Ga naar inhoud

logan 1202

Lid niveau 2
 • Items

  234
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  1

logan 1202 won de laatste dag op 10 september 2021

logan 1202 had de meest gelikete inhoud!

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  oost van de oostgrens
 • Nieuwsbrief
  Ja

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

logan 1202's prestaties

Survivor

Survivor (4/11)

171

Reputatie

 1. Je kan ook gewoon je putwater laten testen. En die putten zijn er niet gemaakt om de tuin te sproeien. Maar om drinkwater te hebben voor jezelf en voor je dieren. (ik ga er maar even vanuit dat het oude putten zijn) Ik ken genoeg mensen die helemaal geen wateraansluiting hebben en drinken uit eigen put. En in wat voor omgeving woon je om een hoop verontreiniging in je water te verwachten terwijl vee ook gewoon uit de sloot drinkt. Maar nogmaals, laat je water testen en je hebt zekerheid. En dan kan je altijd nog beslissen of je een duur waterfilter koopt.
 2. Ik snap je probleem niet. 2 waterputten waarvan 1 ook werkt als de stroom uitvalt. Laat je water testen en je weet of het zo te drinken is. Anders kook je het gewoon. De 1 prept voor een paar dagen zonder water of gas of stroom. De ander voor als de hemel naar beneden komt. Ga niet mee met de hype maar denk zelf na.
 3. Zoals ik de vraag begrijp wil je met een verlengkabel met je auto je ketel voeden. En dan eventueel de motor laten draaien om de accu weer op te laden. Dit zou je gewoon kunnen uitproberen, hou wel een acculader bij de hand voorals je auto "dood" is. En dan plaats je daarna je bevindingen hier op het forum, zowel slecht als goed. ☺️
 4. Maar ik zoek nog een paar geldschieters om het onderstaande dorpje te kopen en als prepperstad te gebruiken, dus iedereen: Pak je gevulde sok vanonder het bed en geef gul Monteriggioni is one of the most impressive walled Medieval towns in Tuscany
 5. Het kan wel, en het gebeurd ook. Moet je alleen niet je huwelijk op de klippen laten lopen en de helft van je miljarden opeens kwijt zijn. Misschien dat iemand nog iets vindt in een andere taal en anders is het beter te kijken zonder geluid. https://www.idnes.cz/plzen/zpravy/pevnost-majak-u-ptyce.A131126_162309_plzen-zpravy_pp
 6. Ik weet hoe het werkt en hoe hard het gaat, zeker op korte afstand. Verdiep je eens in jacht met een boog en het soort pijlen of bouten je ervoor gebruikt. Dat je een inbreker er mee omlegt begrijp ik wel, maar als je je avondeten er vandoor ziet gaan met je dure pijlen (aangenomen dat je ze na een SHTF niet meer op de hoek van de straat kan kopen) is de grijns snel van je gezicht. De kracht mag er dan zijn, als de pijl de wond afsluit, dat zal je er toch achteraan moeten. Voor vogels lijkt het me wel weer ideaal, maar dan met een blund.
 7. Op wat voor afstand? En 20 cm vlees is leuk voor een konijn(ook een leren jasje) maar of je er iets groters mee omlegt is de vraag. Tenzij je natuurlijk op het ogenblik verboden pijlen gebruikt. Maar dan is weer de vraag of dat gaat met een magazijn.
 8. Uitproberen, voor die prijs kan je je geen bult vallen. Vraag anders hier op het forum naar gebruikerservaringen.
 9. Als je voor een stroomuitval gaat, koop een campingbrander op gas. die zet je gewoon op je keukenblad. Met esbit moet je toch naar buiten,
 10. Even een vraag, Heb je al voor 2-3 jaar aan eten staan? Want waarom zou je voor 3 jaar gas of esbit kopen als je niets te verwarmen hebt. Daar komt bij dat dit wel een hele lange tijd is. In die tijd heb je al lang een alternatief gevonden. Geen gas? 1 pits kookplaatje? (kringloop), magnetron. elekro-oven. Geen stroom? Gas, gas-oven. Geen van bijde? Met een camping gaspit kom je een heel eind. En het is meestal maar voor "even". Als je de eerste uren/dagen kan overbruggen is het vaak al voldoende. Meestal is het probleem lokaal en wordt het snel verholpen. En als heel Europa of de wereld zonder zit, dan heb je wel andere zorgen dan een warme maaltijd iedere dag.
 11. Daarvoor hoef je niet over de sloot, Belgie en Duitsland zijn dichterbij.
 12. Koop gewoon een goede katapult met platte bandjes. Kijk bv. een in de UK. daar verkopen ze op het net gewoon katapults waar ze wedstrijden mee schieten. Dan ga je toch niet lopen kloten met een bandje van een weckpot.
 13. Op het net zijn genoeg filmpjes te zien waar gejaagt word met een cataput. Dan met stalen kogeltje om zuiver te schieten. Er worden ook wedstrijden gehouden waarbij je verbaast staat hoe nauwkeurig sommigen kunnen schieten. Dus het is zeker prep waardig. Waarbij ik de wet even laat voor wat hij is
 14. Wie zegt dat de wereld te vol is? Hebben we hier een voedselgebrek? Woningen te kort ala hutjes van golfplaat? De metro zo vol als in Japan? Er wordt ons verteld dat de wereld te vol is, door de zelfde mensen die vertellen dat wij de aardopwarming veroorzaken, Dat we een elektro-auto moeten kopen maar zelf met een helikopter naar hum miljoenen jacht vliegen. Die hun zakken vullen ten kosten van iedereen. Eerst was de olie bijna op, toen zure regen, het ozon gat , nu CO2. en te veel mensen. En koeien laten te veel scheten, maar dat er ooit miljarden bizons, mammoeten en andere grazers waren vergeten ze even. Wat is er geworden van Al Gore zijn voorspelling? behalve dat hij nu ook naar zijn jacht kan vliegen??
 15. En wie bepaald dat? Iedereen met een kinderwens is een andere mening toegedaan. En er zijn genoeg steden met meer inwoners dan Nederland of/en Belgie, dus eigenlijk mag je hier helemaal niet klagen over ruimtegebrek.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...