Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

logan 1202

Lid
 • Aantal items

  179
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

132 Uitstekend

Over logan 1202

 • Titel
  Survivor

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  oost van de oostgrens
 • Nieuwsbrief
  Ja

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. logan 1202

  Kind wil zakmes

  Die van ons hadden hun eerste mes ook rond die leeftijd. En een aantal mensen stond raar te kijken dat we een kind met een vlijmscherpe mora op kamp lieten gaan. Toen de oudste 11 werd hebben we de mora skaut gewisseld voor een mora companion. En bij thuiskomst krijg je te horen dat haar mes in de keuken gebruikt is omdat het schijnbaar het enige scherpe mes was. Messen liggen hier overal in het huis en zijn niets bijzonders. Juist het niet verbieden maakt het veilig. Niets stiekem.
 2. Dat is juist waarom ze hierheen komen, omdat ze zelf en hun (meestal rijkere) familie niet wil dat ze als een lijk op een slachtveld eindigen. Ze zijn allemaal in de leeftijd dat ze een oproep zouden krijgen. Dus liever in armoede leven dan voor je vaderland sterven. Ik kan ze geen ongelijk geven.
 3. als Amerika geen bezettingsmacht is. verklaar me dan even hoe het kan dat ze een basis en gevangenis hebben op cuba, een land waar ze geen betrekkingen mee hadden tot voor kort. en dan heb ik het nog niet over landen die "bevrijd" zijn en waar ze nooit meer vertrokken zijn. en dat de rus zich verdedigend en dreigend opstelt is niet heel raar met de herrinering dat de heren bonaparte en hitler op de stoep van moskou stonden. het maakt helemaal niet uit wel politiek systeem een land heeft, ik stap ook niet zomaar bij iemand binnen omdat hij er anders over denkt. Amerika heeft nog nooit thuis oorlog gevoerd. er is nog nooit een buitenlandse bom op gegooid. en over het meer hebben aan? geloof me, het is gemakkenlijker naar rusland te lopen dan naar amerika te zwemmen. (daarom snap ik ook niet waarom de zadenbank op ijsland is, maar dat is off-topik)
 4. Ik wil geen domper zijn maar je koopt een BOS. geen landbouw of tuingrond. in het slechste geval mag je er niets meer dan wachten tot de bomen oud genoeg zijn om te kappen. en dat mag ook nog niet zelf en zonder vergunning. bedenk dat je ook in je "eigen" bos niet mag doen wat je wilt.
 5. Dit zijn de enige waterontharders die werken, niet kwa merk maar kwa soort. http://www.culligan.com/en-us/d/homes/water-softener/medallist-series/ met google zal je ook wel een dealer bij jou in de buurt vinden, al het andere met stroom en /of magneet is onzin. het hars vangt de kalk en het zout reinigt het hars. ik heb deze staan en zeer tevreden.
 6. logan 1202

  Water waterval

  Het probleem dat hier naar voren komt is iets wat mij ook al een tijdje bezig houd. al het water moet eerst gefilterd of gekookt worden. doch alle dieren drinken het gewoon, zelfs wat ons te vies lijkt het. En ook ik heb gewoon gedronken uit een bron waar je de diertjes in zag zwemmen. Nu weet ik dat je het water uit een nederlandse sloot niet kan vergelijken met een berg beekje maar toch. Is onze weerstand dan zo verzwakt dat we zelfs dat niet meer verwerken kunnen of speelt de angst een te grote rol??
 7. Waarom denk je dat Putin dit wil?? Rusland zat helemaal niet te wachten op wat nu gebeurd. Die hebben alleen hun zwarte zee haven veilig gesteld, de rest maakt ze weinig uit. Rusland wil helemaal Europa niet. Verder moet er een gestopt worden met denken dat Rusland de grote van de provincie Utrecht heeft, Rusland kan zonder EU, dit hebben ze in de geschiedenis al meerdere keren bewezen. Dus wij hebben meer last van de blokkade dan zij. Jaren lang hebben we al die politieke kl**tzakken naar Brussel gestuurd omdat dat toch een papieren tijger was, en nu zitten we ermee
 8. Even heel kort door de bocht, wat krijgen wij uit Amerika en wat krijgen we uit Rusland?? hoewel velen geilen op Obama komt de warmte toch echt van Putin. ( nu nog)
 9. En als Rusland tegen de tijd dat het koud wordt de prijs van gas verhoogd of de kraan dicht draait mogen we de vruchten plukken van het perfecte beleid uit Brussel.
 10. Als je echt een goede beveiliging wilt, stel ik voor dat je een vakantie in Croatie doet, daar zijn nog hulpmiddelen voor je. http://en.wikipedia.org/wiki/Minefields_in_Croatia kwestie van rondlopen en springen tot je er 1 gevonden hebt. en benieuwd naar wat ik denk is mijn vrouw ook, en die begrijpt me al jaren niet meer.....................
 11. En temidden van dit hele media spectakel liggen de lijken op het veld weg te rotten in de extreeme hitte. http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/342733-tela-obeti-sestreleneho-boeingu-se-rozkladaji-dukazy-mizeji.html Bewijzen verdwijnen, de lucht is niet te harden. Bijde partijen geven elkaar de schuld van tegenwerken.
 12. Heb je eigelijk wel gelijk in, werdt voortgeroepen door de telegraaf. Het is voor de nabestaande al erg genoeg, maar doelde op het enorme media circus wat er nu omheen gemaakt wordt. Denk je echt datdie zitten te wachten op berichten over verplaatste lichamen en andere propaganda?
 13. Vraag me af of het ook zoveel nieuws was als hetin Afrika gebeurd was. Op een lokale vlucht.
 14. De review is van 08-2012 dus een update zal geen probleem zijn. tenzij het mes ergens in de kast ligt.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...