Ga naar inhoud

Diazepam

Lid
  • Items

    365
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Diazepam

  1. Gewauwel?? Wat heeft jou uitspraak met preppen te maken?

    Luister svp naar het advise van Pathfinder en zet dit onder de negeerknop ipv af te breken....

    Genoeg forumleden hebben aangegeven de post van @FincaInSpanje wel te waarderen

    Las nog geen week geleden wat dit betekent: :rolleyes: ;) :o :)

     

    Mjah, ik dacht dat jij over mijn aantal posts was begonnen, en niet ik? Het is maar een post of vier terug hoor, kijk het nog eens na.

    Maar ok, we zullen terug on topic gaan, laat je maar gaan met je gewauwel, ik zal het proberen te negeren.

  2. Wat mij betreft nu al de beste post van dit jaar..... :cool:

     

    Toen ik vanmorgen wakker werd dacht ik terug aan een droom die ik afgelopen nacht had.

     

    Driekwart van de NL bevolking werd op een forum door een opruiende heks weggezet als fascist, racist en moslimhater, terwijl niemand ooit had gezegd moslims te haten of iemand op huidskleur of ras te veroordelen. Toch hield de heks, die een Duits boek had proberen te lezen uit de vorige eeuw, voet bij stuk. Iedereen die het niet met hem eens was zijn fascisten en moslimhaters. Hij kon echter met geen enkel voorbeeld komen dat iemand op het forum hier iets had over geschreven of gedaan. Ook kon de heks op geen enkele wijze zijn standpunt onderbouwen. Slechts een paar belachelijke oneliners en afkortingen die niemand begreep en wat gehakkel over nazi's en een boek wat hij te koop had voor 1000€, maar kwam er niet uit.

     

    De moderators van het forum wisten niet goed wat ze met die heks aan moesten, dus lieten ze hem maar verder aanmodderen en zichzelf belachelijk maken. Omdat hij meer dan 10k keer iets had gepost, waarvan toch een handjevol mooie draadjes mocht hij dingen roepen die niemand anders mocht. Waar anderen een ban of waarschuwing kregen of een troll allert omdat ze een draadje verneukten, mocht hij zijn onzin die niets met het draadje te maken had door verkondigen.

     

    Omdat de community van het forum een toch zeer hechte band heeft met elkaar en oprecht hoopt dat iedereen weer goed in zijn vel komt hebben enkele leden besloten de heks te gaan helpen. Al zijn draadjes en oneliners werden aan drie verschillende psychiaters gegeven en zij moesten maar een hulpplan opstellen. Want tenslotte heb je daar professionals voor. De meeste forum leden dachten dat hij alleen nog te helpen was met wat krachtige paddo's, sterke wiet en een dosis antidepressiva. Na lang wachten kwamen de 3 psychiaters met een verrassende ontdekking. HET ZAT GEWOON IN ZIJN HOOFD. Of je nu met de beste bedoelingen je mening probeerde te ventileren of met je slechtste IEDEREEN die ergens tegen is was een fascist in zijn hoofd.

     

    Alle psychiaters kwamen met een online (oneliner:p) hulpplan en de heks mocht levenslang gratis op consult komen, wanneer hij maar wilde om de gekke oneliners uit zijn hoofd te krijgen. Wel vroegen ze of de heks eenmalig een filmpje op YouTube wilde zetten van zichzelf. Hij moest dan naar een AZC gaan in zijn heksenoutfit en toverstaf om de mensen welkom te heten. Daarna zichzelf voor te stellen als heksie hun nieuwe buurman en hun reacties op YouTube plaatsen. Adnan, mijn beste moslimvriend is bereid mee te gaan mocht de taalbarrière te overbruggen en zijn vrouw Fatma is bereid het woord te doen tegen de vrouwen, mochten ze niet met een man willen praten. Hij moest wel beloven niets te willen verkopen aan de asielzoekers.

     

    Ik hoop dat de heks gebruik maakt van deze geweldige aanbieding zodat het weer uit zijn hoofd raakt.:p

  3. Je voelt je moreel superieur aan anderen en dat is niet goed ..... Een karaktertrek die schandknapen ook vaak hebben.

    Ik ga mijn pilletje nemen vrolijke vriend :rolleyes:

    Kan jij je gif nog op dit forum spuiten

    Maar als je er klaar mee ben vertrek dan :cool:

    Ik ben bang dat dit door jouw genoemde kuttopic niet snel weg gaat.... Helaas voor jou, leer er maar mee leven :eek:

     

    Ook dat maak ik zelf wel uit.

    Neem nog een pilletje.

    • Leuk 1
  4. Thanx, ik kon je geen kudo geven dus dan maar via deze weg. Ik krijg regelmatig PM of kudo's voor het bijhouden van dit verhitte onderwerp, wat in mijn ogen de ondergang van de EU en NL kan gaan worden.

