Ga naar inhoud

logan 1202

Lid
 • Aantal items

  218
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  1

logan 1202 won de laatste dag op 10 september

logan 1202 had de meest gelikete inhoud!

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  oost van de oostgrens
 • Nieuwsbrief
  Ja

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

logan 1202's Achievements

Survivor

Survivor (4/11)

159

Community reputatie

 1. Zoals ik de vraag begrijp wil je met een verlengkabel met je auto je ketel voeden. En dan eventueel de motor laten draaien om de accu weer op te laden. Dit zou je gewoon kunnen uitproberen, hou wel een acculader bij de hand voorals je auto "dood" is. En dan plaats je daarna je bevindingen hier op het forum, zowel slecht als goed. ☺️
 2. Maar ik zoek nog een paar geldschieters om het onderstaande dorpje te kopen en als prepperstad te gebruiken, dus iedereen: Pak je gevulde sok vanonder het bed en geef gul Monteriggioni is one of the most impressive walled Medieval towns in Tuscany
 3. Het kan wel, en het gebeurd ook. Moet je alleen niet je huwelijk op de klippen laten lopen en de helft van je miljarden opeens kwijt zijn. Misschien dat iemand nog iets vindt in een andere taal en anders is het beter te kijken zonder geluid. https://www.idnes.cz/plzen/zpravy/pevnost-majak-u-ptyce.A131126_162309_plzen-zpravy_pp
 4. Energie moet niet goedkoop zijn, er moet flink aan verdient worden. Eerst al we van dat idee afstappen zal er vooruitgang komen.( of juist niet omdat de motivatie weg is)
 5. Klopt, en dat zou ook geen probleem zijn als niet bij alle kerncentrales de koeling niet zou uitvallen. Op zich heb je gelijk dat er normaal te leven is zonder elektriciteit. Maar je weet ook wat er gebeurd als bij een kerncentrale de koeling uitvalt. En als je even zoekt op Google naar waar en hoeveel er van die dingen er staan bij ons in de buurt snap je hoe ik het bedoel.
 6. De reden dat er bijna niets gevonden wordt van eeuwen terug is de aard van de natuur. Het overwoekert alles en sneller dan je denkt. Het slagveld van Stalingrad (kwam toevallig pas geleden langs op het net) ligt nu al een meter of 2 tot 6 onder het maaiveld. En dat is wat de wind doet met zand in 70 jaar. En dat is een fractie van de tijd die vergaan is sinds de pyramides gebouwd zijn. En wat vind je nog terug van de Romeinen? dat is maar 2000 jaar geleden. En dan tellen we aardbevingen, erosie, ( zonder erosie zouden de Alpen hoger zijn dan de Everest en zou Beieren een geul zijn van 5 kilometer diep), verschuivingen van de aardplaten, ijstijden, enz. Er zijn programa's op tv die onverklaarbare dingen laten zien. En misschien kwam er wel hulp uit de ruimte. Geschriften uit India doen dat vermoeden. Maar aan de andere kant, waren "we" zelf niet zo ver gevorderd, met zoveel technologie dat we onszelf terug gegooid hebben naar het "stenen tijdperk" . Als er een emp komt, vanaf de zon, en alles wat op stroom draait stopt ermee, hoe lang denk je dan nog te hebben? Ik hou het op nog geen week voor de hele wereld (op een paar mensen na) uitgeroeit is of aan het sterven is.
 7. Als al dit zo lees moet ik altijd aan George denken. Nee, de link kon schijnbaar niet groter.
 8. Ik weet hoe het werkt en hoe hard het gaat, zeker op korte afstand. Verdiep je eens in jacht met een boog en het soort pijlen of bouten je ervoor gebruikt. Dat je een inbreker er mee omlegt begrijp ik wel, maar als je je avondeten er vandoor ziet gaan met je dure pijlen (aangenomen dat je ze na een SHTF niet meer op de hoek van de straat kan kopen) is de grijns snel van je gezicht. De kracht mag er dan zijn, als de pijl de wond afsluit, dat zal je er toch achteraan moeten. Voor vogels lijkt het me wel weer ideaal, maar dan met een blund.
 9. Op wat voor afstand? En 20 cm vlees is leuk voor een konijn(ook een leren jasje) maar of je er iets groters mee omlegt is de vraag. Tenzij je natuurlijk op het ogenblik verboden pijlen gebruikt. Maar dan is weer de vraag of dat gaat met een magazijn.
 10. Dat is een put dempen als het kalf verzopen is. Gewoon een reactie op het hele covid-verhaal. En door het uit te besteden hoeven ze het zelf niet te onderhouden. De 4 jaar zal met de amtstermijn te maken hebben. Dus na 4 jaar opnieuw onderhandelen over de prijs.
 11. Uitproberen, voor die prijs kan je je geen bult vallen. Vraag anders hier op het forum naar gebruikerservaringen.
 12. Als je voor een stroomuitval gaat, koop een campingbrander op gas. die zet je gewoon op je keukenblad. Met esbit moet je toch naar buiten,
 13. Even een vraag, Heb je al voor 2-3 jaar aan eten staan? Want waarom zou je voor 3 jaar gas of esbit kopen als je niets te verwarmen hebt. Daar komt bij dat dit wel een hele lange tijd is. In die tijd heb je al lang een alternatief gevonden. Geen gas? 1 pits kookplaatje? (kringloop), magnetron. elekro-oven. Geen stroom? Gas, gas-oven. Geen van bijde? Met een camping gaspit kom je een heel eind. En het is meestal maar voor "even". Als je de eerste uren/dagen kan overbruggen is het vaak al voldoende. Meestal is het probleem lokaal en wordt het snel verholpen. En als heel Europa of de wereld zonder zit, dan heb je wel andere zorgen dan een warme maaltijd iedere dag.
 14. Daarvoor hoef je niet over de sloot, Belgie en Duitsland zijn dichterbij.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...