hoeveel er van die dingen er staan bij ons in de buurt snap je hoe ik het bedoel.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...