     

    Helaas wordt er op dit forum zeer eenzijdig gemodereerd. Wanneer jij een sarcastische opmerking, een kreet uit het hart roept of iets wat de Viva club niet aanstaat, dan wordt je direct verraden en krijg je een ban of waarschuwing. Wanneer je in het Viva clubje zit en stelselmatig alle draadjes die je niet aanstaan om zeep probeert te helpen, zonder op de discussie in te gaan, zonder fatsoenlijke tegenargumenten ect. etc. Dan wordt niet eens de moeite genomen het draadje op te schonen om terug naar de discussie te gaan.

     

    Nu begrijp ik als je nog jong bent (het schandknaapje van de club wat zich omhoog probeer te likken) en zo groen als gras, dat je nog niet inziet dat je misbruikt wordt (anaal genomen modern gezegd). Maar bij de Viva mag iedereen gewoon zeggen wat hij\zij denkt zonder enige censuur en worden trollen wel weg gejorrist.

     

    http://forum.viva.nl/forum/forum/find?ss_q=vluchtelingen&ss_p=1&ss_filters=www.viva.nl,Viva Forum Zie draadjes zonder censuur.

     

    Normaal hou ik er niet van dit soort plaatjes te posten op een forum waar ook minderjarigen lid zijn. Maar dit Zweedse meisje kan je haarfijn uitleggen waarom de huidige asielzoekersgroep niet in onze maatschappij thuishoren. Er zijn gewoonweg teveel incidenten om nog over incidenten te kunnen praten, al verdwijnt 90% in de doofpot.

     

    3b80a7ea4ad07ee14d5e81b38dd5bf1f_medium.jpg.576244336991c85093f17433ea70f56f.jpg

    naamloos.png.708bade5c07311ae37a858d6e26e9137.png

     

    Daarnaast geef ik mijn eigen mening op basis van mijn eigen constateringen en trek ik mijn eigen conclusies. Ik respecteer die van een ander ook , maar ik ben zeker geen trekpop die iets roept om bij een bepaald clubje te horen.

     

    Ik ervaar deze links als zinvol en kan mij dus snel inlezen. Dank daarvoor FincaInSpanje!

    Ervaar jouw posts als zinvoller dan die van sommige boomknuffelaars....

    Denk dat ik niet de enige ben die er zo over denk dus keep up the good work!!

  5. Je hebt forumleden die gebruiken en alleen maar zeggen hebben, hebben hebben,geef me, geef me geef me, ikke ikke ikke.... Volgens jou hoort @jaces tot deze categorie. Maak je niet druk joh, zo is het leven. Gewoon negeren.....Ze gooien de deur voor zichzelf dicht.... :-)

     

    @jaces, aan de ene kant denk ik jouw reactie te begrijpen, aan de andere kant doe je iets raars. een onderdeel van een community zoals deze is het helpen en ondersteunen van anderen. Daar hoort ook feedback bij. wanneer anderen je vragen of je iets moeilijk vindt, kan een reactie waarin je jezelf wat kwetsbaar opstelt, vaak leiden tot een hoop begrip en hulp.

    op deze wijze gooi jij de deur dicht en ook alleen nog maar voor jezelf......jammer

  6. Mooie post weer @spechtje dat zou ik vaker willen lezen. Secret of Oz zou verplichte kost moeten zijn op elke middelbare school bij de economie lessen.

     

    Maar ja, zolang als dat de overheid Keynes aanbidt, verandert er weinig met de schaapjes en hun kudde gedachten en de indoctrinatie via de schoolboeken. De op schulden gebaseerde monetaire structuur is gedoemd te mislukken. De komende crisis is daar een logisch gevolg van, net zoals jouw voorspelling dat een nieuwe fiat munt hetzelfde lot beschoren is, vroeg of laat. Feitelijk zijn wij allen verplicht om op de bres te springen en met hand en tand het fiat systeem te lijf te gaan, om ons nageslacht te behoeden voor een nieuwe wurg greep van de bankiers.

     

     

     

    Het zou van intelligentie getuigen, als de oproerpolitie zich eens wat verdiept in hun prostituerende rol voor een overheid die ook hen belazert. Ik zou die discussie wel aandurven met een agent, een hoofdagent of de burgemeester die immers de baas is van de lokale politie. Wat dat betreft, zou het bijzonder interessant zijn, als een burgemeester van een Nederlandse of Belgische stad, zich zou inzetten voor lokaal uitgegeven geld. Het zou de lokale economie stimuleren en wie weet doet een goed voorbeeld, volgen. Voorlopig is het inderdaad nog zo dat de ingekakte, steeds dikker en luier worden de meute, het te goed heeft en met Brood ende Speeltjes wordt bezig gehouden........

     

    consume-obey-die_106374.jpg.645e5b79429d83bc965326f5a383ffa2.jpg

     

    En Willem Middelkoop in het HBO.......

  7. Het spijt me dat ik deze reactie moet plaatsen, maar wat zijn een aantal forumleden ongelofelijke zeuren. Elke letter van de verzoekende wordt tot op het bot afgebrand. Reageer dan even niet, als je hier geen zin in hebt. Foto's en andere internet-gerelateerde informatie plaatsen om zo de personen in kwestie weg te jagen vind ik erg laag: ze had ook de keuze om anoniem het verzoek te plaatsen (en dan was het vast óók niet goed geweest) maar heeft die keuze niet gemaakt. Kortom: reageer serieus (on-topic) of reageer niet.

     

    En euhm... foto's plaatsen van haar (ondanks dat ze openbaar zijn)? Die personen (jan1, Greener, Keyser Suze en wodan) mogen van mij een levenslange ban krijgen op dit forum: volgens mij zijn er ongeschreven regels op het forum en dit is er ééntje van IMHO.

     

    Nu zal ik vervolgens wel de volle laag over mij heen krijgen - prima, bring it on - maar kijk eerst eens naar jezelf en je eigen handelen.

     

     

    @Canis Majoris

    Helemaal mee eens!! Doet me denken aan een recente post van @Wonderland ......

  8. Altijd fijn om te horen dank je.

    Maar dit is dus echt voor 90% een vertaling van een bestaand stukje, ook die laatste zin helaas, met maar een hele kleine toevoeging van mezelf verweven door het stukje :o

     

    Maar toch bedankt voor het compliment.

     

    K a n s

     

    Hallo @Kans,

    Je bent een van de weinigen waarvan ik iedere post lees en waardeer!!

    Zit zelf ook in het "financiële".

    Ga zo door!!!!

    Hartelijke groet,

    Diazepam

  9. De vraag die ik me dan altijd stel is : 'Hoe loyaal zijn mensen ?' Als je iemand helpt, in hoeverre heeft dat dan een waarde ? In welke mate is er een vorm van wederkerigheid ? Zelf weet ik uit ondervinding dat je massa's vrienden hebt als het allemaal goed gaat. Feestjes, drinkgelagen, ... . Been there, done that. Tot je in de knoei komt of je 'status' verandert. Dan sta je alleen. Een paar voorbeelden :

     

    - Ik heb een aantal mensen geholpen toen ze bouwden/verbouwden. Daar ging best veel tijd in. Hoeveel hulp kreeg ik ? NUL.

     

    - Toen op mijn businesskaartje 'directeur' stond, had ik flink wat aanzien en veel vrienden. Toen dat 'leraar' werd, halveerde mijn vriendenkring. Ik ben nog altijd DEZELFDE.

     

    - Toen een vriend van mij geld nodig had, hielp ik hem. Toen het beter ging en het tijd was om terug te betalen ging dat plots veel moeilijker. Intussen heeft hij interessantere vrienden en hoor ik niet meer in het kringetje.

    @lewieke

    Zeer herkenbaar, zo'n beetje 1 op 1

    Heb veel tijd in mensen gestoken. Opbrengst: nul

    Er zijn mensen die geven en er zijn mensen die nemen ben ik achter gekomen....

  10. Het wordt werkelijk met het uur spannender..........

    http://www.telegraaf.nl/buitenland/22344869/__Westen_dreigt_Poetin_met_sancties__.html

     

    MODBREAK: Linkdumpen zonder samenvatting of uitleg is niet prettig voor lezers en komt over als spam of een botpost!

     

    Het valt ons mods op dat dit meer en meer gebeurt.

    Bij deze het dringende verzoek om ten minste een korte samenvatting te geven van wat men op de link zal vinden en wat de relevantie is!

     

    Het enkel en alleen plaatsen van een link zal voortaan dan ook resulteren in het verwijderen van de link en, bij herhaald voorkomen, in een waarschuwing aan de linkdumper!

    • Leuk 1
  11. Heeft er iemand ooit gehoord van de zelf denkende windmolen? Ik weet dat een normale windmolen vrijwel nooit zijn investering terug verdient, maar deze site beweerd dat deze windmolen dat wel kan. http://www.west6bv.nl/projecten/zelfdenkende-windmolen/

     

    Dit is wat de site zegt: De richtprijs voor de zelfdenkende windmolen bedraagt circa € 2000,- inclusief omvormer en gelijkrichter. Met een geschatte opbrengst van € 600,- per jaar levert de windmolen u binnen 4 á 5 jaar al geld op.

     

    Lijkt mij erg sterk...

     

    Lijkt mij een goed aanbod: Harmen als ik jou was zou ik zo snel mogelijk gaan.... :p

  12. Even ter verduidelijking:d

    Ik heb geen zin om mij te verdiepen in het testen van water, aangezien ik daar geen belang bij heb. Daarom zei ik dat het mij niet echt boeide. Het topic van @lewieke interesseert me wel natuurlijk. Ben ook benieuwd naar het resultaat van de microscoop test.

     

    En weer een interessante posting van "onze" TROLL Harmen.........

×
×
  • Nieuwe aanmaken...